ANDA SEDANG MEMBACA

19

Sunderland 1 - Liverpool 0 Update

Jannah Ahad, Oktober 18, 2009 ,

Found this image here and after careful scrutiny, eh kejap, imej dijumpai di website ini dan setelah diteliti dengan penuh cermat, sah, bola pantai, atau belon itu milik peminat Liverpool FC.

Mesti peminat tu trauma lepas perlawanan dan akan duduk senyap-senyap dalam rumah menonton perlawanan seterusnya.

Nak buat macam mana kan? Sudah kalah.

Tetapi situasi sebegini sepatutnya diberi lebih perhatian oleh pihak pengadil. Adakah selepas ini jika apa-apa objek lain berlari masuk padang dan membantu memasukkan gol dikira sah atau cuma untuk bola/belon statik sahaja?

Selepas ini isi satu padang penuh dengan belon berwarna-warni pula. Pasti perlawanan akan tambah meriah dan menarik hati.

19 Ulasan:

mary berkata...

kalau kalah cari la alasan.asal tak guna alonso tak da liver tak menang..hahaha.
kalau da kene bantai dengan kucing 1 gol,kau boleh bantai 5,6 gak pe kalau team kau kuat.bola tetap bola,11 lawan 11.

Jannah berkata...

Duh. Torres injured. Gerrard tak main.

Bola tu bulat Mary. Tendang sana sini kalau tak masuk gol nak buat lagu mana lagi bah.

Muhammad Fadhli berkata...

kesimpulan dari kisah ini...

reina perlu tangkap dua2 skali serrentak..haha

mary berkata...

aah jannah :)
sebab bola bulat masih boleh bermain baik kan.
silap juga rafa tu.

ymn berkata...

rafa in we not trust any more ..
rafa should be shacked .

its not bout player .. its how to manage your team ..

klu gerrard injured 4 5 months ..sanggaplah jwbnya liverpool..

MaOi berkata...

tunggu season depan la kot.. baru liverpool leh jadi champions.. keh keh keh..

Roma Ultra berkata...

Tunggu je King Alberto (nama manja masa dia kat Roma) main.. Dia gunakan masa istirehat ni untuk belajar Bahasa English lebih baik lagi. Pasti akan ikut taktik Benitez yg ntah-apa-apa-ntah tu. Tukar la we si Rafa ni..

Ikuti prebiu Milan Vs Roma di www.RomaUltra.blogspot.com

Sang Pemimpi berkata...

seblum ni lek je belon2 masuk padang...plastik masuk padang.Sbb lvpool kalah ngan belon trus nak buat peraturan baru...Baru tgk bola ke?

crazy_labelle berkata...

[b]haHAhaHAhaHAhaHAhaHAhaHAhaHAhaHAhaHAhaHA
haHAhaHAhaHAhaHAhaHAhaHAhaHAhaHAhaHAhaHA
haHAhaHAhaHAhaHAhaHAhaHAhaHAhaHAhaHAhaHA
haHAhaHAhaHAhaHAhaHahaHAhaHAhaHAhaHAhaHA[/b]

sChuMee berkata...

mcm mna kalo kt america selatan
sna siap da bling2 tisu lg
kalo keeper trgelincir sbb trpijak tisu 2 mcm mana lak eh

Fazilah berkata...

dah kalah..terima je.buat alasan mcm2 lg memalukan. cuma 1 je nasihat.liverpool jgn la buat rekod kalah dalam liga 3 kali beturut-turut.tau kan pas nih jumpa sape?kalo korang x leh menang pun,seri pun kire ok dah..leh la chelsea kejar man u.hehe

buat team chelsea,aku harap pas nih x de lagi kebocoran dalam set pieces.memalukan dan menyakitkn hati jerk.kalo kite leh buat goal time set pieces ok jugak..ini tarak...hampes.

sekian...macih

zan berkata...

Liverpool dah jadi macam Selangor lepas dapat hatrik 3 piala dulu.
Marahkan pengurusan, player main macam taik. Sampai Bambang & Eli Aiboy pun jadi sial..

Rafa tak salah tapi pengurusan macam sial!

MuAd berkata...

u never walk alone belon!!!!

nami o fish berkata...

lain kali pasang pagar keliling padang jangan bagi orang baling belon..

oooppss..pasal pagarlah fan liverpool mati dipenyek kes hillsborough 1989..ermm..

liverpool..liverpool..

medihebat berkata...

pengulas kata dalam FA punya peraturan, kalau ada disruptive object, pertahanan or goallie kena clearkan...kalau gol sebab benda tu, kira gol la and its legal...tapi kalu camtu, baik penyokong liverpool dok blakang gol sunderland...then, baling belon byk2...

SFB berkata...

adoi la... mcm2 la team liverpool ni... lepas satu alasan, satu alasan... hahahha ke cita2 liverpool nk apply masuk Liga M??

speedrider berkata...

kah kah kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

saat omar berkata...

nak kena hempuk budak tu.....

Ahmad Helmi Shaharuddin berkata...

tadek lawak pasal chelsea kalah ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...