ANDA SEDANG MEMBACA

13

SEPARA ULASAN CHELSEA VS MANCHESTER UNITED

Nazri Isnin, November 09, 2009
Langit cerah di Stamford Bridge,

Hati riang di Stamford Bridge,

Alanglah indahnya Di Stamford Bridge,

Jika menang di Stamford Bridge.

Tapi itu tidak jadi kenyataan di Stamford Bridge,

Mungkin lain hari di Stamford Bridge.

+++

Saya tonton di Wangsa Maju, sebelum sejurus sebelum rehat bergegas ke Alima.

Pipiyapong sms, "main macam Kelantan lawan N. Sembilan"

Sekurang-kurangnya Kelantan lawan N. Sembilan semalam sudah jangka tahap permainannya.

Jadi sekarang Arsenal sudah pintas.

January transfer sudah tentu kerja berat untuk Sir Alex.

Moga-moga badi Arsenal pancit bulan Mac akan berulang.

Moga-moga Chelsea kering idea Februari nanti.

dan moga-moga January transfer mendatangkan hasil yang menarik.

Dan makwe Chelsea yang tak pernah-pernah nak sms boleh mengucapkan selamat malam dan salam takziah.

Dan pulanglah majoriti penyokong Manchester United di Alima dengan hati yang gundah gulana berbekalkan sms tawa rakan-rakan kelab lain.

Saya masih belum pulang kerna roti kosong yang di pesan pada minit ke 78 tadi, masih belum sampai-sampai.

+++

Saya kira ulasan komprehensif bakal disusulkan oleh Lucius dan J or ji. Kita tunggu.

Sementara itu, ayuh sehati berdansa.



13 Ulasan:

dila raden berkata...

sweet dreams
xoxo

Mr. Shcomey™ berkata...

adoii

gula-gula berkata...

kah3.. manyu kayu malam ni. game bosan. chelsea pn goal bosan. tapi evans sepak jantung drogba mmg best. menggelupur kawan. kah3!

rafaezdasilva berkata...

kahkah.. aku syak lepas ni dia kena jantubg berlubang..

Sang Pemimpi berkata...

kehkehkeh.,...glory2 konon...

CikChelsea berkata...

bosan2 pon team den totap monang eh! 3 mato penuh tu yg ponting!

-----

bakpo lo ref tok layang kad merah utk evans, nate sungguh la sepak lawan gituh!

Okidoki berkata...

WARING: KEEP A DISTANCE FR MU FANS. THEY ARE SUFFERING FROM DELUSIONAL SYNDROME WHICH CLOUD THEIR ABILITY TO DIFFERENTIATE BETWEEN REALITY AND FANTASY.

azlan berkata...

waring? pekejadahnya waring ni?

dewajiwa berkata...

hahahaha. waring..

Glory Glory MU.

Okidoki berkata...

... Sorry Sorry MU..Sissy Sissy MU

BanDeLa berkata...

kalah ka pagi td....
xda hal la..

Glory2x man utd..hehehe

medihebat berkata...

game boring...? ramai je yg tgk...apehal tak layan kuak lentang atas tilam je kalu boring...?

Izzat berkata...

apsal Evans xkena kad pasal challenge Drogba? Pasal ref xnampak, dan kita smua tahu apa yg SAF kompelin pasal ref match tu, die out of position in most of the time, xnampak apa yg berlaku depan dia...

dan smua org salahkan SAF pasal kuat kompelin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...