ANDA SEDANG MEMBACA

20

Top 5

Jorji Rabu, Februari 10, 2010
1. Kenapa Vermaleen score, ketika menentang Manchester United, walaupun deflection,masih dikira gol Vermaleen, bukan own gol, Tetapi tidak kepada Nani, yang superb menewaskan 3 defender Arsenal sebelum chip cantik, kedalam gawang Arsenal, walau Almunia cuba menolak keluar? KENAPA? Carrick shot, ketika menentang Portsmouth, deflection dan menjunam masuk menewaskan David james juga dikira own gol? Apa barang?

2. Kenapa banyak own gol dijaringkan ketika menentang Manchester United? Mungkin mereka cepat cemas, mental lemah dan sebagainya, tetapi kenapa? FA England kene tanya FAM untuk rujukan bab ni.

3. Kenapa Arsenal lemah sangat? Awal musim tak ingat jaringkan gol sampai 6 dalam satu perlawanan. Takkan harap Van Persie aje? Takkan nak kalah kat Liverpool kot malam ni? Tau tak, dalam EPL sekarang ini, semua manager kelab bolasepak berkeyakinan tinggi akan menang jika lawan Liverpool, maksudnya, come on! Liverpool maa.. takkan tak boleh menang??

4. Kenapa Astro tak buat live coverage untuk game Chelsea malam ni?

5. Pemain dari kelab bolasepak manakah yang akan mengetuai skuad bolasepak England ke Piala Dunia di Afrika dan kenapa?

20 Ulasan:

ayobkelubi berkata...

liverpool gak kena lagi kan bang?. adehhh..
hahahahaha..

asrap virtuoso berkata...

beza deflection ngan own goal = own goal bila sentuhan tu yg menyebabkan gol, bukan sekadar sentehun terkena jer cam deflection.

Gol Nani tuh bola x menuju kearah gol tp ditolak masuk oleh almunia. Kalo tak ditolak almunia, bola tu tak masuk gol. Sama la macam gol ke-5 Man Utd lwn Pompey... cross evra DI TOLAK MASUK oleh defender

j or ji berkata...

dalam kes carrick, beliau membuat percubaan ke arah gol! sama macam vermaleen.

BanDeLa berkata...

gua suka no.3...hahahaa
vermalen score banyak point kat fantasy kot...haremmmmmmmm

Redz da Tsar berkata...

Haha... Ini semua politik... Apa yang penting, menang!

talkIZcheap! berkata...

dalam kes vermalean, VDS akan dapat save bola dia kalau Evans xdeflect bola...

Man United ada aura yg menyebabkan team2 lain cepat gelabah, lalu score own goal w/pun tiada extra pressure diberikan...

Arsenal mmg harapkan Van Persie jer...

Xder game Chelsea malam nie? Susah la nak masuk tido...huhuhu

Kapten England adalah dari kelab Man United sbb kelab ni mmg byk lahirkan/hasilkan kapten2 utk team kebangsaan...

Okidoki berkata...

Kalau dikaji, dr dulu smpai skrg, game yg melibatkn Liv dan MU sentiasa ada live coverage..Sbb apa? Sbb Liv dan MU paling ramai fan

asrap virtuoso berkata...

tu la... gua pon konfius beza gol carrick ngan vermalean. pengulas espn time game tuh cakap "they should give the goal to carrick"

paiseh berkata...

gua syak Hagreaves bakal jadi kapitan~

pakkordi berkata...

MU aje takleh menang dgn liverpool. Kepada team chelshit, arsewho dan ManUre, "Booo".

farwalis berkata...

masa nak lawan arsenal haritu bukan main kutuk. eh tetiba sokong balik? anti gila dengan liverpool. oh lupa. 3 kali kalah berturut-turut.. kasihan.

HafizChan berkata...

Silap-silap Wes Brown jadik kapten England.

GGMU

Bert berkata...

benitez kate dia nak 'cut n paste' tactic MU dgn Chelsea lwn arsenal itu hari..ini plagarisme ni..tgk berjaya x berjaya peniruan benitez kali ni

Karipap Sardin berkata...

Aku suka part tanya FAM tu..hahaha

deus X machina berkata...

untuk no. 4, kerana Chelsea tiada nilai komersial, dan membuat live game Chelsea menyebabkan tiada iklan akan masuk....
keh keh keh

Hell Torres berkata...

Sir Alex termasuk dalam manager kelab bolasepak berkeyakinan tinggi ke? Kenapa Man Utd mesti kalah kalau jumpe Liverpool?...Pelik ar..

Daliz berkata...

bile ko ckp tak penah menang tu mcm kasar sgt walhal bile ditilik sbnanye united slalu je menang..sile search history ye..

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

haha.. mlm ni kelab yg poyo2 dpt tewaskn arsenal tu x bleh blah..

talkIZcheap! berkata...

3 tahun berturut-turut Juara Liga (and still counting...)

*setakat menang 3 match berturut2 pon nak bising lagi ker?? ngeh ngeh ngeh...

Alke berkata...

en. torres go to hell, sejak bila man Utd tak pernah menang dgn liverpool? kalau dalam game winning eleven lu mungkin la, itupun setting lemah punye. lu baca balik sejarah EPL arr...bukan buku tawarikh. liverpool perlukan manager yg ramai utk tewaskan Man Utd, tapi Man Utd hanye perlukan satu manager untuk menewaskan liverfool, err...liverpool.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...