ANDA SEDANG MEMBACA

30

In Fara We Frust

j or ji Rabu, November 25, 2009


Dah banyak musim aku guna gambar ini. Gambar feveret aku. Memang sesuai setiap musim!


Rafa Benitez terkeluar dari Sehati Berdansa!

Beliau memegang rekod (SEJARAH) sebagai peserta tunggal program tersebut yang memerlukan peserta secara berpasangan. Walau seluruh Kopites mengharap kepada 'miracle' tetapi 'pirahcle' pun tak mahu lagi berpihak kepada Liverpool!

Fara Benitez juga bertanggungjawab memecahkan monopoli BIG 4 selama ini. Sekarang peminat EPL sudah tersasul-sasul apabila menyebut Big 4. Apa lobang nak sebut Big 7?
The Koppites juga terpaksa mendalami ilmu Europa League yang aku pun tak tahu kewujudannya. Dijangka Fara Benitez akan mengeluarkan kenyataan tidak lama lagi.

Walaupun 'petition - Selamatkan Rafa Benitez' yang dijalankan tidak berapa lama dahulu mendapat sambutan luarbiasa (13 tandatangan berjaya dikumpul! - luarbiasa la tu!) namun gagal untuk menyelamatkan Fara Benitez.

Ahhh.. cuaca di Kuala Lumpur juga bersinar terang! Matahari yang dah lama menyembunyikan diri juga tersenyum menyapa seluruh umat manusia di Malaysia. Burung- burung riang terbang mencari makananan. Perang sudah lama berhenti. Ahli politik minum semeja dan ketawa kepada ideologi masing-masing. Pakcik dan Makcik gembira menunggu kepulangan cucu diperantauan. Hari Raya akan tiba namun kegembiraan lebih awal menjelma. Wak Karjo dan kuncu-kuncu sibuk berkerja dipembinaan. Walau peluh menitis membasahai pakaian namum hati mereka girang dan senang! Dunia lebh aman dan tenteram.

Fara Benitez terkorban awal sebelum lembu-lembu, Unta, kambing dan kerbau dikorbankan.



Petition baru akan dilancarkan. "Beri peluang Gerrard cium Piala sebelum bersara"
Tunggu email yang akan disebarkan tidak lama lagi!


p/s : Liverpool terkeluar, gaji pulak masuk! Win-win situation!

30 Ulasan:

FdausAmad berkata...

STYLE!!

crawai berkata...

hahaha!

iampali berkata...

ni serangan kamikaze ni ahahaha

bekam berkata...

terbaik...

meyour berkata...

gerrard sudah kena jerat!!!!

jerat badi 1990 sampai sekarang..hahha

iampali berkata...

gamba rafa sehati berdansa mmg terbaik

medihebat berkata...

kasihan...cobak lagi len kali...

Lucius Maximus berkata...

M Karathu kan ada?

Shankly berkata...

"I feel so sorry for the players, staff and fans, "

"We made mistakes in those games in the last minute, so we have to accept it's our fault in the end."

"They know it has been a bad run of games and that they could have been better in at least two of them. But at least they won tonight and showed a lot of character, and they deserve some credit for that."

--- Rafael Benítez Maudes

" Of course it's disappointing, we played fantastically well tonight and despite getting three points we don't progress.

'Hopefully now we'll be in the Europa League so we'll try to win that." Steve G

evra berkata...

hahahhaa...
aku baru baca pantun yang sengal
pasal liverpool kat blog nih!!!

http://birudarahkami.blogspot.com

azlan berkata...

post terbaik setakat ini. 5 bintang!!!!

MaOi berkata...

shankly : dengan copy paste ayat2 tu, apa yg kau cuba nak tunjukkan di sini?

scootrulez77 berkata...

Markah untuk gambar

Cahaya - 10++
Karakter - 10++
Mood - 10++
Color - 10++
Teknik superimpose - 10+++

J orji, ko amek pakai kamera kau ke?

Shankly, baik pergi pujuk team ko. Derang tengah hiba dan duka nestapa tuh. X yah layan derang nih seme. Hehe..Gi pujuk Fara tuh yek.Shian dierr..

- Blues Gang-

lipascongo2 berkata...

muahahaha...
"you`ll never win anything"

pakkordi berkata...

Aku pun suka gambar tu. Copyrighted tak?

Bergelak dan tawa lah kalian buat masa ni. Aiman tak kesah...

-anfield is still our home-

dewajiwa berkata...

KAH KAH KAH KAH KAH KAH!!!
ini ENTRI TERBAIK!!!
padan muka..

(kudos juga untuk Shankly sebab tetap gentleman. steadylah)

azlan berkata...

aku rasa giggs boleh bagi pinjam kat gerrard medal EPL tu. apelah sgt bagi pinjam utk bergambar berbanding 11 kejuaraan liga yg giggsy ada.

takkan selama lamanya nk cium kamera jer.

ayobkelubi berkata...

jorji

lu mmg terbaik bab-bab kenakan liverpool.

hahahahaha.takpe. ada lori ada bas. ada hari boleh balas.

keh keh keh keh (gelak stail orang kalah tapi tak buat rebiu minggu lepas).

hafizshinchan berkata...

Well, that's the end of the road as far as Champions League is concerned this year for Liverpool.

However, I personally don't think it's the end of the world, at least you guys know you are probably the best team in the Europa League so you'll probably win it. Your situation was better than ours a few years ago when we did not even get a chance to play the UEFA Cup, and two years after we were champions. Just be patient with Rafa and I'm sure the good times will come.

Glory Glory Man Utd. Giggs 11...Alah compare dengan Fletcher cukup.

Flecther 3 Gerrard 0
Nak compare ngan Giggs macam menghina pulak :p

Pipiyapong berkata...

Boleh tahan juga bisa ayat lu ni. Brader mana laa tu. Hik3.

Brain Cell Killa berkata...

hmmm..
hmmmm...
mmm...
hahahahahhahahahhaha!
aku takleh tahan dah! nih memang belog terbaru favourite aku!

meyour berkata...

hahahahh....what ever

Susuhunanan berkata...

nnt rafa kater "ala MU,arsenal & chelsea layak 2nd round CL pon blom tentu mng CL pon..baek kuar awal2..ati pon tak panas.."hehehe

jumari jipan berkata...

hahahahahahahaahahahaha800x.

midii berkata...

gerrard menang kamera
hahaha

Brader Diego berkata...

Artikel boring...

Kamon-kamon.. we want brader-N. Apsal lama tak buat entry? Hidop lagi tak?

hafizshinchan berkata...

Fletcher 3 Lampard 2 Gerrad 0

nami o fish berkata...

Nani 2 Gerrard 0.

Cukup best?

SFB berkata...

win-win situation.. hahaha bagus...

Oh Me berkata...

Kah kah kah...oi apa ni Man U? kalah dengan Team Turkey tak pulak nak review?

Muahaha...

Buat malu je team EPL...dengan Turkey pun kalah. Kat tempat sendiri pulak tu...

Rendam Turban tu dalam ayor pastu minum lah kah kah kah...

nak harapkan penalti je nak menang...
Aku dah cakap takde Ronaldo Man U tak boleh pergi jauh...muahah

YNWA!

Muahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...