ANDA SEDANG MEMBACA

21

Rebiu: Abdul Salam Bilal Korbankan Naga Di Oporto

Lucius Maximus Khamis, November 26, 2009
Abdul Salam Bilal selepas melapah naga. The Drog sekadar berlari-lari memanaskan badan buat Manuel Almunia hujung minggu ini.

Bersempena dengan hari raya korban yang bakal menjelang tiba, seekor naga telah dikorbankan di Oporto lewat malam tadi.

Abdul Salam Bilal mengetuai upacara menyembelih naga malam tadi sekitar minit ke-68. Daging naga kemudian diagih-agihkan kepada 38,410 penonton yang hadir di Estadio do Dragao.

Turut mendapat tepukan gemuruh dari penyokong-penyokong naga ialah Deco, yang sebelum ini pernah bermain untuk kelab naga, FC Porto.

Namun begitu kemenangan malam tadi tidak bermakna kerana Chelsea tetap gagal ke Europa League.

Dalam kejadian luar biasa yang lain pula, Rodrigo Tello secara tidak sengaja berjaya menjaringkan gol di Old Trafford.

Jaringan Tello memastikan hanya telur untuk Red Devils malam tadi.

Sementara dalam satu lagi kejadian yang agak biasa, Carlo Ancelotti mengumunkan Frank Lampard akan memulakan latihan esok pagi bersama skuad Chelsea.

Berita ini mengesahkan bahawa seperti biasa, The Blues akan menundukkan Gunners hujung minggu ini.

21 Ulasan:

Lucius Maximus berkata...

Apdet:

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Ruud-van-Nistelrooy-will-snub-Arsenal-to-sign-for-Liverpool-article232659.html

Nampaknya Liverpool bakal memenangi EPl akhirnya!

dewajiwa berkata...

hahahahah..
SYABAS Abdul Salam Bilal. tahniah untuk kem Chelsea.
MU dah layak jadi kasi can lah team lain bergumbira. hehehe.

Selamat Hariraya Aidiladha untuk semua warga Sokernet.


Glory Glory MU.

eddie dewanaga berkata...

Lou, gua dah bilang semalam, Abdul Salam Bilal masih berbisa... tengah menanti Zhirkov menari pula lepas ni...

bungwahab berkata...

semakin hari semakin bodoh jer ko punya artikel lucius.

nami o fish berkata...

aku rasa kalau sekadar nak parodykan bolasepak,taklah bodoh sangat.

haha!hidup ni tak bolehlah nak serious manjang,tak gitu lucy?

BanDeLa berkata...

steady la bung...
hahahahaaa...

tahniah la chelsea mng smlm..

GGMU...

iampali berkata...

cam sial telo plak hahaha..dah qualify lek je. aku sapot arsenal weekend ni. harap2 seri.xde la dua-dua nak belagak.

muaz berkata...

lu terbaik la lucius..

j or ji berkata...

MU berusaha kalah sebab ingat nak main kat europa league jugak

Lucius Maximus berkata...

Jorji, memang susah nak layak ke Europa League ni

Point of View berkata...

gua setuju dengan bungwahab, kerana semakin hari aku tengok bungwahab pun semakin bodoh

starr struckk berkata...

saya setuju sama jorji. bukan mudah wooo nak masuk europa league.

meyour berkata...

THE BLUES STILL GOT THE BLUES!!!!!!!

azlan berkata...

kelab terpilih yg kaya dgn sejarah je yg layak masuk Europa League. susah nk masuk tu. mungkin utk kelab big 7 shj.

Ok je lucy, x nampak bodoh pun post dia kali nih.

Dikaca mata kelab kaya dgn sejarah, mungkin la ada sedikit nampak bodoh kan.

X apa kalah 0-1 dan layak drpd menang 1-0 tapi tak layak.

Glory Glory!!!!

pakkordi berkata...

chelsea vs arsenal weekend ni, 0-0. Dua dua team tak kuat, seri tu kira adil lah.

Pipiyapong berkata...

Steady Bungwahab, steady!!! Keh keh keh.

AmirAsyraf berkata...

Bungwahab tekanan...

iampali berkata...

europa league ada..xpe la.susah tu nak masuk.

mizu_sama berkata...

rekod 5 tahun unbeaten man u tertewas di tangan tello,keh keh keh

medihebat berkata...

man u bukan team nak kejar sejarah...wlpn telo pecah rekod man u tapi alex saja simpan player + mau kasi player muda experience game UCL...

lain drpd team liverpool yg mengejar sejarah...pasal tu saja bikin kalah...

papehal pon...I STILL GOT LES BLUES...

awi.rui berkata...

aku dah cakap pipi..bungwahab rawks!!!

steady bung!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...