ANDA SEDANG MEMBACA

17

GAME REVIU: MANCHESTER UNITED 2 PORTSMOUTH 3


Cuma bezanya pemain Portsmouth sedikit keliru gawang gol mana yang sepatutnya mereka jaringkan.

Sekali lagi,




Dalam game melibatkan Kelab Kaki Kongkek Awek Member lawan Kelab Anak Ikan berkesudahan KKKAM menang 2-0. Receptionist dan PA Sokernet melaporkan dari pantry pejabat mengatakan bilik pejabat Lucius dan Obefiend sedang sibuk mengatur kertas kerja dan penyelidikan dari beberapa rumah urut untuk melobi kegiatan mengkongkek awek member sebagai satu perbuatan 'tidak mengapa'.

Pipiyapong diberitakan sedang dalam rangka menaip surat perletakan jawatan sebagai pengulas Sokernet. Menurut sumber, perletakan jawatan itu tidak ada kaitan dengan keadaan goyah Arsenal ketika ini. "saya mahu berehat dan menumpukan perhatian kepada keluarga," ujar beliau seperti yang diberitahu oleh sumber tersebut.

Sementara itu dalam keputusan yang lain, Liverpool...

Oh, kita beri laluan untuk pesanan penaja.


17 Ulasan:

julu berkata...

xpe2..
Arsenal mng dgn liverpool nnti,,
ehek...

Farid Fernandez berkata...

cis!!!



YNWA!!!!!!!!!

Obefiend Weiland berkata...

pemain pompey emo sama AL FARAJ. gaji tak bayar lama. so depa kata

"main kasar eh tak baya gaji.. mari gua own goal 3 pam"

hambek

oranglidi berkata...

tolong review pasal arsenal chelsea secepat mungkin. hehehe

ayobkelubi berkata...

tgk-tgk, liverpool gak kena lagi...ni boleh mendatangkan angin kus-kus yang boleh robohkan langit ni!. hahahahaha

Shankly berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Shankly berkata...

iasalah kwn kwn ..

man utd .. naga , bewak , ular sawa ..semua dia belasah ..

chelsea , arsenal , pompey , villa , real madrid..semua man utd bleh belasha ..

cuma satu ..yg cukup..cukup sukar aka liat ..
cuma satu
.
.
.
.
.
.
Liverpool .. kah kah kah .. 7 keturunan
x penah menang ..

hahahhaa

ayobkelubi berkata...

shankly

jangan riak kawan.ontok2 aje sudah...kang kalau kena next game kang. terkedu kena tibai kaw-kaw...rilekss

SFB berkata...

"Oh, kita beri laluan untuk pesanan penaja."

kuikuikui.. dah tak bermakna dah team bawahan tu.. haha

rizal berkata...

"Oh, kita beri laluan untuk pesanan penaja."

hahahhaa.. lawak2.

atas atau bwh.. "you'll never walk alone"

sbb tu lagu tu dicipta.

HafizChan berkata...

hehe...
menang ke kalah
Liverpool memang akan kena...heh

GGMU

BanDeLa berkata...

panjang tul pesanan penaja nie kan..hahaha

talkIZcheap! berkata...

ya aa aw

R.K berkata...

suke sangat .. sat gi arsenal nomo bawah , liverool nomo tiga .. haha

Kaki Kongkek Awek ? K**** Kongkek Ex-Awek oke ? haha

R.K berkata...

*typo , liverpool
^^

mentega gumuk bolat berkata...

ada satu team sampah yg tak smpai 24 jam da turun takhta
hahahahahaha

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

kelab kaki kongkek pelacur tua...(KKKPT) sila jangan lupa diri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...