ANDA SEDANG MEMBACA

38

Liverpool 10 orang kalahkan Everton yang sedang meningkat naik (1-0)

dingin Isnin, Februari 08, 2010
Dingin, kau jadik tak datang Anfield. Kalau kau datang, Torres nak main.


Aku tak datang pasal aku mengantuk sangat hari tu. Mana sedap tido kat flight. Lagipun torres injured lagi. Aku cuma tengok kat kedai mamak. Aku tak pandai nak ulas macam mana game ni. Sebab tak ada yang luar biasa. Lainlah kalau kalah dan ada bola pantai. Mungkin ada yang bertanya apa definasi perkara biasa itu bagi Liverpool? Untuk Liverpool banyak sangat definasinya. Ini aku tolong senaraikan.

  • Liverpool menang - perkara biasa.
  • Main dengan 10 orang tapi menang – perkara biasa.
  • Bergaduh-gaduh – perkara biasa
  • nyanyi-nyanyi sampai Anfield macam konsert Ramli Sarip – perkara biasa.
  • Mamat Indon tumpang meja aku kemudian dengan muka annoying cakap, "Liverpool kalah!" dan aku syak dia pembenci Liverpool - perkara biasa

Beryukurlah tim lain sebab tinggal berapa game je musim ni. Liverpool sekarang setakat main macam perlawanan persahabatan je. Maklumlah Liverpool target cuma no 4. Dah dalam tangan pun. Entah-entah, dapat nombor 3.

YNWA

38 Ulasan:

ymn berkata...

aiman tak kisah .. kad merah ..

sbb ..aiman tak reti main bola..

aiman reti main .........jer ..

next.arsenal.

YNWA.

SYAFIEQA RAHMAN berkata...

nice :)

NEVER WALK ALONE.

Jarr berkata...

Kop mmg begitu...sebab u dia sebuah kelab yg sgt klasik...YNWA!!

pakkordi berkata...

Gua kesah dan gua peduli. Bila team gua main macam gampang, gua kesah. Bila team gua main kental dan mantap, gua peduli. YNWA.

faisalsaila berkata...

kena tendang dimuka, betis berjahit, ref mcm ***** pon kami tak kesah, kami main mcm biasa, pantang menyerah sebelum kalah! YNWA

HafizChan berkata...

Europa!

siggplus berkata...

Europe here we come, as always

Mr. Shcomey™ berkata...

dah muncul balik supporter liverpool.ingatkan season dpan baru cergas balik.hehe

GGMU

morriss berkata...

gua kompiden... arsenal kita boleh potong...

farwalis berkata...

nanti suruh pak sotoris tu takel wenger lak. macam best je. asek-asek posesion je dia bising.

gascoigne berkata...

Sayang Kuyt....

Gol tu pun cun. Sebab golkeeper Everton sebelum tu duk sibuk rentap baju Kuyt, ketuk kepala dialah, apalah, grip kepala dialah. padahal Kuyt hampir tak bergerak lansung untuk score. Cuma melompat dan tanduk je hahaha...Rileksk je dia score gol tu.

best best.

Farid Fernandez berkata...

CHELSEX!


YNWA!

dewajiwa berkata...

tahniah Liverpool.
boleh no. 3 nie.

GGMU.

FreeMen berkata...

"Entah-entah, dapat nombor 3".

hahahaha.

lawan mcm tgh perang. seawal 34' abg spartan dah kena kad layang merah.

mangifera berkata...

merseyside derby mmg ganas. rasa cam xbest pulak kalau xdak sape kena kad merah. sama jgk liverpool lawan man u, mmg syok tgk aksi ganas dan terjah menerjah.

19 kad merah dalam 36 pertemuan, now, that's bloody mental!

tapi still xleh lawan millwall vs west ham. huhu.

apapun, nice game the reds. keep up the form.

kareem berkata...

try tgk next game baru tau perkara biasa ke tak

Raiden berkata...

sape peduli

match rabu nie penentuan tempat 3 n 4

KTBFFH!!

PakCu berkata...

emo betul geng kop nih..tempat ke-3 & ke-4 pun nak bergaduh. bising2..lawan aje udah la hehehe
dgn budak2 gunners pun nak berebut...:)

ayobkelubi berkata...

pakcu : mana ada emo. saja jek bakau line. jgn marah..tau team kau tengah kau. ok..sila menanglah liga tahun ni. :D

raiden : apa kejadah KTBFFH?..

beliabencibungwahab berkata...

Aku tlg jwbkn..Keep The Blue Flag Flying High..Sekian..Hehe..

Shankly berkata...

oohh sudah tukar kah??

bukan Keep Tutuh blue Fucking Friendwags hell !!


hahahah

beliabencibungwahab berkata...

Tp Bro Shankly..Lg Kene Kalo 'Kop 'The Bloody Failure' For History'..Kan3..Ahahahha..Gurau Saje Bah..Jgn Mrh Bah..Hahaha..

mizu_sama berkata...

atas kebijaksanaan belia mengenakan balik shankly,aku yakin,belia nih lucius..hehehe

tapi tak kisah la..ala shankley,lu pasal jeles sgt ngan chelsea football club?pasal chelsea mampu dpt PL,tp liverpool kempunan ke?sabar tau..kalau liverpool dapat pun rugi jer,nanti kene rompak.kan ke bandar liverpool terkenal dengan perompak.


kami pun jeles jugak kat korang..sebab dapat CL..tak pe,ini taun kami try dapat pulak.. :D

beliabencibungwahab berkata...

weyh2..DNA aku n Lucius sumpah x sme..sungguh..apetah lg ngn bungwahab..lg la x sme..hahahaha..

kareem berkata...

raiden,ape jadahnye penentuan tmpat ke 3 dan ke 4? jenuh aku tgk table tang mana penentuannya..

kareem berkata...

belia,ko org borneo ke?ckp bah bah ni...ermmmm

mentega gumuk bolat berkata...

ada satu team sampah yg tak smpai 24 jam da turun takhta
hahahahahaha

Raiden berkata...

Kareem, bukan penentuan, pertemuan..

woit takde berite liga len ke??

xabes2 epl, liga inggeris, BPL, premier league, premiership

post le berita liga uganda takpon timor leste ke lak

KTBFFH - Keep talking Benitez fucking for history

hehe..

talkIZcheap! berkata...

sampah yer...

hurm (tahan gelak)

gascoigne berkata...

Alahai letihnya nak mengadap Arsenal pagi ni...

kalau kali ni Arshavin score lagi Wenger patut simpan dia kat bangku simpanan je bila lawan team lain dan keluarkan dia bila lawan Liverpool je ahak....

Shankly berkata...

ramalan bookie mlm nie (pagi)

arsenal 0 - 1 Liverpool

Villa 2 - 0 man utd

everton 2 - 1 chelsea

beliabencibungwahab berkata...

ramalan hnye ramalan..tdk dsokong oleh fakta2 tpt lg sohih..so toksah caye sgt..kte tgk je kt kdi mmk mlm nih sape yg blk snym sape blk mke ketat rse nk tmpr org..ahahaha...

Shankly berkata...

ramalan bdasarkan putaran roda .

hr nie di atas ..sok pula d bawah.

spandai² chipmunks .. jatuh ketanah jua akhirnya.

begitu jg game hr nie .

liverpool mngalami musim suram.. kini ceria dan bercahaya hingga ke bln may nnti.

chelsea/man utd.. asik² menang ..pasni kalah draw ..kalah draw ..bpanjangan hingga akhir musim ..itulah teorinya ..

hahaha

MaOi berkata...

apa apa je la shankly..

dd berkata...

YNWA = YOU NEVER WIN ANYTHING!!
muahahahaha!!

Okidoki berkata...

You Never Win Anything?..xpe, we have won more trophies than MU, Arsenal and Chelsea..so kami tak payah ckp banyak2..Orang yang kata mcm tu, ada perassan dengki..biarkan..haha

talkIZcheap! berkata...

pergh... bookie tu belum habis mamai agaknya, kuang3...

dd, salah tu, tak baik cakap You never win anything... tp kalo you never win anymore, ok... huhu =D

encik remy berkata...

liverfool...20 years without EPL trophy=very impressive.......you never win anymore(YNWA)...tottaly bersetuju dgn komen d atas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...