ANDA SEDANG MEMBACA

17

Dari Kuala Pilah ke Manchestee' - Biarlah Manchester United meneruskan perjuangan bolasepak orang putih.

j or ji Khamis, Mac 18, 2010
Kolopilah FC atau KFC ditubuhkan pada 6 Mac 1974.

Sekarang lunch time pulak! Nanti sambung balik la.. Sementara itu, bolasepak orang putih England akan diteruskan oleh Manchester United dipersada Eropah. Harap team 'lain'...hancus!

:)

17 Ulasan:

pakkordi berkata...

Tak baik lu jorji.

damai berkata...

dia ni mcm Org² kt parlimen ..
berbahas mende yg bukan² ntahapapantah.

beliabencibungwahab berkata...

arsenal lak klb latvia ke hape..hahahha..

iKHwAn berkata...

mende ni?? tajuk pun dah sama panjang ngan isi... Artikel sampah!!

afterc berkata...

ntah..dah la guna internet ofis..hahaha

SFB berkata...

Quaterfinal pun belum undi lagi dah start main mind games, taktik Pak Alex ni. Huhu


"M.U.F.C --> Not Arrogant, Just Better"

Jarr berkata...

abih tu kelab lain sume tuh bukan omputih ke?mcm la man u tu semua omputih...oh ye nani,evra,valencia gi berendam klorox pasni..bukan putih lagi dah,transparent terus...

mana ade org pakai kolo pilah or jemapoh ke manchestee dah skang,yg true nye ialah dari Tronoh ke Liverpool.tu citer benar...wahahaahahahaha.

bungwahab berkata...

great article.genius!nak minta kebenaran penulis untuk emailkan artikel ni ke FAM,surat khabar(terutama Sinar Harian),majalah2 bolasepak dan pihak pengurusan chelsea.
kepada pembaca sokernet jangan kata jorji tak sumbang apa2.

Popo berkata...

ni pasal ape?
tibe2 pasal org putih sahaja?
aduii

FdausAmad berkata...

Ehh lu pergi Singapore ni takkan takde review pasukan S'pore?,

j or ji berkata...

hehehe.


fdaus ; aku jumpa john dykes!

Pet Shop Boys berkata...

Seriuslah sikit post....setakat 2 tiga pages apa bendanya ni?

Ingat senang ke nak curi-curi masuk blog ni time opis....sekali dapat masuk blog ni post yang main-main,tak seriuslah.... seriuslah sikit brader....

HafizChan berkata...

Ini merupakan satu konspirasi permainan minda dari Pak Alex!

GGMU

Goonersville berkata...

bikin panassssssssssss

talkIZcheap! berkata...

KFC mana plak nie?? huhu

deus X machina berkata...

Kelab lain memang tak leh harap...keh keh keh

Bungwahab ni sume entry nak dikutuknya...

afterc berkata...

dah nama bungwahab..itu je la kerjanya.. minda kosong la katakan. komen je lebih, sumbangan habuk pun tarak!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...