ANDA SEDANG MEMBACA

5

Berita semalam

dingin Jumaat, September 04, 2009
*tahi=shit

Berita 1.
Aku dah konpius dengan peminat bola kat malaysia, lebih suka cerita pasal siapa true dan tak true berbanding pasal bola tu sendirik. Tiba-tiba semua dah jadi ahli psikologi macam Dr. HM Tuah, cakap pasal emosi, cakap pasal maki2, cakap pasal relek2, cakap pasal amatur, cakap pasal profesional. Hebat betul. Tahi!

Berita 2.
Pagi tadi, semasa aku naik moto nak ke opis, aku tersebut 'tahi'. Pasal tengah naik moto ada lima awek sedang berjalan kaki dengan seluar pendek warna merah dan baju warna merah. Aku syak mereka baru lepas main futsal, pasal kat situ ada padang futsal. Tapi aku kena siasat lagi, pasal selama ni aku tak pernah tengok. Aku kena siasat, mereka ni peminat 'Sang merah' atau 'Setan merah' atau 'gergasi merah'. Ini cukup rare di pagi Ramadan.

Berita 3.
Rafa kena denda pasal mencarut. Aku telepon dia, apa yang dia carut kat ref sampai kena denda? Dia cakap, “Aku tak cakap apa pun, aku cuma cakap ' batang kau kecik' jek.” Hmm... Rafa. Rafa.

Berita 4.
Chelsea pun kena ban. Aku tak nak cerita apsal kena ban pasal semua dah tahu, cuma kesannya. Kalau dinilai pada sudut positif, mereka akan jadi team yang kuat pasal dah lama duduk dalam satu team, dah takde tukar2. Sudut negatif, apabila semua pemain kunci pakat injured lama2.

Berita 5.
Aku dah takde berita. Sori, sebagai pengulas yang make money dan make 3gp, aku terlalu bz sekarang nak tulis panjang2. Bersyukurlah. Aku ulas apa aku baca kat berita harian jek. Wakaka.

5 Ulasan:

macdontknow berkata...

1st--prifffftttttttt...
oit! tiada siapa nak ulas utk pertemuaan antara Argentina dan Brasil ke nanti??? pipi?? sipi?? lucy in the loo?

Oh Me berkata...

yes stop kejap pasal EPL..review on Argentina vs brazil please...

lepas tu baru kita sambung pasal lawak Atuk Seedorf ok...

mizu_sama berkata...

owhh...pasal kalkuta kene ban...demm

Kap berkata...

Pagi Ramadan kamu memang gelap!!

luciano pagliarini berkata...

celsial cuma kena banned tak bleh sign player baru je kan?manager baru takpe kan.ada can le ancailoti kena pecat penghijung season ni...kah kah kah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...