ANDA SEDANG MEMBACA

24

SELEPAS 4, ADALAH 5..

saudagar gaRAM.. Jumaat, September 11, 2009
selepas empat,adalah lima..
dan kelima adalah SETAN MERAH..

ya..malam ini kem TOTTENHAM HOTSPURS akan menerima kunjungan anak buah pak cik ALEX untuk next EPL match..

TOTTENHAM HOTSPURS against MACHECTER UNITED..
cap ayam lawan setan merah..

j atau ji dah update lebih awal bagi kelab setan merah..so dari kem spurs,ni ulasan pra perlawanan..

kita mula dari barisan bawah..



GOAL KEEPER:

dari dulu lagi..team cap ayam ni ada masalah dengan barisan goal keeper..dari PAUL ROBINSON dulu..memang pak lawak sungguh..haram tak konsisten.tapi lepas guna HEURELHO GOMES,selamat ar jugak..memang key player dalam season lepas..masa kami berada dalam kelompok relegation..gila menakutkan beb..

kemunculan GOMES betul2 jadi penyelamat masa tu..nak harapkan ROBINSON?hak ptuihhh...

tapi..
pasukan cap ayam kehilangan penjaga gol utama iaitu HEURELHO GOMES,untuk beberapa game..dan untuk mengisi tempat tu,pakcik HARRY dah menggunakan CUDIDINI untuk beberapa game.dan so far,kami belum KALAH..ya..walau hanya berbekalkan keeper ketiga lama CHELSEA tu pon kami blom kalah..

BELUM KALAH..
walau jujur gua katakan maybe ada kemungkinan kami dibolosi malam ini.
tapi takpe,kalau bolos satu gol, kami sumbatlah dua gol..apa ada hal..
janji menang sudah..



DEFENDER:

dalam list kemungkinan diturunkan untuk ikat bekas player kami tu,BERBA dan ROONEY ohh dan juga NANI..kami senaraikan CORLUKA,BASSONG,KING,dan BENOIT. mungkin barisan pertahanan kami bukan yang terbaik di dunia,tapi kalo takat setan merah,cukuplah ikat si ROONEY tu je..BERBA tu memang dari dulu lagi pemalas..dulu harapkan dapat umpanan cantik dari KEANE je baru mau bagi setelkan. gua syak itu setan merah beli BERBA pon pasal mengharapkan team cap ayam kehilangan taji di barisan serangan..bukan diorang perlu sangat pon BERBA tu dulu..keji..

CORLUKA di kanan..untuk tengah kami masih ada BENOIT dan juga KING.dan untuk kawal bahagian kiri,BASSONG yang score winning goal utk first match season ni against LIVERPOOL tu pon dah cukup rasanya..cukup rasanya untuk kawal mamat setan merah.



MIDFIELDER:

tang ni best sket nak ulas. barisan yang akan support untuk serangan.
LENNON,PALACIOS,KRANJCAR,HUDDLESTONE..
MODRIC terpaksa diketepikan..tapi takpe,bagi peluang KRANJCAR pulak amek tempat dia..tang LENNON tak perlu lagi dipersoalkan..

apa?lu tak tengok ke betapa kelam kabut skuad CROATIA si mamat pendek tapi laju ni kejakan? memang dia MAN OF THE MATCH malam tu..memang kelam kabut jadi dengan mamat ni buat larian bahaya dari sayap..dah ar pantas..

dan mamat yang baru dibeli oleh HARRY,si KRANJCAR menurut kata HARRY memang boleh diharapkan.lagipula mamat ni pernah berada bawah didikan HARRY dulu..mamat ni plak bleh main utk beberapa position kata HARRY..so,tak sukar rasanya untuk dia adapt dalam kem SPURS season ni.

PALACIOS mamat yang buat haruk masa lawan HULL CITY tu pon ada jugak kali ni..kalo barisan pertahanan setan merah takat letak O'SHEA dengan BROWN, memang sakit ar setan merah malam ni..O'SHEA???gila apa.mamat tu main ntah apa2..



FORWARD:

DEFOE..kalo LENNON sorang tak cukup,amek ni plak..sorang lagi mamat kaki laju..tapi kat area serangan..amacam?memang malam ni kalo setan merah tak amek serius,pasukan cap ayam ni bagi kucar kacir selamba je diorang punya defender.apa tak tengok empat biji gol mamat ni dah sumbat untuk season ni?padahal baru 4 game je..
mamat tunjeng kaki panjang pon ada untuk bagi setel bola tinggi..CROUCH tu kalo takat lompat je,header dia bagi setel ar memandangkan keeper setan merah cuma BEN FOSTER je pun..

harap dapat tengok kot kot KEANE main..




malam ni,kalo setan merah tak anggap serius kami ni,diorang akan kucar kacir ketinggalan 2-0..
gua memang yakin kami menang 2-0 malam ni..

pasal macam gua kata..selepas EMPAT,adalah LIMA..dan ENAM nanti plak CHELSEA je pon..bukan hebat sangat..

so,nantikan cap ayam lawan setan ini malam..

24 Ulasan:

Tanpa Nama berkata...

wa bukan belah setan merah ye.. wa sound awal2 lg.
tp wa ni mcm biasa la, suka bikin panas. ni gua petik kata2 lu :

"malam ni,kalo setan merah tak anggap serius kami ni,diorang akan kucar kacir ketinggalan 2-0..
gua memang yakin kami menang 2-0 malam ni.."

jgn jadi mcm taun lpas dh la, leading 2-0 tp kalah 2-5.

ikhlas wa ckp lu,.. Spur leh menang mlm sok. so get ready on sunday morning...kita sembelih setan merah, buat lauk sahur!!! ke nk wat satay cm cite p ramlee??

Tengok.Dengar.Ikut. berkata...

anda mmg yakin..

Apit_KipasKOP berkata...

lennon dgn defoe ja mantap..yg len hampeh..krancjar tu slow..tp ak nak spurs mng..jgn lead 2 bijik, kna 5 bijik sdah..

ak pun bkn camp setan merah..

Zulhusni berkata...

"gua syak itu setan merah beli BERBA pon pasal mengharapkan team cap ayam kehilangan taji di barisan serangan..bukan diorang perlu sangat pon BERBA tu dulu..keji.."

haha hina giler Berba... xpe Berba.. lu kasi perform mlm esok... kalu lu score hattrick, wa belanja Murtabak Pak Din & Popia Pak Ya utk berbuka... cantekk...

saudagar gaRAM.. berkata...

tengok.dengar.ikut:
yakin itu perlu..

apit:
gua pon mau spurs menang

zulhusni:
bukan berba yang silap..itu setan merah takut persaingan kot..
hahahaaaa....
berba mmg malas,tapi tang finisher dia bleh tahan..tu yg gua risau tu..

j or ji berkata...

Oshea tak main.injured rasanya.
gua rasa ledley king pun tak main malam esok ni..

:)

mizu_sama berkata...

pembetulan....bassong tengah ngan king...benoit yg dok tepi..apa daa....

x pe,manusia mmg lakukn kesilapan..

rafaezdasilva berkata...

brown x recover lg ke? rasanya, brown better kot compare ngan nevile (dlm aksi2 terakhir diorang ler)..

-azura- berkata...

go MU, go spur!

joepoyo berkata...

kena titik la man u . go lennon go. semoga penyokong2 manchester tabah dan akan meneruskan ibadah puasa seperti biasa.

zfsdfsd berkata...

kecah lebih.rooney pun score 4 gol season ni.

wikwiki berkata...

pe kaw cakap 'ape nama'..?

lebur...

wikwiki berkata...

sori silap lah...

pe kaw komen 'tanpa nama'..??

lebur...lemah..

Tanpa Nama berkata...

Mmg CAP AYAM...Setan Merah main 10 org rilek je...muahahaha....sembang lebat..3-1...

bigbrother berkata...

o'shea main tp palacios x boleh buat apa pun..mama setan main 10 org boleh kasi gol lg.mmg asli cap ayam la.ahak3..

Tanpa Nama berkata...

hahahahahaahahahahah! ulasan apa nie. hohohhohohohohohho!spa yg menang skrg! hahahahahahahahaahahah

k cukup berkata...

kudiscini keeper kedua chelsea ah. keeper 3 kan ke hilario the hilarious

Tanpa Nama berkata...

kene jugakkkk... hahahahahahaha

go MU!!!!!!!!!

lu ulas la camner pun kene titik gak...

macdontknow berkata...

nah rasakan kekalahan hahaha!!! tak melawan langsung..

macdontknow berkata...

preview paling bodoh pernah aku baca!! wakakak

Tanpa Nama berkata...

Buduh punye garam...syok sendiri...

Alke berkata...

hahahaha...Cap yam tul spurs ni bro, 10 orang pun tak leh main lagi!!!

Tanpa Nama berkata...

Garam ni poyo je lebih...ulasan cam budak darjah 2...wakakaka..syok sendiri

zickler berkata...

at least die berani jugak menegakkan sesuatu walaupun benang tue dah basah..tapi ingat die ulas mase benang tue belom basah lagi, before game. Go Saudagar Garam. saba la menghadapai dugaan ini. - Kalau bole ulas la sket after game-
go defoe cantik dowl..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...