ANDA SEDANG MEMBACA

26

Arsenal 1-0 Liverpool

Pipiyapong Abdillah Hamzah Khamis, Februari 11, 2010
Liverpool memang i tak kasi can, ok.

Ada satu benda gua lupa nak cakap. Chelsea, lepas lawan Arsenal, memang jadi tak kuat. Itu pasal gua tak ada hal sangat kalah itu hari.

Manchester United macam biasa. Lemah.

Jadi tuan-tuan, sudah terang lagi mahu suluh. Arsenal memang champion ini tahun.

26 Ulasan:

namakasiklainkalibolehtak berkata...

haha. laju bebenor.

Amir Syafiq berkata...

tahan free kick pakai tangan memang la stylo.

hanuman berkata...

aper?arsenal championg ini season?btol ke p?bukan chelsea ke?heheheh

morriss berkata...

apsal MU mesti nak kena pemain lawan yg tolong gol kan?? gua agak keliru disini...

sufian berkata...

kalau menang memang laju jea..
cis...
haha bagus2..

GGMU

Darus Interferon berkata...

semua ni konspirasi Yahudi ni. woaha! Semua nak buat drama...

talkIZcheap! berkata...

laju jer...harhar!!

buat morris, pasal team lain rasa lg baik diorg score own goal daripd bg rooney score, kuang3...

azlan berkata...

setakat menang dgn liverpool apa barang. stoke pun boleh buat. aparaaa.

SocketWorld berkata...

Ciss.. Pak ABU dapat gol sebijik...
eh... macam biasa, CEPAT jer pipiyapong melaporkan diri...

Rembo berkata...

nak harap dapat gol sendiri pun susah. asyik nak harap own goal. Kesian.

Bukan Sepet berkata...

dah agak dah.. bab ni pp mesti lebih 110km/j lajuya..

zexter berkata...

lol rembo, men 10 org dari 1st half, lawan aston villa lak tuh kat away, bukannye lawan kelab anak ikan arsenal or kelab divisyen 3 liverpool

Obefiend Weiland berkata...

diaby jadi striker now plis

beliabencibungwahab berkata...

nk mng ngn liv pown struggling..ade ati nk jd chmp..hak tuih..hahahhaha..chelsea klh mmg prt nk tln..tp kte kne cool..adat ar men bgs kamu akn mng..xpe2..pak carlo..sile wat post mortem n upgrade for next game pleassseee..hehehe..

Popo berkata...

ingatkan pp dah resign terus hari tu..tapi mmg betul la..arsenal champion tahun nih..

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

struggling untuk menang dengan liverpool adalah sangat teruk...
berbanding struggling dan kemudiannya kalah kepada everton sungguh terbaik...

BanDeLa berkata...

tahniah kerana masih mampu bersaing untuk tempat ke-2 dan ke-3....
kelab sex awek member sengaja kalah..
bagi can kelab bebudak emo nak bersaing sama...

own goal????...
lantak la..janji gol...
hahahahaa

gascoigne berkata...

manchester harapkan own gol je untuk seri....camne nak lawan AC Milan kalau camtu? ishk ishk....

ChesterChaz berkata...

asal lwn man utd sume team nk gabra apsal.. man utd je pn.. bkn ader ronaldo lg nk gabra2.. muahahahha

GGMU

HafizChan berkata...

ingatkan bercuti...keh keh

Alke berkata...

aik, aku ingat pipi dah resigned? ini guerilla style ni, hit and nyorok dalam bilik. tapi, aku paham, bebudak sekolah, mcm arsenal la....kalah sekali, nyorok dalam bilik. Menang je, berkokok cam nak rak....Arsenal memang boleh menang, tunggu Fabregas sunat dulu....kekekekeke

Redz da Tsar berkata...

Haha... Mnang je baru nak tulis... Prediction meninggi tak ingat dunia~ Haha

ayob berkata...

kalau arsenal champ season ni, fabregas masuk islam.

Raiden berkata...

Chelsea bagi je menang 2

kasi hangat dan dramatik sikit league nie

nanti menang EPL cepat sangat bosan r plak

KTBFFH

talkIZcheap! berkata...

"manchester harapkan own gol je untuk seri....camne nak lawan AC Milan kalau camtu?"

...kan Beckham ade? own goal se-char-one, plizzz!!

kareem berkata...

seksa arsenal dah abes...padan muke big 4 lain kene ngadap team2 mampu mengdropkan point..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...