ANDA SEDANG MEMBACA

33

You'll Never Walk Alone (Versi Google Translate)

Lucius Maximus Rabu, November 25, 2009

Apabila anda berjalan di tengah badai

Menegakkan kepala quality

Dan jangan takut gelap

Pada akhir badai

Adakah langit emas

Perak dan lagu yang manis dari lark

Berjalan di melalui angin

Berjalan menembus hujan

Tho 'impian anda akan dicampakkan dan hancur

Berjalan terus, berjalan di

Dengan harapan di hati anda

Dan anda tidak akan pernah berjalan sendirian

Anda tidak akan pernah berjalan sendirian

Kerana anda masih ada Europa League

33 Ulasan:

MaOi berkata...

keh keh keh..

Pipiyapong berkata...

Gua tak boleh nak tolong dah...Keh keh keh. Nak tak nak kena gelak juga. Dah tak terer ye dak?

azlan berkata...

untuk kelab Big 7, Liga Europa selayaknya utk anda

Lucius Maximus berkata...

Gua akan tulis surat secepat mungkin menghadap Sultan Bola untuk mendapat persetujuan baginda mencemar duli untuk memperkenankan kemasukan Liverpool ke Liga Super tahun depan.

Kopites semua jangan risau!

azlan berkata...

masuk liga super pun sama gak. ttp dpt no 7 dlm liga. btw, hooligan liverpool pun cuak nk pergi stadium sultan muhammad IV, Kota Bahru.

MaOi berkata...

keh keh keh..

http://www.lfc-endofseasonparty.com/

party untuk tak menang apa apa..

Shankly berkata...

1 - Y N W A tu .. utk liverpool n supporters nya jer
kalah ker .. susah ker .. hujan ker.. demam ker .. tetap stick with the reds ..

2 - mcm gua ckp .. hatta main ngan liga kampung kajang utama pun , gua tetap the reds supporters . \m/

azlan berkata...

udah udah ler tu shank, selamat hari raya haji. keh keh keh.

p/s:- tuan admin, sila up kan shank jd pelawak sokernet. keh keh keh.

meyour berkata...

kalau europa league pun x boleh pegi, tak tau nak cakap la....

anyway, satu sejarah baru....layak ke europa league...(nama baru uefa cup)

iampali berkata...

hahaha..macam sial gamba.tp liverpool tahun ni mmg suck habis.alang2 tu drop bottom half best skit

ayobkelubi berkata...

pergh,tajam menikam betul lagu tu.

yolah. sabau jek lah shankly, layan lebih2 kang mmg sakit hati.

hahahahaha.

semoga yg mengutuk tu kalah di pusingan kalah mati ni. amin. keh keh keh.

ChesterChaz berkata...

adehh laaa..
sedey btol bunyik lagu ni
(walaupun agak bepusingotak aku nk pahamkn..hahaha)

SFB berkata...

gelak jugak le... haha

azlan berkata...

kekadang aku pening gak..akhir season lepas, bermati matian fan liverfool mintak Gillet Co extend contract Rafa. Siap tunjuk perasaan lagi. Skang fan yg sama salahkan Gillet & mintak Rafa di pecat... FOOL FOOL..apekah!!!!!

2nd head prefect berkata...

gerrad kol gua tadi,dia nak saman lu orang . Sebab tunjuk gambar bontot dia.

gascoigne berkata...

Yeah Gerrad tunjuk ponggong kau korang semua sebab selalu kutuk Liverpool!

YNWA!

bekam berkata...

btl ke aku dgr cita steve lps ni nak joint sarkas??

Sharian Zamrinor berkata...

bro...kalau x hafal lagu jgn men translate je...

eddie dewanaga berkata...

Lou.. kalau jadi main liga super, jadi tak diorang ganti Benitez dgn Wan Jamak..?

kawan2 semua, boleh cadangkan satu padang kasi diorang untuk jadi homeground, contoh: padang sekolah kebangsaan tamil mambang di awan, kampar...

boleh bikin signboard... This Is 'New' Anfield

Susuhunanan berkata...

ok la tu..kang final uefa liverpool vs inter..ok ape...haha.. YNWA..;p

iampali berkata...

eddie..derang layak main futsal je..sambil menari poco2

Redz da Tsar berkata...

Hehe... You will never walk alone... hahahaha...

j or ji berkata...

wankers never wank alone.

MaOi berkata...

diorang main bola sepak pantai je laa..

dewajiwa berkata...

yang nie no komen.
Steve G memang pemain bola yang bagus. salute kat dia.

Glory Glory MU..

Susuhunanan berkata...

nnt rafa kater "ala MU,arsenal & chelsea layak 2nd round CL pon blom tentu mng CL pon..baek kuar awal2..ati pon tak panas.."hehehe

Yopiscky berkata...

aku suka la semangat shankly..
admin, apsal tak masukkan shankly dalam kem liverpool sokernet? haha
*bukan fan liverpool*

azlan berkata...

kalau shank masuk dlm kem liverpool, kena tukar blog ni jd blog sejarah. silap silap bebudak PMR dtg belajar sejarah kt sokernet.

Bert berkata...

Stevie G so sexyy..

MaOi berkata...

takyah lah shankly masuk sokernet.. kang duk tulis "bookies always rite".. pastu kang duk copy paste apa gerard ckp, apa benitez ckp.. bosan..

Sang Pemimpi berkata...

amatlah memalukan jika bergelar penyokong Lvpool ketika ini...

nami o fish berkata...

sorry sikit - YNWA untuk Celtic,untuk Hibernieans,untuk FC Tokyo,untuk Ipswich Town.

Jangan ingat Liverpool je ada,okes?

BanDeLa berkata...

bola itu bulat....
hari ini hari liv..
esok lusa dan selamanya hari chelsea n arsenal lak..
wakakakakakaa


glory2x man utd..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...