ANDA SEDANG MEMBACA

24

Liverpool 2 - 0 Manchester United

j or ji Isnin, Oktober 26, 2009
Bravo wankers!

Macam tu la main bola secara berpasukan. Kesebelasan Liverpool berfungsi dan bermain dengan baik. Betul kata Hasbullah Awang, mereka bagaikan harimau yang terluka. Kesebelasan Manchester United pula hancus. Langsung tak menunjukkan persefahaman selama 96 minit. Liverpool berhak dapat 3 mata.

Ferdinand tak ambik iktibar. Beliau bermain teruk musim ini, untuk Manchester United dan juga England. Itu Torres. Mana-mana pasukan dia main pun, dia sangat berbahaya! Torres bukan untuk dikejar atau body contact, dia mesti dijatuhkan. Mesti tackle. Kalau tak, ambik obat la!
Manchester United bukan sekali dua bermain teruk maca tu, 20 minit pertama aku tengok, aku dah tau.. ini adalah Manchester United yang 'majal'. Ini adalah Manchester United yang bermain seperti final Champions League musim lepas. Serba tak menjadi. Serba silap. Pemain boNgog pun boleh score!

Apapun, musim masih panjang. Musim lepas, Manchetser United juga kalah di Anfield 2-1 dan terus jadi juara BPL. Mungkin selepas perlawanan ini, Liverpool akan bangkit semula dan terus kembali merebut tempat ke 2 liga...seperti musim lepas. Buat masa sekarang, kebetulan Sehati Berdansa musim baru dah mula, setan merah marilah kita undi Enot. Tujuannya murni.

Sms paling sayu gua terima dari the koppites sebelum blah dari mamaks : "Tapau kan gua roti KOSONG 2!"

Bravo wankers!

24 Ulasan:

pjoe berkata...

aku nak roti TELUR 2!
LOL

bigbrother berkata...

sial betul la..belon merah x buat jasa la plk game tadi. banitez poyo x nak celebrate gol toreh.huhu..

siggplus berkata...

roti siap!

aremierulez/Amirul berkata...

Pemain boNgog pun boleh score!

bongok lagi team yg bolos tu...

rafaezdasilva berkata...

dibayar 30juta pound, sekadar untuk menguis bola.. damn!!

Dinasour Tua berkata...

hehehehe. Ulasan dari fan yang bertanggungjawab. Rasa sesal sikit tak beli jersi candy dengan kau masa kat terminal 1 dulu. Salute!

shahmivec berkata...

huhu harini g kerja rasa aman jer...malaikat lalu ker...

m berkata...

mula ler tu, bermcm reason kuar...kalah tetap kalah..

al-Wann berkata...

goal keeper dua2 team mmg cemerlg..bravo!

Alke berkata...

ilek bro jorji, menang pun dia, naik tempat ke lima je.

iyan berkata...

menang kalah adat pertandingan....

Ikhmal & Izzatul berkata...

pendek kata liverpool masih di tempat kelima...
tingkatkan usaha.
jgn lepas ni kalah plak.
tahun lepas man utd disayurkan oleh liverpool di old trafford, tapi man utd gak menang title..
camne tue

dewajiwa berkata...

hehehe..chill.
sebagai fan MU yang rasional (bukan emosional mcm ada kelab tu) kami redha sebab masih optimis dengan apa yang MU ada sekarang. menang, seri, kalah..terima aja. tangga kelima? wakaka

Brader Diego berkata...

betul.. setuju.

Adat dunia, yang lemah menjadi loser, yang kuat membaham yang lemah.

Redha ajelaa

Kap berkata...

torres sebelum main bola kerja menoreh..
Ferdinand habis luka-luka..

medihebat berkata...

"Kesebelasan Liverpool berfungsi dan bermain dengan baik"...aku tak rasa liv bermain dgn baik...ada la beberapa player yg ok...cuma Man U mmg off form...

taf berkata...

ferdinand main mcm pondan...patut belajar dgn Halim Napi cara tackle.

paul scholes asyik2 nk terjatuh jek. patut pakai boot phua chu kang.

anyway Rafa boleh simpan SEKEJAP resume dy...baru menang SEKALI dari.....

PakCu berkata...

lawan seteru utaammmg camtu. adat la mng kalah.
pool bukan bgus mana pun semalam,nasib je si toreh tu terlepas. tu je la yg terlepas pun. shot on target pun xde. beza x jauh mana. Man.U pun tak perform. tp berba mmg bebal. asyik salah fhm je dgn valencia.diorang kena makan sedulang utk tingkat ukhwah dan kesefahaman :)

tahnia rafa kerana masih dpt menyelamatkan jawatan anda

Sang Pemimpi berkata...

taf,ko silap..bukan ferdinand je main cam pondan.Semua player MU main mcm pondan.Nak2 lagi si bapok rooney tuh...

sufianahmad86 berkata...

kehkehkeh...torres tak mcm mak nyah plak..brape ramai player liv ada ponytail??kekeke

ayobkelubi berkata...

apa pun tabik untuk van der sar, mmg dia perform tak ingat.
masalah utama kedua-dua pasukan ialah defender yg dah tua ganyut, baik ferdinand mahupun caraggher!.

aku rasa defend liverpool mmg banyak bergantung dengan agger. mamat tu dah baik injured rupanya.

BanDeLa - upie berkata...

terima kasih la sebab mng....baru ada saingan sikit...kalo asyik kalah jer...jenuh nak kejar nanti....heheheheee

Sang Pemimpi berkata...

terima kasih kunun...cube kalo mnang,xke bangga satu kampung

BanDeLa berkata...

bangga satu dunia beb...wakakakakaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...