ANDA SEDANG MEMBACA

24

Liverpool vs Arsenal (Mengalah dengan budak-budak sebab dalam hati ada taman)

dingin Khamis, Februari 11, 2010
Pemain Arsenal selepas pementasan drama sekolah, 'Fabregas di alam fantasi'.



Ingat ya, malam ni jangan berebut dengan budak-budak. Korang tu dah besar. Mengalahlah sikit. Jadi Insua dan Degen, korang jangan defend betul-betul malam ni. Kasi derang boleh buat bola lintang. Jangan laju sangat. Ngog pulak, seperti biasa, kau buat-buat sepak tak kena. Lagipun kita dah top 4. Tak usah berebut top 3 pulak dengan budak2.




"Reffff! Jangan kasi penalti. Bola tak kena tangan fabregas pun," jerit Rafa selepas fabregas menahan bola guna tangan. Rafa sangat risau sekiranya Arsenal tidak menang. maklumlah dalam hatinya ada taman.

YNWA.


24 Ulasan:

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

aku percaya yg memang rafa plan saja2 nak kalah ngan arsenal...sbb klu plan nak menang pon, bukannye mampu...

lagipon aku rasa memang rafa dah plan cam tu sejak mula pegang liverpool...

"TERIMA KASIH PAKCIK2 LIVERPOOL"

kami generasi arsenal memang suka main bola sepak pakai tangan..klu x caye g tanya abang Henry...

Darus Interferon berkata...

haha

beliabencibungwahab berkata...

mnts air mte aku bce nih..mulia sggh ati geng2 Liv nih..trharu..ptt la dr awl season cm2..ade tujuan yg mulia rpnye..ape kte pasnih wat amal lg bg man city lak g chmps league..renung2kn dan..selamat beramal..aahahhaha..

azlan berkata...

yawn forever

kucing berkata...

hah. ulasan pe nie? haha. mcm kecewa patah hati hati ke hati tido mati.

liverpool mlm td maen xde hala tuju.

def arsenal sudah matang untuk mengatakan " jangan takut untuk bermain kasar"

Rembo berkata...

kau tak tau nak rezise gambo sebelum post eh?

kesian...tsk...tsk...tsk

HafizChan berkata...

Mulia sungguh Liverpool.

GGMU

Shankly berkata...

dgn penuh kasih sayang dan kecintaan
sesama manusia .. persaudaraan sesama bola ..

maka ia disengajakan 1 - 0.

reputasi wenger dah tercalar akibat 2 kekalahan dgn big 2 . jika kalah semlm makan ia akn men cacatkan reputasi arsenal.

maka ia disengajakan 1 - 0.

yanamaku berkata...

baiknya hati liverpool...

kalau menang agaknya cemanalah statement mereka2 ini...



Yang Benar
fan man u yng merendah diri

MaOi berkata...

kesian..

encik remy berkata...

you Never Win Anymore(YNWA).......loserrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Pordox Maximus berkata...

you'll never win anything..

Redz da Tsar berkata...

Banyak la~

MaOi berkata...

skrang pakai big 2 ek? dah takde big 4

Azri Rotten berkata...

aku rase ade unsur racist sket dlm gamba bdak2 skola kat atas tu. nape ko x resize gamba btol2. mmg x tau resize or ko rase gamba sagna x layak langsung utk masuk entry ni.

R.K berkata...

sagna pegang patung burung hantu . burung = liverpool kot .. haha

LFC memang sangat pemurah . tahniah-tahniah .

Raiden berkata...

sob2 memang zuhud gler la libepul nie
harap2 die leh bagi tempat ke-4 kat team len plak

salah satu amalan takkan putus bile seseorang mati
-menderma

YNWA- you will never win again!!

Karipap Sardin berkata...

Ynag gamba tu masa kempen player2 arsenal utk anak2 yatim..bukan pasal diorg ni budak2.

Ape2 hal pn YNWA - You'll Never Win Anything.

LOSERFOOL~

boxsystem berkata...

Benitez plans to copy rivals to smother Arsenal - FAILED. Hehehehehe.

Charity pejadah ...

pakkordi berkata...

Gua tengok ngok main gua dah boleh agak scorenya. Gua nampak harapan main CL dan beli jersi season depan yang original makin tipis. YNWA.

kareem berkata...

jadah ape penalti bola kena tangan fabregas..fabregas bukan dok dlm kotak penalti pun...hang ni mamai ke tgk pagi tadi dingin?

NikLas berkata...

dgr crita dingin nk tarik diri dr sokernet..
konon nye frust menonggengggg. tu yg meracau sampai boleh tulis artikel mcm ni..
kalau x nak menang x payah main bola...
dh xde pride budak2 liverfool skrg

Ke berkata...

hahaha ..
lawak gile ..
patut rafa beli/loan striker tp hampeh ..
boNgog tu gak yg disayang ..
mane NEMETH!!!??

TENGKU berkata...

bodo punyehoward webb..
sah2 handball..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...