ANDA SEDANG MEMBACA

26

Pemain bolasepak sebenar.

j or ji Selasa, November 10, 2009


Manchester United. Barisan pemain sebenar dan pejuang. Tidak mengamalkan drama lakonan mudah jatuh untuk penalti atau tendangan percuma. Sedikit ganas kerana percaya bolasepak adalah permainan orang jantan. Komitmen dan displin tinggi serta suka membuli pengadil yang berat sebelah yang tidak 'fit' untuk mengadili secara adil perlawanan mereka. Manchester United adalah juara sebenar bulan May nanti.

26 Ulasan:

Lucius Maximus berkata...

:D

Encik Bebo berkata...

bitter bitter man utd

azlan berkata...

glory glory!!!!!!!!!!!!!

Zaid Akhtar berkata...

pasukan bola sebenar?
:-) pasukan masa kecederaan ni.
5 minit 5 minit 5 minit.

Jarri berkata...

nasib baik abang ronaldo dah takde kan. kalu x, selalu je dive-dive ni.

eddie dewanaga berkata...

encik Arip Poslaju yg gila MU sedang hafal lirik nak karaoke lagu... Pelamin Anganku Musnah.


hehehe...

FIRZA berkata...

lalalala.....

SFB berkata...

Salute sket untuk Man Utd... haha

Sang Pemimpi berkata...

nak salute pebenda..kalah

reemza berkata...

ok ar tu 5 mnt..drogba kna sawan n carvalho bwk bola jaoh2 xkira ke bang?hahaha

hafizshinchan berkata...

nasib baik uncle alex tak bakar stadium chelsea haritu...walaupun dia berhak LOL

GGMU

bani berkata...

jarri, elok jugak dia(ronaldo) blah. dia tu lebih kepada selebriti dah. obertan buleh ganti.

XxmatxX berkata...

yeah MU pasukan Sebenar!!.. GLORY GLORY!!

dewajiwa berkata...

leks..
yang penting kita menang peperangan (keseluruhan), bukan menang pertempuran sahaja. kan?

Glory Glory MU..

tehOnipis berkata...

jorji..entri ini sungguh bermakna. rangkap lu ringkas dan padat, namun masih lazat!

gua cadang next entri lu buat propaganda lancarkan kempen ANTI-PENGADIL-TAK-FIT! keh keh. (sila ambil serius cadangan aku)

phakdee berkata...

biasa la hero mesti jatuh dulu... kemudian melompat lebih tinggi bro..
glory2!!

sheila berkata...

ohh nie je ke?

FdausAmad berkata...

"Curses never work on Hero"

medihebat berkata...

prinsip perjuangan pemain bolasepak sebenar:

kalah/seri = salah pengadil...
menang = pengadil adlah makhluk paling adil dalam dunia...lu pasukan yg kalah nak bising wat pe...?

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Di dalam EPL, Manchester United adalah satu-satunya pasukan yang patut dihormati dan disegani kerana struktur pasukan yang mantap, tahap dedikasi pemain yang tinggi dan kehebatan pengurusannya yang hebat.

Selepas membuang Ronaldo jambu itu, Man U sebenarnya dalam usaha untuk mengembalikan kehebatan sebenar mereka. Mungkin sedang 'struggle' untuk memantapkan pasukan buat masa ini, tapi berkat keazaman dan usaha dari pemain dan pengurusan, mereka mungkin dapat menjuarai EPL sekali lagi' itu pun kalau Arsenal tidak potong jalan!

Takkan nak hormat pasukan yang ada diver paling bangang macam Ngok, err Ngog atau pasukan yang curi pemain orang seperti Chelsea?

Arsenal pulak masih tahap remaja, namun kalau mereka boleh mempelajari cara Man U, mungkin mereka dapat menjadi hebat seperti Man U!

PakCu berkata...

setelah perginya c.ronaldo, team ini kelihatan lebih suci. :). Agak malang, pool pulak belajar main najis ( chelsea memang lama dah ). Agak2 la kalau nak menang pun , team penuh sejarah pun terpaksa dive utk menang ? opsss silaapp..utk draw ??? arghhh..

BanDeLa berkata...

siapa juara dia la pemain bole sebenar....
glory2x man utd

medihebat berkata...

maka, ini bukan pemain bola sebenar...sebab masa man u champ valencia takdak, evans tgk kat kerusi penonton sambil pasang niat nak main untuk 1st team...

Izzat berkata...

nature of a champions, everybody loves to hate, but we rather walk alone! harhar!!

Man Utd mmg agak lebih lemah dari sezen lepas, tp, sezen lepas dimana United time2 gini dlm liga?? lbh jauh ke bwh rasanya, tp sezen nie dh sekal dua dh duk atas, dan smua peminat Man United still kata, "We have a slow start!"

main bkn tahap sebenar pon still bleh lead liga, something yg Liverpool patut ambik pengajaran!

utk Chelsea : have fun ngn January transfer windows, korg kalo xbuat transfer mmg xsenang duduk kan?? player nk gi sebulan jer African Nation Cup dh sibuk2 nk carik player2 baru? pastu buat cam sampah kt bangku simpanan...
utk Arsenal: "You never win anything with kids, but we do!" -pegi lar menuntut skit ngn SAF, apa ilmu dia pakai??
utk Liverpool : .........

pakkordi berkata...

Dive ni bukan something new braders. Gua pun tak gemar aksi dive atau menggelepar macam kena sawan bila kena cuit kat kaki. I give shit when shit is due, dan sebab itulah gua tak kan agree dgn submission lu ni bang.

Maradona bukan saja dive, malah tepis bola ke dalam gol lagi. Tapi aksi ni tak stop dia dari mendapat jolokan one of the best footballer of all times.

Untuk jadi champ come next May, team tu harus konsisten. Takdak team yg ada character macam tu buat masa ni.

So cabron, those pendejo in anfield might still be in contention. All big fours infact.

YNWA.

gohku berkata...

MU kan dah kalah ngan Liverpool.. Terima je kekalahan.. HEhehE. Kuat pulak Chealsea season nie.. ARsenal tu mcm yo-yo pulak kejap garang kejap cam kucing memalu nak menang.. Liverpool nie pulak MU tetap dibelasahnya tapi ngan team2 lain susah pulak nak menang.. pening.. peningggg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...