ANDA SEDANG MEMBACA

31

Berita Terkejut

Lucius Maximus Khamis, Mac 18, 2010
Pihak Sokernet telah dimaklumkan sebentar tadi bahawa Roman Abramovich bersedia untuk berbelanja besar menjelang musim panas nanti bagi merombak skuad Chelsea.

Beberapa pemain lanjut dan bermasalah seperti Michael Ballack dan Didier Drogba mungkin bakal dilelong dalam tempoh terdekat.

Dari sumber dalaman yang boleh dipercayai, antara sasaran faveret Abramovich ialah Fernando Torres, Franck Ribery, Sergio Aguero, Bastian Schweinsteiger, Zinedine Zidane, Diego Maradona, Johan Cruyff, Franz Beckenbauer, Michel Platini, Roberto Baggio dan kemungkinan Amri Yahyah.

Kedudukan Carlo Ancelotti masih selamat buat masa ini tapi diwarwarkan bahawa M Karathu telah disenarai pendek sebagai back-up.

Okay nanti sambung lagi pramugari dah datang nak hidang makanan. Lama betul naik kapal terbang pergi Buenos Aires ni.

31 Ulasan:

eddie dewanaga berkata...

Belletti, Ferreira, Deco, Hilario, Anelka, J.Cole juga dibebaskan...

farwalis berkata...

marion chelsea beli jugak tak?

HafizChan berkata...

Kejut Marion tuh...makan.

Jarr berkata...

tembikai susu pramugari kasi tak?

j or ji berkata...

baru perasan sokernet logo baru!

ballack dan drog sesuai kene jual.

Goonersville berkata...

beli awek wayne bridge skali, baru semangat lebey

Lucius Maximus berkata...

Lu ni Jorji nama je staf Sokernet, tak prihatin langsung.

Kat pantri ada mesin kopi baru, cekidaut!

Umar_Lampard berkata...

amri yahya ? haha asal tak taruk halim napi terus,goalie kelantan yang punk rock tu...1 lagi drogba xkena lelong ar,ballack tu possible jgk kena lelong next season

Jarr berkata...

joe cole,paolo ferreira,fererro rocher,hassan miskam,othman katmon,zainal rabin,rabuan pit, tu semua yg dlm perhatian....

Goonersville berkata...

suh je carlo ancelotti khatam men FM2010,baru leh taw player mana nk beli,nk kang beli player macam beli nombor,dapat dalam mimpi...peace...

HafizChan berkata...

kalau carlo ancelotti main simulation FAM2010, lagi haru,,,nasib baik takde FAM2010!

GGMU

Umar_Lampard berkata...

haha sblm main fm2010 tu,baik suruh die main fifa online,lagi best...

roasted kopi berkata...

sensitif skarang ni anceloti nak main fm 2010, mamat cover cd dia pun ala2 mourinho ...

talkIZcheap! berkata...

chelsea jual player, beli player baru dan tukar manager baru... apa yg 'terkejut'nya??

Kelon Eric Bana berkata...

Bastian Schweinsteiger, aku dah lama harap mamat ni main Chelsea!

Obefiend Weiland berkata...

disamping itu bangkai Ozzy Osgood telah diklon.

Ron Chopper Harris diberi suntikan youth potion. Dia bakal mengajar mikel how to fucking tackle!

Gus Poyet also came back to replace ballack

last but not least Ed De Goew menggantikan Turnbull

LOL......... all we need now is Jimmy Greaves to ditch his Yid connection and be our hero again!!

afterc berkata...

alang-alang jual je chelsea tu kat Sultan bola..dia kan banyak duit..boleh tanggung pasukan Malaysia U21 3 bulan kat Slovakia

tajulchelsea berkata...

jgn jual drogba..
rugi ar..

Pipiyapong berkata...

Chelsea memang kena beli Erik Bana. Baru kuat. Gua rasa laa...

kareem berkata...

asal tak beli s.paidiya rao je..

Holden Caulfield berkata...

beb,belajar menari tango sebab kat argentina,menari tango dianggap macho.

kirim jersi boca juniors satu..kah kah!

Raiden berkata...

lucy, lu pergi Argentina sogok Maradona suruh menantu die masuk Chelsea kan senang..

kalo xdapat amik Maradona pon ok gak pe..boleh celebrate ala2 penguin jatuh atas iceberg..

Shankly berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Shankly berkata...

berita terkejut !!

Anfield - Bolasepak dunia dikejutkan dgn satu kes perisikan apabila Perlawanan Liverpool dan Lille telah diintai oleh satu squad Perisikan Rahsia manchester (SPRM). Namun sms dari Owl Terapod menolak sumber tersebut. .

BBrp Kelab spt KL PLus , Likas United menyatakn bantahan trhdp agen² tersebut yg d laporkan mengunakn pasport pemain² mereka utk menyusup masuk ke Anfield.

Liverpool dlm kenyataan di radio sokernet pagi nie memberi amaran kpd semua the Reds agar berhati ketika memandu kerana liverpool anti squad (LIPAS) berada dimana mana

Pelbagai Kemungkinan akan berlaku ahad nie Justeru itu Anfield telah mengeluarkan arahan
Unit Bom , Unit Forensik , Unit Firewall , Unit Spyware , dan Unit anti virus dibekukan cuti mereka . pada mereka yg telah membeli tiket AF 8 dan AFUNDI ANUM ke 32999 boleh claim ke jab akaun.

Point of View berkata...

hmm, shankly minum todi lagi la ni...

Goonersville berkata...

shankly tu bese la,tgk sponser kelab pun da taw

Oh Me berkata...

Drogba meh main kat Liverpool meh...pakai baju Merah kena sikit dengan kulit hitam manis tu....baju biru tak kena ah...:)

P.O.N.G berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
P.O.N.G berkata...

hampeh...skali lagi.....

shankley...aku dah pesan...jgn mabuk2 lagi dah.....yg ko gi minum gak tu napeeeee???

p/s: aku dah join LIPAS...gagagaga

azlan berkata...

shankly: lu tak berapa lawak la. tolong jgn buat post merapu boleh??

mrlrie berkata...

aiseyyy... dah kurang artikel yang menyengat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...