ANDA SEDANG MEMBACA

22

Kejuaraan Futsal Sokernet 2010

Abdul Sokernet Isnin, Mac 01, 2010
HAPDATE! 3rd March 2010.

12 pasukan terawal yang terpilih :

1. Team Mr.Nice - crazylexy21
2. Team Mengunyah Biji Mata - Saiful
3. Team 10Rekos - gagapaku
4. Team 1892 - pakkordi
5. Team Putu Piring Terbang - Arhan Trapattoni
6. Team Meriam Buloh - Arsene Wenger (cuba nasib kat sini pulak!)
7. Team Limah_Jong FC - En Omie ( dari JB)
8. Team ICU JPM - kyizzad (1Malaysia!)
9. Team Pasukan Ini - Frank Hafis
10. Team Emerald - Afiq
11. Team Farwalis - chuckypunyer
12. Team Sokernet --------------- Juara Punya!

Urusetia yang telah mendaftar secara sukarela = Firzah Adeq + 3 lagi gadis Martin Hansson. Sila beri tepukan. Sapa nak jadi urusetia, mendaftar la wei!

Kepada ketua pasukan, sila masukkan fees RM160 kedalam akaun

1580 8817 1683 FIRDAUS B. AHMAD. (dan simpan resit/slip bank sebagai bukti pembayaran)

TERKINI!! Sokernet membuka kembali penyertaan setelah mendapati 200 penyertaan sebelum ini ada pasukan Pendatang Asing sekali pun masuk... bangla,veitnam, nepal..semua ada. Ini bukan Pestabola Merdeka! Jadi, jangan ragu-ragu, daftarkan pasukan anda!

Kepada sesiapa berminat untuk jadi sponsor juga boleh! Boleh kot? aku tak tanya pulak hal ni kepada semua pengulas lain. Pembuat jersey ke, Pengedar barang sukan ke, nak letak nama kat jersey sokernet ke, banner atau blog dan sebagainya. Terbuka kepada sebarang bentuk sumbangan. Email sokernetmail@gmail.com

Terima kasih!

(jorji)
-----------------------------

Pendaftaran ditutup! Gila babi banyak pasukan nak masuk. Keputusan untuk pasukan mana yang layak bertanding untuk Futsal Sokernet 2010 ini akan diumumkan kemungkinan pada hari esok. Diharap pasukan yang tidak terpilih tidaklah terlalu kecewa dan beramai-ramai mendaftar sebagai pengadil atau pegawai kejohanan.


Bagi semua ketua pasukan, anda diminta bersedia untuk proses selanjutnya.



Tarikh: 28 Mac 2010
Masa: 9 pagi - 1 tengah hari
Tempat: Sports Planet Ampang,
Lot 26476, Jalan Memanda 9, Ampang Point, 68000 Ampang Jaya, Kuala Lumpur.

Yuran penyertaan : RM160 bagi setiap pasukan (setiap pemain akan mendapat T-shirt Eksklusif Sokernet)
Tarikh Tutup Penyertaan: 9 Mac 2010

Khas untuk 12 pasukan terawal sahaja!

Maklumat Ringkas Pertandingan:-

1. Pertandingan ini terbuka kepada semua pembaca Sokernet dan kalau tak cukup kaki, barulah ajak member.
2. Objektif dan cita-cita pertandingan ini adalah untuk mengeratkan silaturrahim suruhan tuhan. Sampai bila? Sampai bila? Begini... Jadi setiap peserta atau pemain digalakkan bermain dengan semangat kesukanan. Bukan bermain dengan semangat pahlawan.
3. Setiap pasukan harus dibarisi 5 pemain utama dan 3 pemain simpanan.
4. Peraturan permainan adalah tertakluk kepada undang-undang semasa FIFA dan FAM
5. Semua pasukan akan diagihkan kepada 4 kumpulan dan akan bermain secara liga. Juara dan naib juara setiap kumpulan akan bermain di pusingan suku akhir. Pemenang seterusnya akan ke separuh akhir. Kemudian pemenang separuh akhir akan ke peringkat akhir manakala pengalah separuh akhir akan beradu untuk penentuan tempat ke-3.
6. Hal lain lain, pihak Sokernet cerita bila dah daftar. Malas nak tulis panjang sini. Tapi kalau nak tahu juga, sila e-mel pihak Sokernet.


Hadiah:-

Tempat pertama: Medal dan piala pusingan
Tempat kedua: Medal
Tempat ketiga: Medal
Tempat keempat: Medal

(Medal ni ada kemungkinan dalam bentuk tali pinggang WWF. Medal Of Honour? Jangan nak bergurau.)


Cara Mendaftar Pasukan:-

Pengurus atau kepala pasukan hendaklah menghantar e-mel bertajuk 'Futsal Sokernet 2010' yang mengandungi butiran pasukan seperti berikut:

Nama Pasukan:
Pengurus Pasukan:
Alamat:
No telefon:
Strategi pasukan:
Saiz t-shirt ahli pasukan:

E-melkan butiran berikut ke sokernetmail@gmail.com seberapa segera yang boleh. 12 pasukan terawal akan dihubungi untuk proses pembayaran. Proses pembayaran perlu dilakukan selewat-lewatnya 9 Mac 2010.


Pendaftaran sebagai urusetia/pengadil:-

Pembaca Sokernet yang lain juga adalah digalakkan untuk menyertai pertandingan ini dengan cara lain memandangkan pertandingan ini tujuannya tidak berat, berani mati dan politikal. Jadi pembaca yang berminat bolehlah mendaftar sebagai:

1.Pengadil
2.Pengadil perlawanan akhir (perlulah memiliki tahap keadilan yang tinggi)
3.Urusetia

Sila hantarkan e-mel bertajuk 'Martin Hansson' ke sokernetmail@gmail.com selewat-lewatnya 19 Mac 2010.


Sekian. Selamat mendaftar. Sebarang pindaan akan diberitahu dari masa ke masa.

Amaran penting: Barisan pengulas Sokernet akan bergabung membentuk pasukan terkuat dunia.

22 Ulasan:

talkIZcheap! berkata...

advance giler, 2011!

pakkordi berkata...

Sempena pertukaran ni, gua nak offer sesapa yang nak join team gua.

Kalau boleh, penyokong team 1892 dan boleh tendang bola pakai kaki. Penyokong team biru, team meriam dan ada lambang setan boleh jugak tapi kena jadi subsitute atau water boy sahaja dan mungkin ada peluang untuk main tapi kena terer giler boleh score skill lipat sepaktakraw.

Gua sponsor duit pendaftaran. Jersi tarak.

Berminat? Mail gua pakkordi@yahoo.com.

fikiranlicin berkata...

pak kordi, gua in team lu...tapi tengok cuaca juga, gua jd simpanan je la.

deus X machina berkata...

gua nak jadi pengulas boleh??
erk888

Luca De Ketiak berkata...

celaka. kalo t-shirt gambo atas tu, tobat mampos aku print t-shirt sendiri..

penthz berkata...

Medal Of Honour ????
Wakakakaka

nasr berkata...

kalo smbutan menggalakkan melebihi 20 pasukan, di harap pihak sokernet memaksimumkan penyertaan kepada 16 pasukan sahaja. hanya cdgn.. sekian, terima kasih

j or ji berkata...

nasr. ada masuk lagi,sokernet pertimbangkan

j or ji berkata...

nasr. ada masuk lagi,sokernet pertimbangkan

FdausAmad berkata...

Gua sokong!

rizal berkata...

x sempat gua nak register! dah tutup lak.

mr. hafis berkata...

bank mana pulak tu?

pakkordi berkata...

12 digit ni selalunya maybank. Gua dah start jogging ni. Luorang bila lagi?

FdausAmad berkata...

Lu orang masuk duit, resit pembayaran tu kalau boleh kepilkan sekali..

email ke sokernetmail@gmail.com dan cc ke personal mail gua fird_ahmad@yahoo.com

kadang kadang gua tak boleh masuk gmail.

mr. hafis berkata...

kira betullah maybank ni? caya.

pak kordi - jogging? gua dah fit main panjat gunung. keh keh keh.

farwalis berkata...

pergh... aku dah mula gerun ni...

bila korang nak start main pyscho-games ni?

a8jnme berkata...

jawatan bookie takde ke..wahaha

seminggu sebelum tournament, kena wat prebiu pasukan2 bertanding nih,boleh nak buat ramalan awal nanti...

P.O.N.G berkata...

kalau aku nk sponsor adiah bole?tp kena letak la nama kompeni aku...huhuhuh

azrul berkata...

jgn lupa jemput van milo..free je kalau ajak..kene cepat la

FdausAmad berkata...

pong..

cantek..piala pusiangan macam FAM punya boleh?

kehkehkeh

talkIZcheap! berkata...

farwalis, ko tak tgk ke gmbar dlm post tu? tu kire dh main psiko-games dh r tu, huhuhu...

P.O.N.G berkata...

FAM nye kecik sangat...kurang2 cam cham league tuh...tp kalau nk wat piala pusinagn tu kena buat banyak la kan....takkan nk buat satu je....kang berebut nk simpan plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...