ANDA SEDANG MEMBACA

14

Arsenal 2-1 Liverpool

Pipiyapong Abdillah Hamzah Jumaat, Oktober 30, 2009
Setelah hampir sehari gua menunggu, nampaknya tak ada sorang kutu Liverpool pun yang buka cerita pasal perlawanan mereka awal pagi semalam. Jadi atas dasar tanggungjawab kepada pembaca Sokernet untuk melaporkan berita-berita terkini, gua tampil memberi penjelasan.

Arsenal 2-1 Liverpool.

Liverpool ternyata pasukan yang lemah. Macam mana pun gua hairan. Bukankah Carling Cup itu piala idaman Liverpool?

14 Ulasan:

DIYSAR berkata...

idaman??????
apa maksudnya dengan piala idaman itu???
hahahahaha

Besi Karat berkata...

Penyokong Liverpool masih dibuai mimpi dengan kemenangan ke atas M.U tuu.
haha

tebe berkata...

LIVERPOOL IGT MNG NGAN MAN U MCM DA JD JUARE DUNIE..DA XNK MAEN DA..

Redz da Tsar berkata...

Liverpool konsisten dengan kekalahan mereka di League Cup... Haha... Kosisten... Liverpool never walk alone... Sekarang nie walking dengan Barnsley etc... haha

Oh Me berkata...

haha kenapa Pipi asyik nak kondem Liverpool je ni? bukan Chelsea atau Man U?

haha aku tau jawapannya....Pipi tak berani kondem Chelsea sebab Pipi ni takut dgn Maximus haha.....

AmirAsyraf berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
AmirAsyraf berkata...

dh Liverpool klah ngn Arsenal xkan nk kondem Chelsea plak..Aku xpham btol la ngn pnyokong Liverpool ni..ke mmg xmau mngaku Liverpool klah..

al-Wann berkata...

liverpool xkonsisten laa..dah menang klah blik..apa daaa

amANI berkata...

Menang dengan team selalu-kalah-masa-kini memang tak payah ulas panjang-panjang.

Oh Me berkata...

Hahaha betullah macam paper report...Ferguson gang up to bully Rafa dan Liverpool...kenapa Liverpool selalu kena attack?

Sebab Liverpool lebih banyak menang Champs League dari Man U ke?

Dan Chelsea dan Arsenal? lagilah tak pernah sekali pun menang Champs League...kah kah kah...

tu yg Liverpool selalu kena jadi bahan kutukan tu ek?

AmirAsyraf berkata...

dh slalu klah kna la attack. xpa2..fan Liverpool enjoy dlu. kan ritu menang ngn MU..bkan slalu dpt mnang..nikmati puas2..lpas ni nk kna klah lg..

Okidoki berkata...

apa2 pun fan2 MU especially tak boleh terima hakikat bhawa MU akan selama2nya jadi pretenders@bridesmaid kepada Liverpool!!! Apa yang MU dapat, Liverpool dah dapat dulu dah..Sakit hatinya diorg, tak tertahan...Bersabar je la wahai fan2 MU, anda sememangnya 2nd best je...wakakaka

AmirAsyraf berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Kap berkata...

fuh!
tertusuk member2 the reds dekat sini..
huhuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...