ANDA SEDANG MEMBACA

18

KWSP

the alpha... 'that' Isnin, November 09, 2009
Selepas isu pembayaran gaji tertunggak diselesaikan, saya bersetuju untuk stay di sokernet untuk memberi review bagi pihak Spurs yang saya sayangi.

Liverpool ada juga offer, tapi saya tolak sebab takde COLA. Team Kelantan pun ada offer, tapi saya tolak juga sebab diorang tak bayar cash, barter dengan mercun seludup yang saya perlu settlekan sendiri custom clearance sebab stok masih berada di negara seberang.

Berbalik semula ke Spurs.

Aaron Lennon bisa kembali ke hari Sabtu Perselisihan Barclays Premier League pertengkaran dengan Sunderland di The Lane.

Pemain sayap mengalami kecederaan pergelangan kaki larut dalam kekalahan kita melawan Stoke City bulan lepas dan telah duduk dua perlawanan terakhir kami.

Tapi, sebagai pengurus Harry Redknapp dilaporkan pada hari Jumaat perlawanan pra-sidang akhbar, 22 tahun telah kembali dalam latihan pekan ini.

Harry berkata: "Aaron bekerja sangat keras pada hari Rabu dan berjalan baik, jadi kita hanya bisa menunggu dan melihat.

"Aku berharap dia akan ok tapi bergantung pada sama ada atau tidak ia mempunyai reaksi apapun besok [Sabtu], jadi 50-50. Kita akan melihat bagaimana dia merasa dan jika ia tidak merasa benar maka saya menang 't mengambil kesempatan. "

Jermain Defoe, bagaimanapun, pasti akan sedia lagi selepas tiga perlawanan suspensi untuk kad merah lurus ia memungut di bulan lepas menang di Portsmouth.

Dan pengurus merasakan berhutang striker tim, berkata: "Ini baik untuk memiliki Jermain sedia lagi. Kita punya penyerang bagus di sini tapi ia adalah dalam bentuk mencetak gol baik sebelum suspensi. Tidak mempunyai kos nya kita cukup parah sehingga dia harus menebusnya kami sekarang untuk mendapatkan dihantar. "

Sementara itu, Harry juga mempunyai update tentang kesesuaian Luka Modric, yang telah keluar daripada tindakan sejak Ogos dengan patah tulang betis.

Dia menambah: "Luka itu dalam perjalanan kembali. Dia sudah bekerja dengan pelatih kecergasan dan menggalakkan tapi dia tidak pada tahap di mana ia dapat sepenuhnya terlibat dalam latihan belum."

Sebastien Bassong juga meleset keluar selepas memuat sebuah cedera hamstring akhir di dalam kekalahan akhir pekan lalu di Arsenal, sementara Carlo Cudcini (kembali) dan Giovani Dos Santos (pergelangan kaki) tetap dikesampingkan.


Dan di akhir kata, saya masih berasa, peluang untuk stay dalam top four masih cerah hingga ke akhir musim.

Btw, aritu Tok Guru Nik Aziz kata kalau kelantan menang, semua ahli pasukan dapat pi umrah free. Kesian Sothinatahan terlepas peluang pegi Mekah.

18 Ulasan:

bani berkata...

cilaka. ini pakai google translate.

iampali berkata...

patut la pening aku baca haha..

Pipiyapong berkata...

Genius juga lu ni... Gua rasa nak terajang, baca.

avid gunner berkata...

pakai english udah la wei...sakit hati gua baca...haha...

bigbrother berkata...

kah3..
tatabahasa aku bagi 9/10...

ss berkata...

gune la pale lutut..kmpem tak penin...hahaha..gler ar..bepinau mateku

Khier berkata...

entah apa-apa.
bikin malu spurs.

crawai berkata...

cenggini entry pun nak gaji lagi? haha..
senak harmstring aku

aFiQ berkata...

cilakak..pipi lu kasi sack jer ini mamat spurs..tersengguk sengguk gua nk baca..

amirul berkata...

hahaha..
pakai aps.citcat paa..
hancusss..

FIRZA berkata...

ni translate gila...!....hakhakhakhakhak.....

medihebat berkata...

translate la...takda pe nak tulih lagi...

sufianahmad86 berkata...

waduh..bikin pusing lagi mataku membacanya..

Sang Pemimpi berkata...

cehh...mmg padanla dgn spurs...cap ayam...

Lucius Maximus berkata...

Seriyesli Cap Ayam

M-Yusof berkata...

apekejahnyer punya ulasan tak bermutu nih? :)

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

aku dah try translate...memang sah pakai citcat punya app..deym!!!

x payah tulih entry pon x pe cam nih...potong trus mood nak baca

SFB berkata...

sian Sathianathan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...