ANDA SEDANG MEMBACA

24

Terima kasih Man U

dingin Isnin, Oktober 26, 2009
Terima kasih sebab tamatkan nasib malang kami. Tak ada hadiah sangat nak beri. Nak beri belon, peminat korang pun dah banyak beli belon. Sampai buang2 kat Anfield lagi. Kami beri 2 jelah ya. Terima kasih. Ulasan lanjut. Tunggu lusa. Ini warming up saja dulu.

Hati senang. Sambil menyanyikan lagu Bunkface 'Situasi'



24 Ulasan:

FdausAmad berkata...

kalau tak kalah dengan Liverpul kang, tak dapat pulak nak junjung piala EPL..ala macam season lepas jugak...

mizu_sama berkata...

besar tul gem smalam kan...suma dok cite liver ngan man u jerk..hehhe

keita hatrik korang pasan x?barcelona kenduri 6-1.

nesta plak skor 2 bijik gol lewat utk milan..

real?draw....kelepor x de cr la tuh...hehehe

buka minda...opss lupa..ganu bungkus red davil laa..hehehehe

al-Wann berkata...

alaa awal musim g laa..stakat klah ngan liver xde hal laa..yg pntg liver jgn klah g lak pasne..

ymn berkata...

Puk*mak sial liverpool main..
cantek gila vavi ..
haram jadah .. hantu apa yg rasuk player² liverpool ..
awesome fuckin shit game
liverpool's performance..
man utd terkial kial mcm anak ayam ..
kasihan dow ,

1st half bangsat liverpool kasi setengah padang
sampai x pasan ada valencia , giggs main
asik² commentor sebut torres , lucas mascerano
reina mcm magnet tangkap bola .
tangkap bola mcm tangkap awek kat beach ..

nasib baik lucas belum akil baligh lagi ..
kuyt jadi fwd centre ..klu gerrad main smlm
mau jadi lauk reds devil .. entah resign ferguson

bapak torres score mcm p*lat
terhegeh hegeh ferdinand kejar torres ..
not suprise klu FIFA letak goal of the year
aku rasa mangkuk hayun ferdinand tu mesti kaw² punya kena cuci oleh alex.

chelshit menang ada org kesah ??? 10x10 jer kat paper
arsenal draw , man city draw , tothem kalah ada org kesah..??
tak der .. cukup korum jer kat paper ..
(semua org tau kenapa man u fan x baca paper 2 3 hari nie)

Liverpool menang mcm mane bai .. jadi perbualan hangat .. jadi analysis ,
headlines news, frontpage .. around the globe ..sbb apa bai .. sbb liverpool .. liverpool ..
liverpool ..kaya dgn sejarah dan tradisi..
tambah lagi menang ngan "best friend" man utd ..

liverpool menang .. rutin ..
Torres score .. rutin ..

Man utd kalah .. rutin..
Furgeson merah muka .. rutin ..
org tua (scholes & gigs) x perform .. rutin ..

wkakakkakakakka..

mizu_sama berkata...

bodoh jugak mamat ymn nih...emosional macam budak x akil baligh.

aniq berkata...

chelsi menang lawan liverfool 2-0 pun jd head line paper gak..mungkin ko sorg je yg x kesah kot..
hahahahaha

mizu_sama berkata...

aniq...cmne dia nk pasan... 2 3 hari dia x baca peper...kah kah kah

Muhammad Fadhli berkata...

biase la budak br nk up..br nk blaja tgk bola..

meyour berkata...

ymn... You Memang Nerd...

patut la pun.....

dewajiwa berkata...

hahahaha..
mula-mula aku masuk nak baca gak berapa bakul agaknya kutukan dan cacian untuk MU dan kami sebagai fan, tapi rupanya silap. hatiku makin happy untuk lepak kat Sokernet. gila best lah korang..

Oh Me berkata...

Haha sesekali kasilah Liverpool credit apa salahnya....mereka mmg perform baik malam tadi...

medihebat berkata...

ni je kecoh...sebelum2 ni kecut...

bagi aku liv pn tak perform...cuma 2 chance tu tak dilepaskan...man u off form...tapi crdt to VDS penjaga gawang yg baik...attacking man u lemau semalam wlpn def liv pon tak berapa form sgt pon...

last season pon man u kalah both games dgn liv tapi still menang liga...liv pon penah kalah 6 of 9 early games tapi still menang liga...arsnl pon dah kalah 2x n seri semalam tapi still great contender...sume tu masih ada probability...

zan berkata...

Scousers..
Ilek2 je beb kalau dah menang pun..
Tak yah la nak provoke2 macam orang lain buat..
Lama lagi league ni nak habis..hehehe

midii berkata...

haih selama 4 game kalah beturut ni sepi je.

lipascongo berkata...

ala...kalah sikit..x dak apa la....nanti menang suma boring plak...asyik2 menang...asyik2 menang...

Sang Pemimpi berkata...

dua dua team bodoh

dingin berkata...

Sang pemimpi, kalau YMN baca komen kau ni, tak tau aku nak cakap apa.

sufianahmad86 berkata...

team ape yng pndai bebenor?

ada ke team pndai and team bodow ni??

Sang Pemimpi berkata...

haha..aku rase die dah bace...team bodow? ade ape....salah satunye team setan merah...berlagak bodow sombong

sufianahmad86 berkata...

wahwahwah..ada gak team bodow yea..
kalau nak komen nak taip ayat2 tak manis boleh jea ni..tp kita masih ketimuran kan..
berbudi bahasa budaya melayu..

shall we??

ayobkelubi berkata...

sampai nak masuk bab bodoh2 ni apa cerita?. rileks jon, ymn mmg patut nak emosi sbb team dia menang cuma dia provoke lebih, biasalah kalau dah menang, mau berkepak jalan satu kampung kan?.

jgn main bodoh2 sudahlah...kat sana pun tak amik port kat sini sgt kan?

hakim berkata...

ymn karang ayat pepanjang tu lpas lunch jap aritu.lol

m berkata...

erkk..alhamdulillah..dh 2 hari pekena 2 roti kosong banjir..time kacih kwn2...oit! ptg ni turn sape plak?

Sang Pemimpi berkata...

bodoh xboleh tp...ymn mencarut boleh yea...ermm...ketimuran sgt sokong la perlis ke,k.muda naza ke....baru kena...kalo kt barat ade hooligan...sama la tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hakcipta 2010 Sokernet: Laman Web Rasmi Bolasepak Dunia
Revive Red Blogger template by Introblogger