ANDA SEDANG MEMBACA

35

top 5 - #2

Obefiend Weiland Khamis, Februari 11, 2010
akupun mengada buat

1.Kenapa kalau ada pertandingan bertemakan bolasepak di bolehsia mesti ade tiket game tengok Man U? Man U vs Chelsexstaars , Man U v Arsengal , Man U v Liverpoo or Man U vs Own Goal Teams. Pelaris sangat ke Man U ni. Takde free ticket prize others in top four ke? Chelsea vs Arse ke. Apa korang ingat non Manure fans nak ke tengok Man U main sangat? Biased sial prize selection committee. Semuanya soheh penyokong Manure. Kami pembenci Manure meminta keadilan dan ketelusan dalam pemilihan hadiah perlawanan bolasipak. Makkal Sakhti!

2. Kalau Tony Fernandes jadi owner kepada West Ham haritu. Korang rasa agaknya ada tak kapal terbang Air Asia dicat dengan warna The Hammers? Ada can tak muka Zola dekat atas sayap dan Robert Green tepi pintu kargo. Tangan dia ngam ngam dekat pintu kargo utama. HAHAHA. Jangan terlolos passenger baggage pulak sudah. "Maaf encik.. beg encik terlepas dari ruang kargo dalam perjalanan dari LCCT ke Alor Setar tadi". HAW HAW

3. Kenapa rancangan sukan dia ASTRO mesti diseksifikasikan? Nokia Football Crazy dulu masa ada Andy Panders dan Colette Wong best nak mampos. Ada la isi kandungan bola. Sejak tukarJamie "Saya tetek kecik tapi pakai wonderbra" Yeoh dan Henry "I know shit about footie but I am handsome for the gay demographics" Golding show dah jadi macam vagina berherpes. Macam puki seriously. Tak cukup dengan tu tarikan utama show bukan lagi the goals tapi what Jamie pakai untuk nampakkan lurah penuh penipuan dia. Dulu hari Ahad ada round up matches hari sabtu. Host show to Panders dengan Steve McMahon. Lepas tunjuk matches depa akan ulas game. Skang cuma ada tunjuk highlights dan dihoskan tetek Jamie Yeoh lagi. Perlu ke? Aku nak tengok analisis pundits. Bukan analisis puting ok! Tambah kanser lagi sekarang ada MYEG extra time kejadah. Dalam show sports boleh dia selitkan gossip hiburan. Pundek apa ni? Kalau sports show sila tunjuk sports aje bro. Kalau aku nak tengok gossip aku pergi layan E! News bukan channel 811! Fuck off Fazura dan Marion!

4. Semalam takde game Chelsea vs Everton. This proves the conspiracy that ASTRO benci team yang bewarna biru. Game live mesti tunjuk game team merah je. Arse, Manure dan Livepool. Consequently do you guys notice that all these fucken teams punya nama boleh dikaitkan dengan dubur? Poo keluar dari Arse sebelum dijadikan Manure di kebun Farmville aku! Bullshit! Nak unsubscribe ASTRO Beyond aku camni. Wakpe aku tengok game team merah dalam definisi tinggi! Tidak releven bagi blue blooded motherfuckers macam aku

5. Satu lagi komen biased tentang ASTRO. Kalau korang tengok promo shows diorang, for example GOALS atau Football Focus korang perasan tak satu lagi biased kat situ? Diorang tak pernah tunjuk gol yang dijaringkan pemain Chelsea. Kalau ada Chelsea dalam promo derang ialah untuk tunjuk Petr Cech tewas di gawang. Untuk Promo GOALS for example dia tunjuk Heskey menjaringkan gol melepasi Cech. Nak hina Chelsea secara halus nampak! Si Heskey berapa kerat je gol dia satu season? Nak gak tunjuk highlight untuk show promos dan intros. Tapi ada pernah tunjuk VDS bolos? Ada tunjuk Manuel "liability" Almunia bolos? NEVER! Biased sial! Orang selalu bercerita pasal The Illuminati Conspiracy. Kononnya Illuminati menguasai dunia. Well I can honestly say dalam dunia penyiaran bolasipak EPL ada The Manure-minat-i Conspiracy! Tangan-tangan halus yang sengaja tunjuk team selain ManU tidak bagus. Please die

Yang benar.

Obefiend

Peminat Bola yang Paranoid

35 Ulasan:

Ejoi berkata...

Team main bosan dan ada harapan kalah buat apa nak tayang?!

SheiLa berkata...

aku setuju dgn catatan ko.. macam Chelsea nie dianaktirikan..tp x pe, steady2..nak jadi hero memang kena ada pelbagai rintangan yg melanda.. :D

BanDeLa berkata...

kalo tayang game smlm pun bkn mng kan...
hahahahahaa

talkIZcheap! berkata...

serius tak puas hati...huhu

ChesterChaz berkata...

chelshit xhebat dowh.. kene terima hakikat tersebut.. muahahhahahha...

idop ASTRO..

obe.. tgk liga M je la kt TV1.. gerenti ko puas ati.. wakakaka

Speed Junkie berkata...

Xpelah...dah ngaku paranoid tu kire ok aa En. Obe 'Paranoid' fiend. Sah sah memang betul pun ko paranoid. Xde keje Astro nak anaktirikan chelsea tu...ko je yg emo lebih kut.

Tp seksifikasi program sukan kat Astro tu mmg poyo. Klu nak tengok org2 seksi baik layan porno je terus. Mmg karut.

azlan berkata...

gila emo penulisan. mcm budak budak baru nk naik.

Nazri berkata...

peh, mataku berkaca-kaca tatkala membaca luahan isi hatimu.

ohhhh dunia....

Anyway, itu sebab jadi peminat Manchester United best, jadi peminat Chelsea tak best, huahuahuahuahua....

damai berkata...

biasalah klu kalah .. x puas ati ..

mcm mcm analysis ..salah kan org ..

kalah tu ..kalah lah ...

Faisal Zakaria berkata...

hahaha betul obefiend ada KONSPIRASI!
wah ramai sungguh peminat Wankchester United di sini.
kelab korang nombor berapa sekarang?

ada 12 game lagi tunggu dan lihatlah jangan bising bising

dewajiwa berkata...

dah sah team tu bagus.
kalau tak bagus fan takde punya. takde fan (kipas) takdelah siaran live atau puji puji gampang. jangan salahkan dunia yang kita hidup tapi salahkan si kapitalis bangsat.

GGMU.

Bert berkata...

geram aku tgk Jamie Yeoh..x pernah pkai x seksi..

HafizChan berkata...

Aku ingatkan sokernet ni entri2 berunsur humor je...

farwalis berkata...

adus.. baru nak hepi-hepi gelak-gelak.

namakasiklainkalibolehtak berkata...

bia jela. dh kalah. tu yg emo tu. nk ckp lebih2 pon kesian.

kaine berkata...

emo la plak...GGMU

R.K berkata...

FML .
shanghai sport dengan fox pun da jarang tayang live chelsea.
first half season fox kompom-kompom tayang game chelsea, skarang? ManU, ManU, Arsenal .
hmm FML.

syafinas berkata...

baral betul astro pegi letak those bimbos kat nokia footbal crazy. apa yg dorg tau psl bola? nak colette dgn andy balik ! yg pogram ada fazura dgn marion tu sumpah rasa mcm nak berak atas screen tv bila tgok.

yang lain lain pasal Chelshit tu haram nak kisah psl team gunners i menang smalam. oh ya. chelSHIT. shit tu bukan tahi jugak ke. keluar dari dalam dubur juga. sempurnalah top four team dubur EPL.

Ahmad Hamidi berkata...

asal tak review game chelsea kalah semalam je daripada mengarut macam ni.

SFB berkata...

kalu Jamie Yeoh baca entri ni, weekend ni terus tukar pakai jubah.. haha

ayob berkata...

nampaknya bukan fan arsenal je yang emo macam yang digembar-gemburkan. eheh

up the arse!

Raiden berkata...

konspirasi MU kat Tv ak dah bese

nie masalah baru

kat kedai mamak pon ad konspirasi si setan gak

ad ke tunjuk villa-setan daripada Arse-fool

adakah maple2 dah terkena nasik kangkang dak MU??

Karipap Sardin berkata...

Entahnya..

Tp betul la macam dalam ulasan tu cakap, mmg team2 berwarna biru jarang jarang jarang jarang ditunjukkan~

Ape2 hal pun, aku suka part analisis pundit dan analisis puting tu. hahaha

MR berkata...

sperti yg ditunggu. rage from obe.

talkIZcheap! berkata...

logik lar skit, United ngn Villa dua-dua lg kuat dari Arsenal, mesti lar tunjuk game tu... Arse vs Pool ngn United vs Villa, keempat-empat team lg tggi kedudukan liga dari Everton, takkan nk tunjuk game team lagi bwh bila fixture clash? diorg bajet chelsea bleh senang2 jer mng ngn everton (tp, hehehe...), tu pasal tak siar (kot...)

lgpon, kan Chelsea kaya? tu pasal lar die bajet takde TV fee pon takpe kot? huhuhu...

boxsystem berkata...

obe, lol. emo syal. ke troll? lolololol.

Satu, seperti angan-angan Peter Kenyon, nak jadikan Chelsea ape tu? team terpopular kat dunia? Langkah mayat2 team cam MU, Barcelona, Madrid, Liverpool dulu .. nak cipta legacy kene ade sejarah.. Chelsea nye sejarah ape la sangat .. LOLOLOLOL.

Dua, merah TAMPAK lagi garang dari biru. Biru ni nampak cam wussies. LOL.

Tiga, Cech over-rated. Especially lepas injury dia ...


P/S : knee jerk reactions after losing mmg common among BLUES fans.

kareem berkata...

tahpape tah entri..mmg chelsex utk kelab budak2 baru nak up. emo je..pastuh mancarut sana sini..Muntah aku bace..

Astro xde hak tentukan tayang game mana.Astro cuma pembeli hak penyiaran espn starsports.Lu nk sound,lu sound la kt espn sana bai..Jgn jadik anjing menyalak bukit..

chill..k

beliabencibungwahab berkata...

xde prmulaan xde la sjrh..so nilah mse nye chelsea bru nk bgn wat sjrh..tp team yg kye sjrh 2 plak, xkn smpi mati pown nk duk usha sjrh je..ble nk wat sjrh bru..haha..renung2kn dan..slmt beramal..haha..

ayob berkata...

blog fan bola mat saleh pun carut-carut maki hamun semua tapis. ni main lepas je mencarut. admin sila ambil perhatian.

orang_es berkata...

apehal admin sokernet ambik budak2 emo tulis kt sini?

dewajiwa berkata...

kat sini takde bias. jadi biarkan.

as a matter of fact: MU Rules!
tau kan apa itu rules? bukan pembaris atau Undang-undang tapi MENGUASAI yang lebih tepat. for fak-sake janganlah anggap semua fan MU nih support sebab tengah top je. kami start dari bawah support this fakenawesome club.

muaz berkata...

kenapa weekend ni xde game mu live?

atok berkata...

relax suda
mlam tu man u vs aston (2nd and 7th)
liv vs ars (4th vs 3rd)
chelsea vs eve (1st vs 9th)

4 sure astro amek yg lagy sengit beb. apela

MR berkata...

haha. im bein' trolled?? =)
fevret obe.

encik remy berkata...

4 ur information...astro mengambil kira faktor majoriti peyokong MU d malaysia..of kos la Mu rmai..wtpe nk tgok game chelsux...hahaha!!!
bru 2 kali mng epl nk kecoh.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...