ANDA SEDANG MEMBACA

16

Seperti selalu, Spurs Menang Lagi

the alpha... 'that' Selasa, September 01, 2009
Baiklah,

Not to interrupt further perkelahian team mana cantik, team mana buruk dan sebagainya, saya agree saja team team buruk nomination kamu,,, cuma saya perlu tunaikan tanggungjawab sebagai pemegang amanah untuk review game Spurs. Beri saya masa sekejap.

Setakat ini, kami menang lagi......

....wait wait wait,

yea yea yea, saya can almost dengar kata-kata spurs ni ayam la , team awal awal menang la etc,

chill.

Cuma,

...kalau team spurs menang, takkan la saya nak review kata kalah so you all semua tak payah dengar dan tak perlu sakit hati. The truth is, memang kami menang,,, kalau bunyinya agak annoying, saya mintak maaf.

Tapi,,, Spurs memang menang.

Bagaimana mereka main, siapa yanag score, siapa pemain terbaik, sapa tak puasa, siapa kami kalahkan, awek duduk belah mana yang cute masa game tu, standing EPL kami di mana sekarang, facts and figures apa semua tu,,,

saya dah tulis lebih kurang dalam 1000 words tapi..

..since tak penting dah.., saya padam dah review yang berbentuk facts and figures dan hanya menumpukan aspek yang penting saja iaitu, siapa menang.

Iaitu, Team kami. Totttenhem Hotspur. Menang lagi.

So, Totenham Hotspurs, menang lagi.

.........................

...
now, silalah sambung balik lah argue team ni main tak best team tu ngelat apa semua,,,

Selamat argue.

16 Ulasan:

meyour berkata...

well, keep up the good work!!!!

ok jerrr, kalau ade yang baru membolosi the big 4.....

Ape2hal sokonglah dengan bijak.....

GO THE BLUES!!!!!!!

saudagar gaRAM.. berkata...

yaaaa...

dinyatakan bahawa.
SPURS MENANG..


LAGI..

MagnusCaleb berkata...

oh indahnya dunia :)

alan zed berkata...

mula2 jer tue... :)

Pegasus berkata...

defoe dan lennon please score! drg ni dalam team fantasy gua!!!!

dewajiwa berkata...

Spurs memang layak menang.
tahniah.

glory glory MU.

Tengok.Dengar.Ikut. berkata...

contender of this season..

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Korang janganla buat gaya penggusti WWE. Mula2 bukan main ganas koang hentak lawan, tapi akhirnya kalah.

apapun, tahniah!

joegrimjow berkata...

tunggu la satu hari nantiiii

Penanam Sayur berkata...

mana review incik PP?

fndrocka berkata...

ini bukan review

-azura- berkata...

Hahaha..setuju ngat bb. Papepun mmg Spurs dah jadi antara team best... sebab menang dan belom kalah! Respect la kat Tottenham Hotspurs!

meyour berkata...

lebih baik tunggu....
dan kalau menang dan terus menang...
bersoraklah dan terus bersorak....

itu adat mereka yang menang....

GO THE BLUES!!!!!!

Bert berkata...

ramai gak yg sokong spurs kt malaysia ni..
truskan korg nyer support..
tp jgn bler dh terbabas nnt, korg g lari plak..

TO DARE IS TO DO

macdontknow berkata...

Diamlah!! tunggu jumpa syait0n merah nanti.. memang dah jadi realiti, starting bukan main lagi... pertengahan pancit..

-azura- berkata...

apa nak wat kalo aku sokong 2-2: red devils & spurs? huhuhu..
seagai pemerhati jarak jauh EPL, aku mmg support 2 kelab ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...