ANDA SEDANG MEMBACA

20

Berita Ringkas

Pipiyapong Abdillah Hamzah Rabu, November 25, 2009
Anak muda riang gembira

Perlawanan awal pagi tadi menyaksikan Arsenal mengesahkan tempat ke pusingan kedua Liga Juara-Juara Eropah selepas menumpaskan Standard Liege 2-0. Gol pasukan Big 3 Liga Inggeris bersama-sama Chelsea dan Manchester United yang telah pun layak lebih awal, dijaringkan oleh adik Samir Nasri dan adik Denilson. Nampaknya pemburuan Arsenal untuk mendapatkan 4 piala musim ini berada di landasan yang tepat ditambah pula dengan kemenangan ke atas Chelsea pada hujung minggu ini.


Orang tua yang muram dan pemain kurang ternama, Steve.

Sementara itu pasukan Big 7 Liga Inggeris, Liverpool menang bergaya ke atas Debrecen hasil jaringan Ngog. Mereka bermain bersungguh-sungguh dan menang. Tapi entah mengapa dalam masa yang sama mereka berharap Lyon juga bermain dengan bersungguh-sungguh. Lyon yang hairan dengan sikap Liverpool yang menyuruh pasukan mereka bermain bersungguh-sungguh berasa keliru dan akhirnya tewas kepada Fiorentina.


"Kau apa cerita, Ito? Kami tengok kau macam dah tak terer je skang. Tak sedih ke?"

Di Nou Camp pula, nampaknya Inter Milan bermain macam Chelsea.

20 Ulasan:

FdausAmad berkata...

macam gamp!!!..kehkehkeh

tak reti tido ke woii...

FS berkata...

brader...ulasan epl minggu lepas takde ke? terus nak ulas minggu depan punya game? wakakakaakaka...go the blues!

MaOi berkata...

sian liverpool.. keh keh keh..

Shankly berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Shankly berkata...

mcm dlm drama nur kasih .. ada hikmahnya ..

1 - Last uefa cup dtg england 2001 - Liverpool and Houlier - so inilah masa bawa balik cup tu utk Queen elizabeth . Khabar nya ratu mengidam ngan cup tu.

2- Uefa Cup - tukar nama Europe Cup - so liverpool kan jadi 1st club menang dgn imej baru.

3 - Baik utk budak² baru Liverpool study europen football style .kurang tekanan -prospekk future my fren.


4 - ia juga baik utk kesihataan squad england dan lain lain country (kecuali france) utk ke WC - fitness (info kecuali benayoun & Carragher x main kat WC - yg lain compom)

5 - skali pun liverpool main ngan MSSM League - gua tetap the reds supporters..always and forever. \m/


YNWA..

Lucius Maximus berkata...

Yes, abang Shankly sudah tiba!

Pipiyapong berkata...

Aik sedih je bunyinye abang Shankly kita. Keh keh keh. Dah tak berjaga laa lepas ni ye?

MaOi berkata...

memang jadi bahan gelak je la liverpool season ni.. keh keh keh..

azlan berkata...

shankly:

2) sejak bila eufa cup tukar jadi europe cup? x belajar sejarah ke?

1) Liga Europa pun belum tentu Liverpool menang.

3) Alasan je tu beb...

btw, Liverpool boleh berbangga mcm musim lepas, dpt piala 'menang dgn team big 3'. Sorry no more big 4.

akhir kata, kesian ko shankly.

Tabok berkata...

Liverpool memang kaya dengan sejarah! khakhakhakha!

print berkata...

shankly,
lepas ni dah boleh la...sembang-sembang pasal team
everton,ajax,hamburger SV,PFC Levski Sofia,SL Benfica,Hapoel Tel-Aviv Fc dan skmk kelantan...

hehehehe.....

iampali berkata...

sempat bahan chelsea tu haha

ayobkelubi berkata...

ek eleh,

asal menang jek,baru keluar report, cuba kalah macam minggu lepas. senyap menikus macam nak nyuruk dari ahlong jek pipi, hak tuihhhhh lah!.

ChesterChaz berkata...

adehlaaa..
bleh plak tny soklan camtu kt eto tuh haa..
pastu siap senyumm jerr tuh..
eh boleh begurau pulakkk..
hahhahaa

Oh Me berkata...

Oh kenapalah Inter tak beat Barca? kenapa oh kenapa?

Kalau barca out macam Liverpool kan ke best? ada kawan sikit...

So sad....

eddie dewanaga berkata...

gua suka part Etoo dgn member2 lama dia tu... encik PP, berangan besar nampaknya ujung minggu ni, ye la, confident dgn keramat padang sendiri.

mAxx berkata...

rebiu sunderland mana?

hakhak

pakkordi berkata...

Mana ada orang suka bukak pekong kat dada bro. Ibarat kata arshavin (player yg tak berapa terer tu).. "tak sesuai nyah"...

Saed Ramadhan berkata...

"ditambah pula kemenangan ke atas Chelsea pada hujung minggu ini." huhu ayat nie kena jaga-jaga skit.

Dialog eto sembang ngan gang braca tue aku kasi 10 bintang.

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

aku kasi 100 bintang untuk dialog eto ngan barca...punya ikhlas soalan dari player barca...hak hak hak..

bro shankly...dah beli buku sejarah ke blum? kitorang jaga malam tengok bola..lu bleh la belek2 buku sejarah...

x pon beli bola sepak pantai...kitorang borak pasal champion league, lu bleh g main bola tu diam2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...