ANDA SEDANG MEMBACA

28

SAMA-SAMA LIVERPOOL

bersahabat dengan pantai


Manchester United kalah kali pertama musim ini ketika berdepan dengan Burnley seterusnya disambut meriah oleh peminatnya kerana ini kemenangan bersejarah mereka.

Manchester United kalah kali kedua ketika berdepan dengan Liverpool seterusnya disambut meriah oleh peminatnya kerana ini kemenangan untuk sejarah mereka.

Kita boleh nampak persamaan cara dan emosi sambutan kemenangan dari kedua-dua ahli kelab ini.

Adakah trend kalah Manchester United ketika berdepan dengan kelab bukan title contender akan menjadi satu trend berterusan pada musim-musim akan datang?

Kita tunggu dan lihat.

Sementara itu saya ingin menyepikan diri, sama seperti peminat kelab bola pantai yang menyepi diri menikus minggu lepas dan ingin saya membuat statement - gua malas nak layan bola, baik layan Nur Kasih, sama seperti statement ahli kelab bola pantai minggu lepas.

Karma is an interesting stuff.



28 Ulasan:

zan berkata...

Huhuhu..
Statement berbaur emosi..
Tapi emosi bagus untuk bola sepak..
Jadi teruskan.

Nazri berkata...

emosinya ialah sedih. Dah team kesukaan kalah.

zan berkata...

Nur Kasih pun drama yang penuh emosi..err boleh kira sekali gak kan? hehehe

Fans Liverpool gembira pasal menang - memang patut.

Fans Man United sedih pasal kalah - memang patut.

Fans kelab2 lain yang tumpang sedih/gembira sampai terover-over - memang tak patut!

YNWA!

JohnLabu berkata...

bukan salah torres dan ngog skor tapi salah valencia ngan owen tak leh skor

dewajiwa berkata...

hahahaha..
terhibur sekejap di hari isnin ini.

meyour berkata...

owen kene psycho...
cmner nak score?/

Lucius Maximus berkata...

"Fans kelab2 lain yang tumpang sedih/gembira sampai terover-over - memang tak patut!"

Fans Chelsea semua rilek je, tak over pun sebab dah biasa naik takhta liga, bak kata Aiman, Aiman tak kisah...

sufianahmad86 berkata...

biasalah bro nazri..defending champ..
bila dpt kalahkan man u da mcm menang epl sambutannya..

fan man u memang rilex jea..pasal tu masa man u kalah baru aku komen..defend gak beb team fav aku..

glory-glory

MaOi berkata...

kasi can la fan liverpool nak gembira-gembira.. pada diorang, tak menang liga takpe, janji menang dgn MU.. tu yg gembira sakan tu..

lipascongo berkata...

sekali salah ok la....asyik menang je....boring a...muahahaha

dingin berkata...

Yela, yela.

art_iswork69 berkata...

Menang EPL adalah satu target oleh semua team... tapi untuk team the big 4 adalah lebih penting untuk menang! ala Liv kalah dengan Chlsea, MU kalah dengan Liv. Pasni MU kalah lagi dengan Arsenal plak... hahaha.. Padan Muka!!!!(

yusuf mujahidin ™ berkata...

menang cmne pon last2 manU dominate EPL gak..haha

home advantage

SFB berkata...

semua team kalu menang ngan MU biasa la.. bising mcm dh menang world cup hehehe.. liverpool ni next game, kalah balik la tu... dh trend... haha

Sang Pemimpi berkata...

ayat loser..."asyik menang je sekali sekala kalah plak"

sekali sekala mende...manjang je kalah ngan lvpool....kehkehkeh

Jannah berkata...

Kalau Liverpool boleh menang lawan ManU dan Chelsea kalahkan Liverpool jadi logiknya Chelsea boleh kalahkan ManU.

Ataupun kalau semua team atas Liverpool sekarang berfikir, eh, Liverpool boleh kalahkan ManU, apatah lagi kita (Arsenal, Spurs, Chelsea) kan?

Dan seterusnya, team team middle liga akan terdetik hati berkata, hey they can do it why can't we?

And the story goes. Now up to team-team lain untuk cuba yang terbaik menentang ManU.

Sekian.

sufianahmad86 berkata...

takpe2 sfb..
tak baek doakan yng tak baek..
fan man u biasanya down to earth..

neway..

glory2 man united..

sufianahmad86 berkata...

bro..pe plak ayat loser..betul lah weyh..asik menang jea mstilah ada kalah gak..mcm liverpool gak...asik kalah jea..kalini baru menang..

man u tau team mana yng desperate and must made immediete improvement so mesti ada tolak ansur..tak baik menganiya team yng teraniaya..(baek dari pengurus..pemilik dan pemain)

peace all..
let the best team in epl win the tittle(consistent..bukan takat kalahkan big 4 pastu dabik dada)kekeke..
glory man utd..

pjoe berkata...

owhhhh
what a sore loser
:P
pbbttt!

ayobkelubi berkata...

jawab jangan tak jawab.biasalah, kalau kalah, dok dendiam ajelah, kang kena tembak satu hal lagi,ni dah menang..bisinglah kejap. lepas geram orang kata.bukan selalu pun.

sufianahmad86 berkata...

kehkeh...kan senang berterus terang mcm nih..menang bising..kalah nak diam leh..nak bising pun leh

lipascongo berkata...

walaupon man utd kalah...gua nak bising....base a main bola...x dak heart feeling pon...lue cakap looser???muahaha...kalah 3 kali same liverpool lue kire looser...
lue x mao tgk plak track rekod lue kalah 4 kali berturut2...dah 20 tahun x menag epl...baru la looser...man utd...masih terase kehangatan epl 2 season...muahahaha....dah bese dah team cikai2 nie bangga diri....takat duk no 5....ujung season rebut tmpat 2-4...baik x yah ngaku power....sekian...

m berkata...

erkkhhhh...alhamdulillah...dh 2 hari pekena 2 roti kosong banjir..time kacih kwn2...ptg ni turn sape plak?

sufianahmad86 berkata...

roti kosong jea bang??ermm ok lah tu..

sufianahmad86 berkata...

yeah lipascongo..

biarkan saja team cikai ni bangga diri jap..

takde hal lahhh

mary berkata...

menang dgn man utd macam menang lawan alien.

macam main final dengan barcelona.tak perform langsung.bodoh belaka.

aku rasa badi pakai baju hitam lah.

sufianahmad86 berkata...

tak bleh salahkn jersey gak kot mary..
mereka(player man u memang off perform)

aku sbgai fan man u msti terima..no team is perfect..

feeda berkata...

Ada banyak barang EPL menarik untuk dijual.

Sila lawat blog ini:

http://big4epl.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...