ANDA SEDANG MEMBACA

12

Bila Liverpool sudah tiada.

dingin Khamis, November 26, 2009

Raso kan kau Rafa - Christen Benitez

Seperti yang sudah sedia maklum, road to madrid dah bertukar jadi road to Hamburg pulak. Apa kejadahnya pergi Hamburg. Selepas itu Liverpool akan pusing Eropah lagi dari Macedonia sampai ke Israel nak lawan Maciba Haifa. Boleh Benny the jew jumpa sepupu2 kat sana.

Aku dah tak puas hati. Ini semua cerita silverware ni. Tak boleh jadi. Nasib baik Chritian Benitez (Sepupu rafa beintez) tenangkan aku. Dia beri aku teka teki tak senonoh. Katanya, "Apakah pengorbanan terbesar gigg semasa di MU?” Aku tak pandai nak jawab.

Sepupu rafa benitez tu sengih pastu dia tunjuk aku gambar ni!































memang nak kena sepupu rafa ni!

12 Ulasan:

pakkordi berkata...

Anderson kat belakang tu buat buat melopong lak. Ni kes "i scratch your back, you scratch mine" lah kut..Glory, Glory I Am On My Knee! :)

kawie2020 berkata...

hahahahahaha..liverpool?... hahahahahaha...

Ahmad Helmi Shaharuddin berkata...

ok ni kelaka!hahaahah

Mr. Shcomey™ berkata...

ceisss..haha

Mr. Shcomey™ berkata...

fergie kate champ league ni cam carling cup je..anta youngster pon tape..

Azri Rotten berkata...

brudder main blakang tu pon mcm pornstar gak. elok sgt ar. :)

Sang Pemimpi berkata...

try anta youngster tgk..boleh belah ke x

Sang Pemimpi berkata...

gua igt kalo final europa league mesti lvpool lwn bayern...cam menarik gak tuh...

@azri - lu cam biase tgk porn je?

scootrulez77 berkata...

BESAR sungguh pergorbanan Giggs pada MU.

Redz da Tsar berkata...

Tak tersampai besarnya pengorbanan Rafa a.k.a Fara kepada Liverpool dan England... Rafa mungkin manager pertama kelab ENgland yang akan bawak balik Europa Cup.. Erks, itupun kalu bawak balik la... Heh

Salam Aidil Adha dari pihak pengurusan betheredz.blogspot.com... Semoga aidil adha merupakan titik tolak kepada kita untuk terus berkorban setakat yang kita mampu demi agama, negara dan bangsa...

Salam~

mizu_sama berkata...

hisss peminat the reds nih.tak abis abis tersasul. europa league la,bukan europa cup. apa-apa pun post ni je;as mengubati hati fan liver.tahniah

aRief berkata...

wajajajajajaja~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...