ANDA SEDANG MEMBACA

11

Berita Terkini: Stadium Darul Makmur akan dijadikan gelanggang motorkros bersaiz Olimpik!

Pipiyapong Abdillah Hamzah Isnin, November 09, 2009
Permandangan di Stadium Darul Makmur ketika perlawanan separuh akhir Piala FA 2008. Cuba bilang berapa ramai yang datang.

Nama : Stadium Darul Makmur
Tahun dibina: 1970 (dinaiktaraf pada tahun 1995)
Kapasiti: 40,000 (10,000 tempat duduk)
Kemudahan: Padang rumput dan trek balapan


Stadium motorkros di Indianapolis yang sedang dikaji dan akan dijadikan rujukan. Peh... Seronok juga layan motorkros. Tak sabar dah ni.



*Gambar Stadium Darul Makmur dirembat dari Flickr Encik Yusraime.

11 Ulasan:

FS berkata...

firstttt..hehehee

azlan berkata...

Pahang main bola x pandai, terpaksa main motor lak. ok la, guna motor kapcai je layan trek motocross.

Lucius Maximus berkata...

Sultan Bola nak jadi Sultan Motokeros lak ke?

crawai berkata...

huh.. masa fiesta media idola stadium ni penuh.
Jap lagi adala acara mud wresling bila fmi buat kat stadium motokros ni..

bb berkata...

Bagus idea ni. Ada vision. Evil Knievel dah meninggal, about time carik pengganti ni.

meyour berkata...

ntah ape motif gambo ni???

bas dari pekan ke kuantan pukul 8 malam dh abiss
cmne aok-aok ngan koi-koi nak nngok bola...

bedaohh!! betoi!!

FIRZA berkata...

sedap btul crite cinta korea yg gua tgh tgk ni.....

nami o fish berkata...

abis stesen bas belakang stadium tu ape citer?kena runtuh gak ke?

Sang Pemimpi berkata...

bosan btul entri lu ni...

Alke berkata...

kalau aku orang pahang, dah lame aku pindah ke Selangor, hebat sikit, hehehehehe...Merah Kuning lambang kejayaan.

SundayPeople berkata...

boleh caya ke info ko ni pipit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...