ANDA SEDANG MEMBACA

9

ARSENAL VS MANCHESTER UNITED: LIVE @sokernet: First Half

Abdul Sokernet Ahad, Januari 31, 2010
LIVE@SOKERNET (banner grafik belum siap)

-15 minit

Nazri: Selamat datang ke Live@Sokernet yang julung kali di adakan di laman web bola kegemaran Bung Wahab. Rasanya tak perlu lagi nak beritahu siapa lawan siapa kerana tajuknya sudah terang lagi bersuluh. Tidak begitu saudara Pipi?

...

Nazri: Hampeh, dia tengah makan nasi lemak.

Pipi: Ya, anda kini bersama saya secara langsung dari kantin Emirates. Nasi lemak di sini pakai telur rebus yang dah siap kupas. Gua tak tahu siapa yang kupas. Harap-harap mapley ni potong kuku. Nampaknya di kantin ini kelihatan beberapa pemain Arsenal sedang sibuk makan mee goreng dengan tenang. Ok, kita dengar apa kata penaja...

jorji : Gua inat nak angkat Prius ni satu la,amacam?

nazri: oke ke? downpayment macam mana?

Pipi: Peh... pakai ptptn boleh kautim ke?

nazri: oke, ramalan saya - Manchester menang 1-2.

Pipi: Keh keh keh. Jangan harap. Barisan Arsenal kali ni kuat gila. 3-0 Arsenal menang! Tak macam tu fan Arsenal semua?

Minit 1

Pipi: Sepak mula.


jorji : arshavin mencuba.tersasar 5 kaki.

Pipi: Tapi mendebarkan ya, Jorji?

minit 5

nazri: Evra tak lepas. pakcik sol hanya tengok dari jauh.

minit 6
Hantaran lintang Fletcher tadi buat pakcik-pakcik di Alima jerit-jerit.

minit 7
nazri: Macam busy saja kem Man U nak update situasi.

Pipi: Tenang Song mengeluarkan bola dari kawasan bahaya.

Minit 10

Pipi: arsenal masih menguasai perlawanan dengan hantaran hantaran memikat.

minit 13

nazri: kaki tak bedung, Arshavin tersasar ke kanan gol.

Pipi: Keh keh keh. Ketar nampaknya Abang Wes.

minit 15
nazri: taktik baru Evra - menanduk keluar padang

Pipi: Kalau tak silap itu namanya kepala mancis. Pengadil nampaknya memberi kad kuning kepada Song. Satu tindakan kurang bijak...

Minit 20

Pipi: Gerakan menarik dari Fabregas dan Arshavin. Dah nampak tanda tanda nak menang ni. Celaka tendang banyak ke angin pulak.

Manchester mula main jahat ni.

minit 23:
nazri:Gallas terkenangkan Johnny wilkinson. Hebat! Good job!

Pipi: Melambung percubaan tinggi anak muda kelahiran perancis, Gallas. Tak sedar diri. Celaka.

minit 26
nazri: through pass yang cantik dari M U. berdebar hati pipi

minit 27
nazri: satu tendangan hampir side netting yang cantik dari Nani. Stadium alima bersorak

minit ke 26
jorji : Nani! ahhhhh...tak masuk!

wahahahahahhahaa..NANIIIII!!!!

minit 33
NANI GOALLLLLL!!!!

Jorji : tak habih-habih gol sendiri!! cepat cemas..mental tak kuat!! Arsenal KOSONG - 1 Almunia!! ekeke

Pipi: Ah! Gol nasib!

Pipi: Boleh lagi ni.. Boleh lagi. Lu orang tengok laa kang.

minit 37

nazri: RUDEBOY ROONEY!!!!

JORJI : ROONEYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pipi: Babi. Arshavin ni patut dah score 4. Apa kata kalau kita menyorot balik perlawanan Manchester City main tadi. Orait juga diorang main kan?

minit 43
nazri: Arshavin macam dah emo. Memang dah down mamat ni, macam mamat depan saya yang tengah galak isap Surya

Minit 45

Pipi: Songggg!!!

Halftime. Arsenal KOSONG - 2 Manchester United.

jorji: wei fabregas, hantar roti KOSONG 2! gua lapar ni.

Pipi: Tamat sudah separuh masa pertama perlawanan ini. Perlawanan nampaknya seimbang dengan Arsenal lebih banyak mengasak kubu lawan. Kalau kita tengok balik betul-betul, Arsenal nampak macam main saja-saja. Ini yang dikatakan taktikal bolasepak tertinggi. Gua jamin separuh masa kedua Arsenal score 3. Peh...3-2 memang gua punya favourite score. Banyak game best best dunia ending dia 3-2.

Jorji : mental pemain arsenal masih lemah lagi..cepat panik..terbukti asyik menjaringkan gol sendiri bila lawan United. Fabregas tak nampak apa sumbangannnya. Arshavin banyak menyumbang kepada pengutip bola belakang gawang gol Van Der Sar sementara Nani dan Rooney secara simbolik memberitahu Arsene,Arsenal dan Emirates apa itu MOMENTUM.

wei, fabregas..roti kosong aku mana daaaa...???


nazri: second half entri baru. sila take note.

9 Ulasan:

Karipap Sardin berkata...

Yeahh..macam tu la brader pipi..!!

deusXmachina® berkata...

livescore dari sudut M.U
erk888.blogspot.com

moqh berkata...

apa yg boleh ni pi?hahahaha

MaOi berkata...

takkan goyang kot pipi?

Karipap Sardin berkata...

tenuk betul..x abih2 OG bila jumpa Man U..ciss

aZRoy berkata...

tido pon ok ni, kompom man utd 3 points

deusXmachina® berkata...

assalamualaikum abang pipiyapong

It4Ch1 berkata...

cemas2

HafizChan berkata...

wei fabregas, hantar roti KOSONG 2! gua lapar ni.


mendalam dowh ayat nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...