ANDA SEDANG MEMBACA

11

Arsenal 3 - 1 Birmingham

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, Oktober 18, 2009
Menghabiskan perlawanan dengan main sepak bola target tiang

Gua tak payah cerita pasal belon, pasal jersi, pasal lupa rebiu, dan sebagainya. Walaupun ramalan 9-0 gua tidak tepat, 3 mata penuh terus berjaya dikutip Arsenal dalam menyempurnakan misi juara Liga Perdana Inggeris dengan baki 19 perlawanan.

Lupa nak cakap. Gol Arshavin tu stailo betul kan?

11 Ulasan:

mR. 32 berkata...

faktor utama 9-0 gagal dicapai...
diaby main 90 mnit...chance berlambak, msuk satu je, pas2 wt muke proud...dh la tanduk ke belakang...
babi ah diaby

encheridzwan berkata...

HAHA.

Sang Pemimpi berkata...

Owner Birmingham tepon Wenger seblum match.Die ckp baki 6 gol yg pipiyapong janji tu kire hutang dulu la...Bg mase kat St Andrews pun ok gak die ckp...

Mmg stailo la psl Arshavin yg tendang...Xleh kate ape la budak russia nih

ymn berkata...

hahhahahaha .. tapi aku still believe liverpool is the best my fren ..

next game 29/10 carling cup ...

mcm biasa liverpool kan turunkan budak² academy ..
aku rasa wenger akan turunkan bapak² budak ..
katanya demi maruah kelab ..

hakim berkata...

doa2la toreh dgn jerat ko x injured lwn manu dulu.xkn dh tuka fokus kt carling cup plak brader.lol

MaOi berkata...

tu la pasal.. carling cup senang sikit kot nak menang.. haha..

Avid Gunner berkata...

arshavin main malas2 je tuh....

Speed Junkie berkata...

Arshavin mmg kelas...tp gaya die lepas skor agakla mcm haram... Bak kate Apek Senario..."menyampah aku!"

SFB berkata...

team kecik... nanti jumpa team besar terkulai la kot arsenal.. heheheh

saat omar berkata...

Arshavin mmg power..aku harap dia gay

meor_ipohmali berkata...

arshavin da kawen..so dye x gay..dye layan bini kat umah da cukup..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...