ANDA SEDANG MEMBACA

32

ARSENAL VS MANCHESTER UNITED: LIVE @sokernet: Second Half

Abdul Sokernet Isnin, Februari 01, 2010
LIVE@SOKERNET

minit 45
nazri: Bermula second half

Minit 47

Pipi: Padan muka! Ah buat buat buang masa pulak rooney.

Jorji " tektik kotor nak kalah..macam-macam cara!

Pipi: Boleh tahan juga cekap Almunia ni. macam belalang!

minit 50
nazri: bila Tom Cruise nak main?

jorji ; "They are ripping arsenal to trash" katernyaaaaa (Martin Tyler) Park ji sung gol no 3

nazri: kehinaan team lawan ditentukan bila PARK JI SUNG yang SCORE!!!!!

Jorji ; pemain arsenal ni tak habis-habis nak malukan Arsene la.. tak kesian ke??

trutt..truttt, truttt...truttt

Pipi: Kita ada panggilan nampaknya. Hello siapa tu?

Krrkkexxvvskkkerr

Pipi: Sila duduk jauh dari TV ye. Hello? hello? terputus...

minit ke 60.

Jorji : satu percubaan bahaya dari Song...dari tadi asyik mencuba la..kasi perlawanan la sikit..ingat sikit la orang berjaga kat malaysia ni! ha..dia masukkan Walcot pulak!

Pipi: ya, walcott dimasukkan menggantikan adik denilson. Emmm...

Pipi: Patut laaa. lambang olimpik ni laa yang buat kalah ni...

minit 67
nazri: Arshavin tak nak salam dengan Scholes.

minit 68
Boleh tahan bebalnya Jonny Evans ni

minit70
Jorji : MU masukkan Giggs keluarkan Scholes. Nak score banyak mana lagi ni? Eboue masuk bersama bendtner , malu biar tanggung sama-sama katernyaaaaa

Pipi: Jorji, kampung orait? Cuti lama ke? wah sedap laa lu ye kerja KL.

Jorji : PP, Kolo Pilah ok..esok balik la ni.. motong gotah skit pagi tadi..harga mahal sekrang. boleh la...

minit 75
nazri: tandukan malu-malu kucing dari Bendtner

Minit 80

Pipi:Peh...itu dia yang dicari cari. Satu voli berbisa dari vermaelen. Lagi 3 lagi. sempat lagi ni.

minit 86
Park out, Valencia in

Minit 89

pipi: Buat apa, gallas? nak kena terajang?

minit 90
nazri: 5 minit extra

minit 94

Jorji: rooney beria-ria tak nak masukkan gol sebab nak result malam ni sama macam aku ramalkan.

Jorji : maklumat sulit dibocorkan kepada sokernet, Pak Alex susun strategi untuk perlawanan menentang AC Milan sebaik saja Park Ji Sung jaringkan gol tadi. Gila insulting! Game tak habis lagi la.Mana Arsene Wenger tak berbulu.

nazri: game tamat dengan keputusan 3-1 memihak kepada setan merah. Ya a awww

32 Ulasan:

MaOi berkata...

sampai park ji sung pun leh score.. hahahaha

saba berkata...

Pipi dah merah pipi.. kah.. kah..

deusXmachina® berkata...

Pipiyapong oh Pipiyapong

hahahahhahaha

It4Ch1 berkata...

denilson bola merata. arshavin tamak bola. isk3

It4Ch1 berkata...

defend tak reti2 kaver menkaver

AbgBeCA berkata...

pipi bek tukar team man city,ada player faveret ko tu

deusXmachina® berkata...

liveblogging at erk888.blogspot.com
from mu's side

FdausAmad berkata...

malu yang dah tak tertanggung tanggung...

MaOi berkata...

fan arsenal kat luar KL dah bole sms bos mintak emergency leave..

DIYSAR berkata...

hahahaha puas hati aku MAN UNITED menang hahahaha

nazrihashim berkata...

teng teng teng....terhebat terbaik MU!

talkIZcheap! berkata...

abang pipi xleh cakap besar lagi...ui3!

Pulihkan semangat! Menang ngn Chelsea plak mggu depan!! huhu...

p/s: Drog akan main balik, jg betul2...

R.K berkata...

apa ? memang dengan chelsea ? keh keh keh

julu berkata...

mjur Vermaelen score..
kalo x sama mcm Pipi predict..
3-0..
kah2...
glory2 MU..

dewajiwa berkata...

heheh.
macam biasa, budak-budak.

GGMU.

HafizChan berkata...

teruk betul permainan Man Utd malam ni. Macam mana boleh bolos satu gol. Pastu skor 3 bijik je...Ape ni Sir Alex. Hishhhh.

Redz da Tsar berkata...

Post match Statement: "(Next week) is a good opportunity to show that we are UNITED and strong." oleh Arsene Wenger, Arsenal Manager...

Hurm, United tue nampak macam best... Kena 'unite' baru boleh menang... haha... Patutlah Man UNITED menang!! Glory Man United~

deusXmachina® berkata...

tu la pasal, tak kesian ke kat m.u fans, semua mengharap 6 gol, adehhhhhh

talkIZcheap! berkata...

btol tu deusx, aku dgn penuh harapan nak dpt 6 td, tggu nk gelakkan jer member2 Arsenal... tp kire ok r 3-1 pon, huhu...

bg satu utk kenang-kenangan...

Mr. Shcomey™ berkata...

tadi rase nak nangis tgok arsenal.ayam gile.haha

kuda_laut berkata...

teman udah kabokan..Arsenal tu arapkan meriam je yg cantik..tp dah xpired..hahaahahahaha..sonok tgk muke Arsene wenger..kelat semacam jerk..kahkahkahkah..

ChesterChaz berkata...

haha.. biase la weh.. da kate lawan sekolah sukan arsengal.. mati2 aku ingatkn friendly jer td.. hahaha..

(almunia nye 1st gol mmg bergaya..mcm gaya diego maradona ngn thierry henry *gol guna tgn..haha*)

gascoigne berkata...

Liverpool je yg boleh beat Man U ni...

dan team russia
dan Leeds United.

Obefiend Weiland berkata...

tertekan gua bro.. arshavin depan gol boleh sepak senget je keje

hanjeng shial

tapi betul la kata kome.. kalau Park Ji Sung score lawan lu memang hina tahap babi la.. macam kalau Carragher score untuk liverpooo...

damn united!

Bahruddin berkata...

untuk arsenal,
korang layan lah lagu Mutalib Rajis.

pakkordi berkata...

Schole kena kangkang 5sen dgn fabregas aje lah yang chun. Yang lain semua tak chun.

Tabok berkata...

Arini bendera Arsenal dikibarkan separuh tiang...khakhakhakhakhakha

SFB berkata...

taktik Pak Alex tukar Carrick ganti Scholes nk marking Fabregas mmg mnjadi.. sbb sebelum tu semput Scholes ken ayam2 ngan Fabregas... bagus lg instinct org tua tu.. huhu... Conclusion: Fan MU semlm tidur dgn senyuman...

Raiden berkata...

Park Ji Sung baru nak setaraf dgn Mokhtar Dahari

Gol lawan Arsenal beb

Alke berkata...

lalalalalalalaukkkkk.....!!!wakakakaka!!

aku gumbira Man utd menang!!

Aku gembira ramalan gol jadi kenyataan.

aku gumbira Arshavin nangis tengah padang!!!

lalalalalalalalalaukkkkkk!!!!

deusXmachina® berkata...

Mana abg pipi ni
sonyap jek
buat keje sekolah barangkali
keh keh keh

HafizChan berkata...

Macam dialog IRON CHEF...heh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...