ANDA SEDANG MEMBACA

8

Voronin dan Carling Cup

dingin Jumaat, Oktober 30, 2009
Carling cup atau Football Leagu Cup atau league cup atau nama timangannya, mickey mouse cup adalah cup yang tak berapa nak dikejar oleh 1st team. Sebab pada pertandingan ini, biasanya untuk 2nd team sahaja. Cup untuk suka-suka. Mengikut sejarah, Liverpool dah menang 10 kali cup ni. Sejarah yang gemilang. Cup ini digelar mengikut siapa yang sponsornya. Jadi ia pernah digerar Coca Cola Cup, Milk Cup, Rumblelow cup, Worthington Cup. Semoga pada suatau hari nanti, ia tidak pula menjadi Hai-O Cup atau Bio Aura Cup. nanti ada pula iklan orang putih cakap, "Bio Aura Cup itu apa?"

Antara kegunaan cup ini ialah, team kesayangan anda boleh masuk UEFA Europa League secara automatik sekiranya team kesayangan anda tidak layak ke ke UEFA Champion League. Bestkan?

Memang best. Tahniah 2nd team Arsenal kerana mengalahkan 2nd team Liverpool. Kami penyokong Liverpool mengucapkan selamat maju jaya kepada pasukan Arsenal. Arsenal memang R & B hip hop.


Kumpulan yang menjadi inspirasi VE dan Ruffedge


Tiada lagi cinta... tak perlu kau dusta...ooohh...oohhh

8 Ulasan:

sufianahmad86 berkata...

ingatkan ada citer pasal voronin td..hehe..

BanDeLa - upie berkata...

lor..apa kena ngan voronin lak...
hehehehehee

al-Wann berkata...

voronin 2 mende?tahniah la kt arsenal..

PakCu berkata...

org dah bungkus mmg gitu...
padahal merekalah juara dalam merebut piala liga :). x kesah la apa2 pun drpd empty handed every year..dpt piala liga, sejuk sikit hati hahaha. Piala 2nd class pun x dpt, mcm mana nak rebut title ?

FreeMen berkata...

komen2 tipikal dari fan emosial man utd. haha.

demang berkata...

ekeleh freeman.kecah la. amek lah carling cup tue. geng2 r & b layan lah.

sufianahmad86 berkata...

sape yng emo nih??adoi..letih arr mcm ni..
fan man u cool beb..
takde hal lah

Redz da Tsar berkata...

Hahahaha... Kesian... Dah kalah maka macam-macam la dibuatnye... Padahal itulah satu-satunya cup yang mampu Liverpool amik~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...