ANDA SEDANG MEMBACA

25

RIO - Kapitan Baru Engerlander

Obefiend Weiland Sabtu, Februari 06, 2010
What?

Maka Tiger Terry pun dilucutkan jawatan dari menjadi kapten the great Englander. Ini semua gara-gara tidak reti menyimpan anu dari mencocok lubang bekas member sepasukan. Honestly folks what's big deal anyway. Masa di Uni Minyak Tronoh dulu biasa je tibai bekas awek satu batch. Tarahal lah. Siap aku tau masa derang kawin ex balak dia pun datang. No harm done. Aneh!

bawww

Takpelah Tiger Terry kena lucutkan jawatan. Tiba-tiba aje UK ada moral standing dalam menangani kes seks luar nikah. Agak bizarro juga kerana yang menggantikan Terry ialah Rio Si Pelempang Kepala. Kalau korang lupa, masa perlawanan menentang Hull tempohari Rio menumbuk kepala Craig Fagan. Dah la kantol depan kamera dia jotos kepala si Fagan, lepas tu ada hati mintak pengantungan 3 perlawannya ditarik balik. Lepas tu pulak Rio pernah digantung 8 bulan kerana terlepas mengambil ujian dadah. Alasan yang diberikan ketika itu ialah "Sorry bro gua lupa..". Kenapa Rio pulak jadi kapten? Dah la dia tengah off form dan kerap injured. Hampeh lu England! Macam ni World Cup aku sokong Slovenia lah..

woi

wanna fight?

Maka jika bukan Rio siapa yang layak? Rooney? Lagi la tak layak. Ini manusia diving, kaki maki dan main belakang punya player. Tapi pasal dia pemain terbaik England dan Manure dia kerap dapat preferential treatment. Panggil la ref anak babi sekalipun takkan dapat kad kuning. Hanya pengadil Kim Milton Nilsen je ada telur dicelah kangkang untuk sent off lahanat Shrek ni bila dia menepuk tangan secara sinis ketika perlawanan menetang Villareal lima tahun dulu. Fuckers! Terry berzina dengan model pakaian dalam. I dont agree with him shagging Vanessa Peroncel tapi aku paham. Awek hot bro. Takkan lu tak tibai kan? Lucius sumandak pakai hot pants pun dia tibai! Baru hot pants dia dah gegar. Belum pakai Victoria Secret lagi tu. Si Rooney belasah pelacur bertahap nenek. Ini lagi tak layak jadi kapten England.





Candidate seterusnya ialah Stevie Me dari The Merseyside Reds. Ni lagi tak boleh pakai. Selfish macam Ronaldo tapi selalu barai bila main untuk England. Suka benar passing bola jauh-jauh sampai keluar padang. Pastu macam Rooney jugak suka terjun tiruk dalam kotak penalti bila disentuh pemain lawan. Macam Rio form Gerrard tidak impressive. Liverpool nampak lagi menyengat bila dia tidak bermain. Yossi "The Golden Jew" Benayoun lagi superb dari Stevie Me pada pandangan aku. All in all tak boleh pakai gak lah

Beckham? First team pun tak tentu main nak bagi captaincy buat apa? David James? Sama macam Becks jugak tak tentu first team.

So bolehlah disimpulkan England memang takde candidate kapten lagi bagus dari Tiger Terry. Dan ya.. aku biased kerana aku penyokong Chelsea!

World cup lagi 5 bulan. Aku gerenti lah England takkan lepas quarter lagi kali ni. Lepas tu nanti Terry kena blame pasal merosakkan keharmonian pasukan. Kesian kau Terry. I am with you mang! Lain kali kalau nak ada WAG, ambik yang terbaik terus macam WAG Buffon, Karembeau , Ashley Cole dan Aquilani. Ini muka bini sebijik muka macam kuda. Lepas kawin mesti nyesal kan?

bawww

Vanessa Peroncel vs Toni Poole

puan aquilani

Puan Aquilani

25 Ulasan:

nyzm berkata...

gambar bawah sekali tu bini Aquilani ke? pergh cun gila

Nazri berkata...

Setiap kali qualifying aku berharap England tak lepas.

Ya. ironi.

Shankly berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Farid Fernandez berkata...

gerrard ada ma...................


YNWA!!!

Grey.Gory berkata...

Pergh, nasib baik Aquilani tak pergi area area London.

Tapi, bini bini Italy memang terliur. Bini Kaka, bini Buffalo Buffon. Tapi, kalau bantai kat Italy, mamang makan peluru Don Corleon la jawabnya.

bungwahab berkata...

mengucap bang mengucap.jangan emosi.jangan bela sangat kaki tutuh tu.

tutuh chelsea tutuh!!!

MR berkata...

haha..tgk skali x nmpak. dah dua kali, ade sebijik kuda.

rachwan berkata...

miss italy maa, mmg la lawa..

Obefiend Weiland berkata...

gua rasa la kan.. bini Ashley Cole je hot. Cheryl Cole buat gua gegar. tapi accent Geordie dia buat telinga nanah plak. cacat sial suara!

hottest wag tahun ni memang Mrs Aquilani. Cun gile. Second hottest Mrs Buffon.. fffuuuuuuu

tak caya google

talkIZcheap! berkata...

bukan bini Kaka tu org Brazil ker??

Raiden berkata...

nie la England

kecoh pasal captaincy je men cam haram gak

sape peduli sape kapten Brazil las2 diorang gak
menang WC nanti

al-rashid berkata...

go go go terry!

deusXmachina® berkata...

Go go rudeboy rooney!!!!!!!!!!!!!!!

Weekend...it's football time @ erk888

orang_es berkata...

boring boring chelshit..

superchorus berkata...

rileklah
dia tak jadi captain england je kot
emo betul

eyemeroll berkata...

Ape la terry. Kalau aku baik tibai Puan Aquilani. Cun bai...

mangifera berkata...

wahaha. terry jugak la paling best. ok jgk tu, kalau england kalah, boleh dia nanges. wait, apsal takde orang sebut pasal frank "fat" lampard jadi kapten? too sissy ke nak jadi capitan england ke?ke dia pun selalu invisible bila main england?

sebagai liverpool fan, aku prefer gerrard tapi dia selalu missing jugak big game, sebab selalu clash dgn frank "fat" lampard. last2 dua2 pun hilang.

maka, rio la paling sesuai. kapten england kena panas baran, baru boleh cekup telur pengadil maka byk advantage. so, oklah tu. nice dah rio jadi kapten. muka pun cam penyangak dah.

talkIZcheap! berkata...

aku lebih prefer Wes Brown jadik kapten, wakaka!!

Wait, neville pon orait what? harhar!!

Bert berkata...

ala, bg je sape2 jd kapten england, x gak mng world cup..

yg menang kompem the oranje - Holland

jumari jipan berkata...

cashley cole bini lawa pn die pnh curang gak ngn bini die..

TAF berkata...

rilek la bro....artikel lu mcm baru pas mati bini jek...frust menuggeng lagi tertunggeng...maybe smua ni dari pndirian terry sndiri...mamat tu tgh caos dgn scandal n rumahtangga. mesti la lagi beban n bebal kalu dipertanggungjawab jadi kapitan england..

dlm bab tutuh menutuh lubang di soal akhirat depa la...tapi dlm isu ni..kalu lu dlm sluar dlm terry pun terase gak sbb 1 dunia tau..bukan 1 malaysia

hirrrmiii berkata...

org dah lupe ke? beckham dulu pn lagi teruk scandal die. time tu pn die kpt. england gak. rilek je xde pape.

iampali berkata...

peh mantap

TENGKU berkata...

gerrard ade.....terry pelobos..

Apit berkata...

hg komen cm x tgk bola ja...gerrard ok ja ak tgk jd kapten klaw terry xdk..rio dh off form la bro..hg tgk t-team kut nie..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...