ANDA SEDANG MEMBACA

15

Prebiu: Aiman Tak Kisah Lagi

Lucius Maximus Ahad, Februari 07, 2010
Aiman tak kisah.

Aiman tak kisah kalau orang kata John Terry tutuh awek orang.

Aiman tak kisah sebab Aiman pun tak tahu tutuh menutuh tu binatang apa.

Aiman tak kisah kalau Manchester United menang 5-0 malam tadi.

Aiman tak kisah sebab kampung Aiman bukan kat Manchester pun.

Aiman tak kisah kalau abang Pipi kecoh Arsenal ada beli pemain baru.

Aiman tak kisah sebab Aiman tahu jersi Arsenal yang budak gambar bawah ni pakai sebenarnya tak ori, jersi Siam.

Aiman tak kisah.

Yang Aiman kisah Aiman boleh pakai jersi Chelsea ada tulis Drogba pergi main pasir kat tepi pantai.

15 Ulasan:

Pipiyapong berkata...

Keh keh keh. Macam setan, ok.

Farid Fernandez berkata...

HAHAHAHAHAHAA



PAPERPUN



BUKAN CHELSEA!!



CHELSEX!!!



YNWA!!!!

dewajiwa berkata...

semoga Chelsea bleh titik Arsenal lebih sikit dari MU ye.

GGMU.

bungwahab berkata...

tutuh aiman tutuh!!

j or ji berkata...

seri 0-0. baru boring. :)

HafizChan berkata...

seri 5 sama malam ni...aiman tak kesah

rachwan berkata...

bdk ni pn cm jersi xori jer nmpk, nape 2 lines jer? kui3

DIYSAR berkata...

aiman x kisah semua tue
tapi aiman kesah kalau ARSENAL MENANG CHELSEA KALAH!!!!

R.K berkata...

@rachwan budak-budak mane qualify lagi 3 line .

Go AIMAN ! GO

iampali berkata...

aiman kisah kalau man utd stays on top lepas game malam ni..bleh la berebut tempat kedua dan ketiga pulak.

Karipap Sardin berkata...

Kalau ikutkan rekod..Arsenal menang lagi banyak dr team lain kat Stamford Bridge dibanding dgn team2 EPL lain. Kita tgk aje malam ni

kareem berkata...

aiman tak kisah kalau dah besar nanti aiman jadi kaki tutuh macam abang terry...

rachwan berkata...

2 lines utk dua gol kot..kui3

Ahmad Kamal Abu Bakar berkata...

Wey aku mahu contribute satu pos. Sila hubungi sekretari aku untuk keterangan lanjut. Sekian terima kasih.

Raiden berkata...

Wenger jadi wedges lalala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...