ANDA SEDANG MEMBACA

18

Khidmat Masyarakat - Jabatan Sains dan teknologi Sokernet -game dicari.

dingin Rabu, November 11, 2009
Jabatan sains dan teknologi Sokernet telah dihubungi oleh salah seorang gamers yang memakai baju ada tulis Fabregas kat belakang (fabregas duplicate).
Sebagai gamers, beliau bertanya sekiranya bahagian teknologi dan sains Sokernet ada game yang dicari.
Saya cakap tak ada. Jabatan sains dan teknologi Sokernet cuma ada game yang bersifat sejarah seperti game katrij Nintendo.
Dia tidak mahu. Jadi sekiranya ada sesiapa yang menjumpai game ini di kedai boleh terus maklumkan kepada pihak Sokernet. Sekian.

Berikut adalah game yang dimaksudkan oleh fabregas duplicate itu.

Bersih. Betul. Jujur.

18 Ulasan:

FIRZA berkata...

provokasi...provokasi...hakhakhak.....skali drogba mcm blanka daaaa...cilakak..!

iezat n hobbes berkata...

rasa nak praktikkan pada rakan sebaya la

bungwahab berkata...

gelabah betul bebudak man u ni,macam bebudak liverpool je.benda dah lepas dah jadi 'sejarah' dah.jadi macam fan chelsea yang hebat hanya memandang ke depan.pentingkan 'pencapaian' lupakan 'sejarah' lalu.

meyour berkata...

yang post enrti ni pun budak looserpool, so xde hal la...dorang menggelabah!!!!

biase la..champion league dh confirm out,
carling dh out...
fa mcm dh tau jer out...
liga dh confirm xleh kejar!!!

hahahaha...

selamat bermain di uefa cup tahun depan...

ayobkelubi berkata...

hak alah, apasal berlagak giler babs betul budak2 chelsea ni?(tgk, walaupun emo,still panggil chelsea). belum bulan lima lagi lah makrop.

bola itu bulat, roda pun bulat. kepala botak anelka pun bulat.

dewajiwa berkata...

kah kah kah.
ya betul. karma itu licik..jaga-jaga. jangan pukul canang menang selagi belum ke final match. tunggu lah Mei nanti.

dewajiwa berkata...

Bungwahab,
fakta tu kasi betul dulu sebelum tembak. fan MU tak segelabah itu. rilek sudah.

Glory Glory MU.

Lucius Maximus berkata...

Bung Wahab,

Apaan saja bung? Kok semuanya dilabel fan Liverpool? Jangan kaget deh, di sini pun ada juga yang emangnya fan Persija Jakarta. Nyaman aja lho, usah ribut-ribut

medihebat berkata...

lebih enak ptg2 hujan gini kita terBUNGkang saja depan peti telebisyen sambil nonton sinetron...!!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Hahaha!
Macam bangkai terbongkang atas padang.

"Rumours were rife that the Chelsea backroom staff were about to call in the club exorcist after Drogba was possessed by a Red Devil following Evans' challenge."

Haha

amANI berkata...

Mesti Pak Alex buat bodo je tengok Drogba terbaring terketar-ketar tu.

Tak pon kompelin tak ingat kat pengadil ke-empat kata Drogba membuat simulasi.

Izzat berkata...

pelik..

biasa r kalo manager bekap team die, kalo die nk kutuk ref pasal team die kalah, bukan bleh ubah result pon kan?? Chelsea, remember Mourinho? dia bleh step up to every SAF challenge, sbb tu die bleh mng league dlm first season EPL...

manager team lain xdak 'ball' kot nk kompelin bila result xmenyebelahi team die... apa salahnya kompelin kalo mende btul, ye x??(even w/pon cuma btul dlm mata pandangan rabun dia shj pon), apa? knp Ancelotti xkompelin? dh menang nk kompelin apa? ade ker manager dlm EPL hatta seluruh dunia bola sepak sekalipon yg kompelin bila team die menang??

kalo nk citer pasal moral, baik gi usrah, xyah tgk bola, huhu...

amANI berkata...

Aksi Pak Alex-tua-ganyut terkinja-kinja membuat pelbagai kompelin sama lucu dengan aksi Drogba si-primadona-mudah-gelincir. Hihihi.

Owh ye, isu moral tidak terbatas hanya di atas landasan agama.

bungwahab berkata...

amani..
bila masa plak drogba jadi primadona berlakon dive.ko jangan ungkit sejarah plak.
david ngok yang raja dive boleh dapat oscar ngan lakonan dia.player chelsea bagus2 mana ada dive punya.

medihebat berkata...

@izzat: part manager backing team tu takde hal...tapi bila manager attack peribadi ref (i.e.: ref unfit), maka dia patut kena tindakan tatatertib...dulu mour step up dia kena denda dengan FA...alex? ada kena denda atau diambil tindakan...? cuba wenger cakap gitu...tgk brapa lama dia kena dok kat tempat penonton...?

amANI berkata...

@bungwahab: Kena banyak lagi menonton game Chelsea akan datang dengan mata dan hati yang terbuka. Terutamanya aksi dan reaksi Didier-Drogba-Diva-Dive (4D). ;)

midii berkata...

drogba bukan primadona berlakon dive la.dia cuma suka guling guling atas padang bajet comel

SFB berkata...

dh patah pn rusuk the drog kene stud Evans... huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...