ANDA SEDANG MEMBACA

47

Liverpool 2 - Manchester United 0

Jannah Isnin, Oktober 26, 2009 , ,

Sebentar.

Tarik nafas.

Dada masih bergoncangan selepas melihat gol Ngog. Didn't he subbed in for Torres?

Torres. Oh chentaku. Danke!

Dan macam aku heran jek entri ini tidak penuh dengan taktikal talks.

Mahu jadi pengulas Sokernet, sila email Vovin hari Rabu ya?

Kita tunggu minit ke minit review dari En Lucius, yang khabarnya sempat balik dari Lahat Datu atas urusan kerja untuk menonton game bola sepak pantai merah ini di kedai mamak berdekatan Api-Api Center di KK.

And last but not least;

47 Ulasan:

pjoe berkata...

mana2?
mana fans man u?
mana2?
LOSER!
LOL

Melayu Republik berkata...

suka melihat manchetad kalah.

walaupun bukan peminat liverpool. ;P

hahah!!!

gembira.

congratz liverpool.

Jannah berkata...

You'll never walk alone bro!

pjoe berkata...

tgh tunggu vovin komen
LOL

Melayu Republik berkata...

aku nak beri tepukan kepada Reina malam ni.

maybe baru dapat stock pisau cukur dari encik hicks dan gillet agar nampak kemas dan terang.

cayalah!

Darus Interferon berkata...

next Chelsea tapau Man U pulak...

zan berkata...

Takde Gerrard pun boleh menang?
Dah keluarkan Mascherano kasi fair 10 orang pun boleh menang?
Dah tolong buangkan bola-bola pantai yang masuk padang pun boleh menang?
2 kosong pulak tuh..hahaha
YNWA!

Acid berkata...

kemon la.
lvpool men 15 org.
aku syak rafa dh blanje ref time deepavali ari tu.

FdausAmad berkata...

kalah menang adat pertarungan...
Biasa la...

yusuf mujahidin ™ berkata...

ref bias...haha

siggplus berkata...

mana ke budak yang predict man u mng 7-0 smlm?

just utter rubbish prediction

bak kata orang, YNWA..
you'll never walk alone?kesian vidic keluar, so mascherano pun g la teman..kesian..

api setan merah yang kunun merah menyala terpadam dengan babyboy dan boNGOG

YNWA

Mr. Shcomey™ berkata...

Liverpool were LUCKY not to have Jamie Carragher sent off for a professional foul on former Liverpool man Michael Owen as Andre Marriner opted to show just a yellow card. -soccernet.com

Mr. Shcomey™ berkata...

ref tu peminat liverpool...macam mane carrick kne obvious tackle yg patot dapat penalti, x dapat??lastman tackle by carragher x kena kad merah? biar betol... mascherano patot dapat kad merah straight..kan tackle both leg?

mizu_sama berkata...

aik kem liver?tunggu en lucius a.k.a kem chelsea bg rebiu ke?aiseh...lucius tuh kalo nk bakar2 dia suka la...tp bg rebiu minit ke minit..x tau lak aku..aku x byar gaji dia...baca jer..hehehe.

nway,gud work liver,selesa sket chelsea di atas...

skali skala tgk man u kene tapau best jugak kan kawan2 :)

mizu_sama berkata...

skali skala reff berpihak pada liver...asik2 man u jer...hehehe


gem td bkn liver ke yg control?fair laa diorg menang kan?kan? hhehehe

pjoe berkata...

same ol
same ol
dah kalah banyak bunyi and alasan
lol

siggplus berkata...

takkan man u nak mengharapkan penalti, atau lebih baik harapkan 'bola pantai' jadi pembantu setan merah utk menang?haha

sabaq na manure2 semua

Zaid Akhtar berkata...

Vidic adalah legenda Liverpool yang sebenar.
Badi bila jumpa Torres.
:-) YNWA.

R.K berkata...

yah~ gagah di atas.
terima kasih kops
2 minggu lagi..
The Blues bantai Devil pulak.
^^

aremierulez/Amirul berkata...

dah kira nasib baik jugak berbatoz tak kena kad merah sebab tarik baju kuyt sampai koyak dalam penalti box....

rafaezdasilva berkata...

member aku kata, man u tak boleh menang banyak sangat, nanti riak, tuhan marah.. liverpool pun sama.. jangan riak sangat.. nnt kena lg ngan gunalan kat lyon..

FdausAmad berkata...

kalah empat kali..menang baru sekali..lepas ni kalah balik lapan kali...Good Luck!!

sufianahmad86 berkata...

suka aku tgk fan liver mengkomen di atas..menang dgn man u mcm da menang epl..ni lah nasib defending champs..semua team nak kalahkan man u..sabar jea lah..da menang havoc mcm nak runtuh kem..nak2 team desperate to come out with the good result..atas perikemanusiaan,bagi jealah..
aku admit man u maen mcm sayur kat anfield,biasalah maen away..
klah ngan liver??takdek hal lah..kecik punya hal..

sufianahmad86 berkata...

terlupa..

glory2 man united..

meyour berkata...

CHELSEA........... atas semula.

The 4 berkata...

LAAA... DGN TEAM BOLA SEPAK PANTAI PN BOLEH KALAH..KEHKEHKEH..

KOP FOREVER BEB..

sufianahmad86 berkata...

maen bola sepak pantai lg penat beb!!

m berkata...

komen2 dr yg loser mmg baguih...komen ler lg...

sufianahmad86 berkata...

itu jea nak ckap??mcm takde..

Ikhmal & Izzatul berkata...

pendek kata liverpool masih di tempat kelima...
tingkatkan usaha.
jgn lepas ni kalah plak.
tahun lepas man utd disayurkan oleh liverpool di old trafford, tapi man utd gak menang title..
camne tue

eddie dewanaga berkata...

terima kasih liverpool...

SFB berkata...

baru la nak nampak muka fan liverpool senyum.. kalu x, tegur sket pn kene lempang... haha rilek Man U.. eksiden sket je ni, pasni kita kasi tinggal jauh.. huhu

siggplus berkata...

biasa lah, dah kalah, semua cakap atas dasar perimkemanusiaan la, saja bagi lah,haha

tak bermakna pun menang BPL kalau kitai team2 bawahan tp dgn big 4 kalah..haha

mmg routine kena kad merah ngn kalah eh man u everytime lawan liverpool?

YNWA

mohd faizal bin sarif berkata...

tahniah kpd liverpol.mmg ko org deserve 3 point tu smlm.keklahan mu harus dipikul oleh ferdinand.dh tau speeding tak de nk trick offside jauh.itu mmg kesilapan yg harus di terime.aku harus realistik.tiada alasan utk diberi akibat kekalahan.kesilapan sndiri harus aku terime.kami akn kembali dan ttp akn terus!!ayoh smue terus bg saingan kpd kmi!!!dan jgn lupe hati2 dlm CL.

saat omar berkata...

Torres!! Torress!!

Okidoki berkata...

ksian fan2 Manshitter...menangis xberlagu..dh la tu sasau dan meroyan pulak..

sufianahmad86 berkata...

fan man u mana penah sasau dan meroyan beb..takat menang ngan big four pastu sangap title epl ape cer?dasar team desperate nak epl..ha ha

sufianahmad86 berkata...

tak bermakna gak kalau dpt kitai team big 4 lepas tu kempunan nak julang tittle..ceh..

sufianahmad86 berkata...

betul arrr sfb..
sebelum ni seram jea nak tegur membe2 aku yng fan liverpol..masam semacam,salah cakap ada ke longkang..tp mlm semalam alhamdulillah mereka da berubah..(tak tau berapa lama)
mula bertegur sapa lebih2 lg team dorng mng..aku xkesah man u klah..aku lbih pntingkan persahabatan dari bola sepak..
kekeke

glory2 man utd

Okidoki berkata...

dah MU dh menang ke season ni, yg lps2 jgn ckp la, itu sume dh jd sejarah..2 la, memang tak boleh bincang secara rasional dgn fan2 Manure..diorg ni dont even have half the brain..terima la hakikat yg MU kalah mlm td, tak payah la nak pusing2 cerita..I pity manure fans cz they never grow up..Even a 2 month old baby makes more sense than them..hahaha

sufianahmad86 berkata...

liverpol pn ingat dh klahkn man u dah kire leh menang ke season ni?we lose the battle but we not lose the war..

takde hal lah kalah ngan liverpol..

m berkata...

erkkk..alhamdulillah...dh 2 hari pekena 2 roti kosong banjir...time kacih kwn2..ptg ni turn sape plak?

Okidoki berkata...

There's only one way for MU ie. The Road to Hell..they'll bring along their not so intelligent fans as well..haha..

sufianahmad86 berkata...

bla..bla..yea lah..yea lah..team liverpol jea yng hebat..siap ada ahli pemikir lg..
alahaiii..

Sang Pemimpi berkata...

terimalah hakikat fan manure blum akil baligh lg...kehkehkehkeh...jgn marah...betul ape

sufianahmad86 berkata...

kekeke...agak2 fan lain akil baligh ke?..hoho..ilek suda..jgn sangap yea..

FreeMen berkata...

padan muka SAF. kuat sangat bidas ref last2 persatuan ref pun dah naik muak. skrg baru dia tau kene biased dgn ref. haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...