ANDA SEDANG MEMBACA

35

Masih Di Puncak Klasemen

Lucius Maximus Ahad, Februari 21, 2010

Para pemain 'Chelsea' meraikan kejayaan mereka malam tadi

35 Ulasan:

Raiden berkata...

haha team kaler biru memang bermaharajalela semalam

ak harap kelab kaler biru cair pon akan menang gak malam nie hua3..

farwalis berkata...

Once blue, always blue - Rooney (dulu Everton)

orang_es berkata...

aku harap biru cair menang mlm ni hua3...

orang_es berkata...

soalan trivia : apakah persamaan ac milan dgn liverpool?

jawapan : kedua-dua nya takkan menang liga perdana inggeris hahaha

Okidoki berkata...

apakah persamaan Chelsea dgn Arsenal? kedua2nya takkan menang Champions League..hahaha

shan keli berkata...

apakah persamaan penyokong2 chelsea?semuanya baru minat chelsea semenjak 2 menjak ni je.sebelum ni tak minat bola pun.kalau ada yang kata minat chelsea sejak zaman hoddle, aku kata...pirrrrraaaah mabuk!!lu orang tak ubah macam lalang !!!

tembakaujiwa berkata...

baru blaja nak minat bola pasal team ramai star n sgt lah kaya.Oh..dan juga bola rembat awek member.haha...chelsex.

tembakaujiwa berkata...

gua silap...*boleh rembat awek member.haha

mAxx berkata...

byk btul pendengki

iampali berkata...

macam haram poll kat sebelah tu..sian geng sardin

eJAI berkata...

raiden, semalam sunderland pakai biru jugak tapi apa pasal kalah?

pessa berkata...

mane pengulas man u ni..haha

talkIZcheap! berkata...

loser gile kalo letak komen2 berunsur dengki... gua red devils, tp gua cakap satu jer...

"ayam masih berlaga..."

-bukan sardin cap ayam-

iKHwAn berkata...

APE PLAK PERSAMAAN ChelseX ngan Tiger Woods?

encik remy berkata...

gua fan MU...tpi gua mmg salute maximus...hahaha..super gampang!!!!

Kamen Rider berkata...

remy fan Mu tp pakai bju chelsea.
hahaha

Raiden berkata...

Ejai,Sunderland kalah sebab warna biru bukan kaler ori die

hanya yang ori je survive

Mancity kaler xcukup pekat jadi seri je

Raiden berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Raiden berkata...

haha remy gua musykil gak..

salah baju ke??

Alke berkata...

hampeh tul pemain Red Devils mlm tadi, tak pasal2 bini gua pun kena marah!! They were outplay!!

Tukang Komputer berkata...

Apahal dalam vote siapa juara EPL 2009/2010 boleh tersesat masuk AC Milan?

beliabencibungwahab berkata...

kpd shan keli & tenbakau hijau: slh ke kalo bru nk start tgk bola..bru nk start mnt chls..korg 2 2 dlu dr dlm prt trs jd otai tega thp dewa trs kt team korg ke..ingt..mst ade newbie bru leyh jd otai..biala mrke2 bru nk mnt chls ke ape ke..lme2 sok otai n hustle la 2..jgn prkclkn prsn mmnti team kgmrn org len, hnye krn team sndri ngah trumbang ambing skunk nih..hehe..

BanDeLa berkata...

pemain "chelsea" diatas mmg hebat..kelab "chelSEX" pun kena gak kan..kuikuikuikuikui...

Jarr berkata...

wa tak kisah lah korang nak newbie ke,nak otai ke..
jatuh bangun,kena sardin,kena maki,wa ttp liverpool...sejak zaman road to wembley tunjuk kat tv2...pastu serie A pon tunjuk kat rtm..wa ttp liverpool..menjadi penyokong baru tak salah,menjadi penyokong lama pon tak salah..tapi bak kata otai otai diatas arr,lalang.ahha

al-rashid berkata...

"Masih Di Puncak Klasemen"

yeargh....!!

Shed Ultras berkata...

gaye cam lu da layan epl semenjak zaman Bill shankly and sir alf ramsey..cheit!!...

Jarr berkata...

:D sebab wa umur dari tahun 80an...tak sempat nak kenal shankly hehehe..tapi bagi org org era umo cam wa ni start dari zaman tu la layan..kang wa ckp wa layan sejak john houlding nak form liverpool kang melampau plak kan?wahahahahahha...

Shed Ultras berkata...

bro Jarr..wa tujukan kat shan keli..tuh..dok kate blues fans... poseur... wa tahu..lu fans liverpool yg pure punye..ilek n steady..huhuhu

Jarr berkata...

owh wa melatah kat tepi tangga la ni ye?wakakakaka...ok ok.maafkan wa..sebab wa baca ikut rentetan perbahasan...peace bro :D

Raiden berkata...

bagi ak xkisah le newbie takpon otai
janji setia, xhipokrit dan lompat2 parti..

ak paling panas ngan fan talam dua muka
hebat suka kalah cabut

Raiden berkata...

ehh di manakah post terbaru dari fan Libepul??

tido ke match bosan sangat?? he3..

Jarr berkata...

raiden..aku pakkan bukan salah sorang pengulas..
kalau tak kau dah dpt dah ulasan liverpool..baik kalah,baik menang...baik seri.
tak caya tgk blog aku....:)

tembakaujiwa berkata...

wohohohoh...ramai yg melatah..hehe..sori2..maksud wa bukan semua.Tapi ramai dak2 skang wa tgk mulut ckp chelsi tp kenal drogba,lampard n teri jer.Kalo wa tya Zola lu men ngan mana ada jgk yg tatau.Maklum lah..lebeh kenal divid bekem.keh keh keh..sori.Make Cinta No War.

mr. hafis berkata...

ah karut. sembang lebat bola anta team futsal kat post atas.

anNa|Liyana berkata...

hidup ibarat roda.tak selalu kt atas.kalo cmtu bkn roda, mugkn segitiga, segi empat.cliche tp tu fakta. mng ke kalah ke, org ttp nk berckp, nk pertikaikan...bosanlah lyn kdg2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...