ANDA SEDANG MEMBACA

109

Wembley...Wembley

Jorji Isnin, Mac 01, 2010
Ini main-main aje. Latihan untuk 2 piala lagi nanti, walaupun rutin, tapi ok la. Rooney pun satu, orang lain sibuk scandal, cium kamera, dia terus jaringkan gol guna kepala. Tak sensitif langsung dengan perasaan Gerrard.

Gerrad pun nak rasa cium piala gak..

109 Ulasan:

Heysátan berkata...

Gerrard segan agaknya...

zahir adnan berkata...

man u lagi..nape ni?xde team lain ke?star btol la..

afterc berkata...

bosan la..asyik MU je menang..ekekeke

talkIZcheap! berkata...

Glory Glory Naik Lori, Angkut Piala, Naik Sekali...

talkIZcheap! berkata...

*side note utk komen di atas: sebab piala byk sangat, Lori jer yg muat nak guna utk angkut...

s t a b i l z berkata...

aku takut sebnanye... almari dah penuh dgn piala.. yang ni nak sumbat mana pun taktau.

j or ji berkata...

untuk info, Old Trafford dah beli almari piala pasukan Arsenal dan Liverpool,so jgn risau,masih ada ruang untuk 2 piala lagi.

P.O.N.G berkata...

aku dah kompom ngan wenger....dia ada satu almari pasang siap....kata beliau,harga bole dirunding...sapa cepat dia dapat..harga tak termasuk kos penghantaran..

benitez pun kalau tak salah aku ada gak..tp kecik skit saiz..masih utuh...sebab tak sempat nk isi apa2...menurut beliau harga mmg mahal sebab masih baru...di beli ketika start season ari tu utk menaikkan semangat pemain....tetapi hanya digunakan utk letak buku kaler dan buku ejaan anak beliau sahaja....

deus X machina berkata...

m.u lagi!!!!!!!!!!!!!!bosan taw!!!!!!!!!!!!
lepas ni EPL n Champions League lak
M.U juara jugak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bosan!!!!!!!!!!!!!!!


hahahahhahaha

SFB berkata...

Gerrard tak dpt cium piala, cium kawasan botak rambut benitez je la. Mana tau ada ONG ke. Kui Kui Kui...

FdausAmad berkata...

Pakej lemari Arsenal n Liverpool datang dengan piala sekali..err piala yang tak seberapa pun.

iampali berkata...

hahahaha..nice

Shankly berkata...

helllo kawan ..

2000 -2010
gerrard dah cium ..

Champion League x 1 , Runner x 1
UEFA Cup x 1
Super Cup x 2
FA Cup x 2
League Cup x 2 , Runner x 1
Community Shield x 2 , runner x 1
World Club Cup - Runner x 1

Total cup kena kiss = 10 ..

hahaha ..

liverpool x main kabinet or almari ..
liverpool main susun jer sbb dah ada muzium/memorial park sendiri.

hahaha

MaOi berkata...

owh.. 10 je?

REZaries berkata...

pastu cium kamera? tak terkira-kira..

liverpool dok kt muzium paleolitik. hanya tinggal sejarah..

P.O.N.G berkata...

adoyai..mmg sah liverfool suka bermain fakta...like benitez..like others...

1)hmmmm...10 kali je????patut la bole muat nk tulis kat komen nih

2)aku tak nk compare ngan M.U...sebab banyak sangat nk tulis..banyak sangat cup...kalau copy n paste pun penat gak korang nkk baca...

3) jadi baik korang compare liverfool ngan Aldershot Town,Darlington atau Port Vale...tidak ketinggalan..Perak Jenderata..

4)Bila last gerrard kiss cup yek?agak2 korang adalagi tak bekas kiss tu kat cup???

5)M.U tak perlukan memorial park dah ada Park Ji Sung...

hahaha...

TZTMauto berkata...

Standart liverpool ni..menang taun zaman batu sibok kecoh zaman moden..

Big Fat liar POOR SCOUSER TOMMY

heyy scousers. i think this lyric can be categorized as an oldies song. lot of historical moment are included on this lyric it self.


'll tell you a story of a poor boy -- ohh im so preety intrested now!!
Who was sent far away from his home --- So pity -_-`
To fight for his king and his country
And also the old folks back home
So they put him in the Highland division
Sent him off to a far foreign land
Where the flies swarm around in their thousands
And there's nothing to see but the sand
Well the battle started next morning
Under the Arabian sun --- huaaagghhh.. sleepy...the story is too long.
I remember the poor Scouser Tommy -- big fat loser.
Who was shot by an old Nazi gun
As he lay on the battle field dying (dying dying)
With the blood rushing out of his head (of his head)
As he lay on the battle field dying (dying dying)
These were the last words he said

Oh... I am a Liverpudlian
I come from the Spion Kop
I like to sing, I like to shout -- yes coz you ar crazy shouting, hoping for title champion.
I go there quite a lot (every week)
We are the team who plays in red
A team that we all know - oh yeah, what team?
A team that we call Liverpool -- omg the biggest loser?
And to glory we will go - yeah the glory to being a loser
We've won the League - you lie
We've won the Cup - you lie
We've been to Europe too - you are a big fat liar
We played the Toffes for a laugh - because u always lose.
And we left them feeling blue - haha.. funny..its your own feeling..

Five Nil ! - you lie again. please dont tell lies

One two - lie
One two three - lie
One two three four - lie
Five nil ! - just another lies

Rush scored one
Rush scored two
Rush scored three
And Rush scored four! - at the end why only four?? how it can be 5 nil? biggest lie in history. i dont know why their fans still didnt realized it

emmm...i think theres alot of things need to be change on the lyric it self..any one??

MaOi berkata...

baru perasan.. runner pun kira ke dlm 10 tu? runner dpt cup ke? bukan champ je ke dpt cup?

deus X machina berkata...

Liverfool EPL pun tak penah champion lagi
Harus diingat!!EPL bermula tahun 90-an
Champion divisyen satu tak dikira ok
erk888

asrap virtuoso berkata...

tah pape shankly..... runner-up pon nak tulis.... weh runner-up xde cium piala la... mimpi mende nih?

kat piala tuh pahat nama JUARA saje... runner up xde eh...

tkat 10 piala jer gerrard? giggs league jer dah 11 kali, lom kira champions league 2 kali, fa cup 4 kali, league cup 3 kali, uefa cup sekali, intercontinental cup, world club cup, uefa super cup..... perlu kira community sheild skali ker?? 7 kali

maleh la nak kira giggs punye runner-up.... loser jer kira runner-up nih...

azri berkata...

hahaha... gile b**i loser kire runner up...

p.s. aku yg x pnh komen pon mrasakan komen beliau wajib dikutuk..

Jarr berkata...

sudah sudah la menyalak...
dah kalau baru kenal zaman epl,live with it..
takyah nak ckp menang zaman atok,citer zaman cucu skang..nak citer zaman dulu,nenek masing masing pon masih dara..rekod alex fuckgerson with 34 trophies..so bragging rights arr..nak menghentam scousers hentam with fact arr..ni lah masalah fans scumchester yg gifted - half brain.

huha huha..apa pon tatau..bosan arr.ayat typical,"asik man u je menang cup.." konon sarcastic tahap dewa kuanyin arr ekk?guys,korang ni bagus bab komen komen menghentam ni..some of you ada knowledge yg bagus dlm bolasepak,so guna sebaiknye.

jangan terbawa bawa ngan emosi bila kena provoke..dorang rival berzaman..kita nak rival maki maki tak berbaloi..ic ada yg 06,07,11,14 etc.Mukim Malaysia..tapi nak riot mcm korang bebetul dari huyton..dari manchester,dari abbey road.c'mon larr...wasted.

maaf kalau aku kasar,takde niat pape.

adios.

NikLas berkata...

jarr...cool

Shankly berkata...

hahahahaa

hello kawan ..
kita citer pasal 2000 -2010
klu nak compare ngan giggs.
baik letak ian rush , keegan , dalgish , toshak.. hahahaa

apa barang bai .. x reti mbaca kah ..kah kahkaha ..

in 10 years brp lampard , joe cole , rooney , etc menang/cium cup ..??? cium pant*t byk kali aah..kah kah kah

hello kwn .. saper player english top scorer in Euro competition..
Rooney ?? lampard ?? terry ?? Joe cole ??
Gerrard bai ..gerrad ..gerrad ..
atasi rekod abang shearer ..

kah kah kah kah kah

P.O.N.G berkata...

lagi komen half brain.....

1)since pak alex take over MU...brapa ramai yg dah take over Liverfool???

2)nape kalau ngan media bukan main nk main fakta...tp bila ngan fan MU...jadi tergagap nk main fakta?

3)"asik man u je menang cup.."---ada ayat lain ke nk ganti?takkan "asik Liverfool je menang cup"...mmg la lagi sarcastic bunyi nyee....

dan...aku agak tertarik ngan rangkap terakhir....

"jangan terbawa bawa ngan emosi bila kena provoke..dorang rival berzaman..kita nak rival maki maki tak berbaloi..ic ada yg 06,07,11,14 etc.Mukim Malaysia..tapi nak riot mcm korang bebetul dari huyton..dari manchester,dari abbey road.c'mon larr...wasted."

tak de sapa yg emosi kat sini dol...semua pro..semua paham mcm mana blog ni berjalan...berbaloi kalau nk rival club dari luar...takkan la nk rival club dlm m'sia nih...lagi la wasted...

p/s: 1)dol..ko bar masuk blog ni yek???
2)aku tau..ko ni mesti sokong perak jenderata...sebab tu ko EMO

Shankly berkata...

P.o.n.g

give me 5 ..

P.O.N.G berkata...

:))

MaOi berkata...

jarr : gua rasa lu yang emosi lebih ni.. org lain semua rileks je komen..

HafizChan berkata...

Jangan emo rakan2...humor-humor sikit

GGMU

P.O.N.G berkata...

maoi: dia datang bulan kot...biasa le...org tgh stress mmg cam tuh...org lain dok kalut kejor title...diaorg sampai tatau nk kejor apa dah....

dengan kuasa yg ada kat aku..aku anugerahkan tempat ke-6 kepada Villa....(betapa aku tak sukanya kat liverpool!!!)

Raiden berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Raiden berkata...

Cett sememanngye..

Fan Mu = Glory Hunter

zack zukhairi berkata...

guwa selaku pemerhati bebas hanya mampu senyum je.
very the LOL la korang ni. Sudahnya p.o.n.g ngan shankly takde papem, jarr plak yang kene bahan. Very the LOL.

afterc berkata...

wakakaka..apekebenda mamat JARR ni..emo tak pepasal..wakakakakaakaka. bosan la..asyik MU je menang..hehe. ngko mara ke jarr?

beliabencibungwahab berkata...

Nih kalo bungwahab msk nih kompom kne tibai gak nih..hahaa..caya la korg..kutuk2 komen2 bia la abes kt cni je..kt luar kte mmbr bai..kipidup guys..ahahaha..

P.O.N.G berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
P.O.N.G berkata...

gagaga....tu la...aku mula2 kompius gak....tp layan je la....makin best plak menulis kat sini...huhu..caiyok...caiyok...

iba berkata...

hahhaaha aku yg bru nk mula komen pon dah tau blog ni jenis caci2-tapi-tak-simpan-di-hati...bleh plak ada org emo,,muahaha

p/s:atokken, mane ko, ak tman ko komen nih hehe

zack zukhairi berkata...

rilek para brader sekalian. ketepikan soal emo. setiap orang ada fevret team memasing. benda-benda macam ni la yang buat bolasepak jadi best. kalau da semua orang tak boleh nak terima benda-benda sarcastic, gurau2 berat macam ni, baik toksah tengok bola. gi tengok citer shin chan pukul 7 malam kat NTV7. Hati senang, emosi lu pon xde sape nak kacau.

encik remy berkata...

to shankly..knpe dlm list list cium cup from 2000 to 2010 2 apsal xde EPL>......gerrard xpernah cium trofi EPL ke...mcm ade silap je...

klu xsilap aku john O'shea pun kiss trofi EPL...hahahahaaa

P/s:alahai kesiannnnnnnnnnnnnnn Gerrard......

P.O.N.G berkata...

Dalam impian emas Gerrard...dia cuma ingin cium Piala Bardhan je....semoga berjaya En. Gerrard....

kareem berkata...

aduyai..Piala bebudak ni setakat antar 1st team xyah consider trofi le bai...kehkehkeh...

asrap virtuoso berkata...

@shankly: in 10 years brp lampard , joe cole , rooney , etc menang/cium cup ..???
---> rooney baru 6 thn main ngan man utd tp dah ada LAPAN piala, gerard dlm 10 thn baru dpt 10.... pastuh thn nih konpirm x tambah. Kalo Man Utd mng league & champions league thn nih atau thn dpn dah sama byk ngan gerard.... baru ENAM tahun

@shankly:klu nak compare ngan giggs.baik letak ian rush , keegan , dalgish , toshak.. hahahaa
--->keegan= 9 piala kat liverpool; dalgish= 20 piala; toshak = 9 piala.... giggs plak dah ada TIGA PULUH SATU piala!!! and dia still main lagi.... bukan cam player2 paleolitik tuh...

lain kali nak kasi hujah wat research sket.... kata liverpool terer sejarah

MaOi berkata...

kareem : tk kisah pun.. drpd dibiarkan almari kosong bertahun-tahun mcm arsenal..

Mohd berkata...

weh arsenal hebat la weh..hebat gile smpi xde trofi langsung boleh diconsider...

ChesterChaz berkata...

haha.. kesian mamat jarr tuh..

trus mendiam seribu bhasa dier.. hikhik

azlan berkata...

shank, hati lu keras shank..terima je lah hakikat. sejarah Liverpool tu rasanya mcm dh tak relevan sbb, banyak rekod man utd yg pegang dh skang. Cuma rekod UCL & League cup je yg Liverpool masih pegang. Nk ckp psl gerrard..aduuyai, lupakan lah Giggsy. aku rasa Wes brown lagi banyak menang kot kalau nk compare dgn Gerrard.

GGMU.

MaOi berkata...

biarlah shankly tu.. tu je modal yg ada pun.. kesian~

julu berkata...

hahaha..
apepon MU terbaik...

Heysátan berkata...

man u man u...huh...baru menang carling cup tuh...:)

talkIZcheap! berkata...

2006-2010 - United sudah 10 piala... tu pon termasuk community shield yg sbenarnye tak yah kira pon...

aku stuju ngn Kareem... Carling takde mende r, menang cam tak menang jer, tp lagi baik dari trophyless kot? haw haw!

p/s: oh ye, kami suda menang Club World Cup, 2 kali lagi...
p/s 2: sape kate United takleh mng apa2 pas tevez ngn CRon kluar? On your face!! haha!!

Jarr berkata...

buang masa je emo pon...
kena paham lebeh mendlm apa maksud emo...
stress out?haha..takdo makno eh..
kalau aku baru sekali pon kat sini..aku baca dari archives yg first lagik..kalau nak bercerita, panjang kang jadiknye..so paham sendiri la ekk..oh ye semalam aku tak online sebab tu aku tak reply awal awal..bukan diam seribu bahasa...nak tgk sokernet kot bberry tak puas.

selamat kawan kawan.

Khyruzihan berkata...

aku nk komen gak... dah memang man u power... nk buat camne... yg lelain tu tak yah lah cite sejarah kat sini... dh memang team lelain tu pelengkap jadual je cam skuad bawah 23 tahun main kat liga slovakia...kiiikki...

P.O.N.G berkata...

asrap virtuoso, azlan, talkIZcheap!...
biar lah luncai2 terjun dengan labunya....
kita dah tau sape yg best...sape yg tak best..
aku tegar MU!!...
ini baru menang Carling Cup dah nk suruh compare ngan Gerrard..taraf tu je ke si Gerrard tuh?
tatau la nnt mcm mana kalau menang league ke..menang Champ League ke....nk suruh compare ngan sape plak tatau....


jarr....
aku rasa ko ada konflik diri la weh....ko amik cuti 2-3 hari...ko gi rileks kat mana2 jap...kalau la ko baca dari first archives....ko spatut nye dah paham apa yg jadi kat sini...tp ko ni cam blur lagi...so...ko kena baca at least 3-4 kali lagi time ko cuti tu...sila hubungi pihak berkuasa disini utk mendapat latih tubi untuk menambahkan pengetahuan blog ni...

p/s : kalau tak salah aku..time gerrard umo 14thn...dia ada gi trial dengan team yg paling berjaya di alam fana iaitu MU....tp tak dapat...gagaggaga....

Jarr berkata...

takde kot konflik diri..
im healthy...alhamdulillah setakat ni la..
tapikan comment aku tuh pon takdela emo..yg sebelum sebelum tu berjela,takde plak org ckp emo..maybe sebab aku baru masuk sini kot..so korang tak kenal cara aku comment.. ada satu forum kat UK yg aku selalu lepak ni,kalau korang masuk,mau beli tiket kapal terbang terus nak gi hentak fan mu,liverpool,arsenal ngan chelsea..lagi dasat mereka bergurau..wahahahahahaha..

this is just a blog for fun..so lets have fun la kan..jauh perjalanan luas permandangan..nak bahan,bahan arr.stended arr tuh fan bola..jangan kata blog..depan NZ tu pon boleh melingkup meja,tapi dah abis game rileks balik..so takde issue emo emo nehh...emoticon ade arr...dah mmg man u tgh form nak kejar treble..mesti ramai rivals berbulu (kan dah berbaur diplomatik comment aku).

mcm ni la ye (sambil menyalakan rokok),mari kita sambung bercomment kat dlm sokernet sampai kita betul betul kenal cara comment memasing..ehhe.

P.O.N.G berkata...

nampak nye ko dah abih study......bagus.....bila dah grad...baru sronok komen....(sambil padam kan rokok yg ko nyalakan)..kat sini "no smoking"....kata kan tak nak....

kalau ko mati cepat...tak de sape dah nk komen kat sini nnt....

tqvm....la.....la...la...la...

Jarr berkata...

wahahahaa...siot je ckp aku mati cepat...wahahahaa...

TZTMauto berkata...

gerad kata dulu kalo tak menang piala dia nk chow liverpool..wakakaka..tp tak chow2 gak..malu seehhh...
benitez kata hari tuh kalo dia kena pecat die nk keje waiter kat NZ..suke lah fans liverpool kat malaysia ni..in stupid rafa they trust

P.O.N.G berkata...

aku rasa gerrard ngan benitez ni pakai susuk la....sapa pun tak leh nk kacau diaorg.....

azlan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
azlan berkata...

aku pun nk ikut gaduh mcm budak budak emo.

aku malas nk letak achievement Gigss. Nanti tak cukup tempat. letak yg wes brown pun dh cukup. btw, runner up punya medal pun aku malas letak. sbb tak berharga. org kelab bawahan je bangga dgn medal runner up.

Wes Brown.

Premier League: 1998–99, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08 (5)
FA Cup: 1998–99, 2003–04 (2)
Football League Cup: 2005–06, 2009–10 (2)
FA Community Shield: 2003, 2007, 2008 (3)
UEFA Champions League: 1998–99, 2007–08 (2)

P.O.N.G berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
P.O.N.G berkata...

itu baru Wes Brown.....belum lagi yg lain....sudah...sudah...satgi kem liverfool dah tak de player nk letak kat sini...
abih kuat pun...letak player pra-sejarah...

RyuJi berkata...

wakakak gile manganjing..

kelab bdak2 kurang calcium macam mane plak??

kareem berkata...

maoi...kosong pun kosong la..kesah lak gua piala2 nih.Yg penting ujung mggu gua terisi dgn beautiful game...ngahahahahaha..jgn mrh nnti kene jual...

Heysátan berkata...

huhu...nmpknye fans man u puas ati di blog ni...what a loser nik! nik!...haha!

Monyet Laut berkata...

"no dark sarcasm in the classroom, teachers leave those kids alone" -Another Brick In The Wall, Pink Floyd

aku nak ubah lirik ni sket...

"no dark sarcasm in this blog, The Kops leave those cups alone" -Another Cups In The Wall, Alex Ferguson

Jarr berkata...

nak tunjuk yg scousers tak busuk hati mcm org lain,

http://www.dailymail.co.uk/sport/worldcup2010/article-1254927/WORLD-CUP-2010-Worlds-best-Wayne-Rooney-England-glory-South-Africa-lauds-Steven-Gerrard.html

azri berkata...

jarr...

this is sport, brother. Bersaing dlm padang, membe tetap membe, rooney pon support terry, whats the problem??? gerrard n rooney negara mane??? gerrard siam?? rooney timor leste???

Gerrard said: 'FOR ENGLAND, I hope Wayne can sustain the way he is playing until mid-July. His form this season has been special and I agree with Sir Alex Ferguson in that he is now in that bracket of world class and is up there with the top players in the world.

penah ke samsuri mustapa kutuk amri yahyah??

apsal nak emo dgn fan yg nk berbangga dgn kelab diorg sokong...

try la pk... this is the special moment for those club yg success.. juz let it be, every clubs have their difficult time, on that time... fan kena provoke, berbulu jer... biasa la...

as a fan what we want is, berbangga dgn achievement club kite sokong kat fan2 yg lain... thats the real satisfaction for a fan... every fan club pon same... nak selebret angkat cup xleh.. tu jer la leh wat... xkan lps club menang, nak wat sujud syukur???

so, skrg nie sape emo???

p.s. come on la brother... jange wat malu ore kapung gakkk... kalu nok bodo... bodo sore sudoh laa... jange tunjukk... sero ati ore kapung demo...

Kehek berkata...

go go Man City.

Jarr berkata...

aku rasa benda tu general..aku pon paham for england..issue emo dah abis kot..aku dah takde issue bab tu..

dah paham pon cara dorang semua comment..siap aku gelak gelak lagi..aku cuma nak kongsi artikel..dont have to provoke me arr bro..

dah dah..jangan nak petik emo ke apa..dah lama dah benda tu abis..kalau kau nak bang aku email privately,ym aku ke..takyah kat sini nak bikin panas..dan aku tak ckp sapa sapa bodoh kat sini ye bro..previous comment aku pon aku dah ckp this is man u great times with trophies..so whats the big deal?

nak cari gaduh?jgn kat sini...kat luar bagus.face to face...setakat lu bodohkan wa kat sini buat apa..meh kita tgk sapa bodoh kat luar..nonsense arr bro..sharing article,pastu dengan sikit quotes wa taruk lu tak cop org bodoh..kelakar pon ada..

wa tau la ni sport,takkan jemur kain plak..:)

so sebelum big bro nak taruk org,count 0-2025 then baru ckp..its not healthy.

sorry no offense arr bro..lagi pon lu dah bodoh kan tadi..

Jarr berkata...

correction = sorry no offense arr bro..lagi pon lu dah bodoh kan GUA tadi..peace.

P.O.N.G berkata...

weh...weh...ni apehal lak nih...????

Jarr berkata...

hehe..bergurau je bro. :)

P.O.N.G berkata...

ko memang suka gurau la jarr.....ahakss....
:P~~~~

azri berkata...

sorry bro sbb ckp ko bodo, igtkan ko nie jenis suke cari gaduh... sbb aku baca comment ko lps aku tu n komen ko yg last tu... ayat busuk hati tu agak kurang bijakk... the fan just enjoy the moment dgn niat bg org lain berbulu... bukan sebab busuk hati...

Jarr berkata...

its ok..no offense.aku takde hal...wa pon minta maapla ye terkasor bahasa..lama lama nanti mcm korang gak,mesti kau paham keterjalan aku comment..ahhaha..

p.o.n.g - gurau kan membawa mesra bro..meh laga pipi meh..wakakakakaka

MaOi berkata...

ok dh dh.. mana entri baru ni?

P.O.N.G berkata...

jarr: gagagaga.....nk laga pipi yek..aku takut ko geli satgi....aku lum shave nih....aaauuuwww...

maoi: entri baru maybe esok pagi kot...dah takde game cam ni la jadi nye...tak de modal...

Jarr berkata...

mak suka tak shave...waakakakakkakaa..

weekend neh baru ade game...pastu muncul la entry baru..sebelum tu jom senamrobik meh.

P.O.N.G berkata...

hotak ko jarr....geli aku!!!!
kheeeeekkk....ppptttuuuiihhh!!!

Jarr berkata...

warghkahwarghkahwarghkahwarghkah...
ni bulu tengkuk terpacak takyah pakai brylcream dah ni...dia punye geleman...waahahaahahaha...

daddy riki berkata...

sudah jadi over...

post baru pls.

Mohd berkata...

kareem - nak tgk beautiful game layan la barca..tp takkan la stakat nk tgk beautiful game je..tanak tgk mng cup skali ke?..kehkehkehkeh

Brader Diego berkata...

to jarr and pong,

get a room, pls..

kareem berkata...

mohd, gua 1st tgk beauty dulu...pastu kalo mnang cup, satu bonus tuh..haha..

Nk layan barca kene rajin bangun kul 3-4 pagi ar bro.Sbb tu gua mampu lyn epl je..

talkIZcheap! berkata...

tgk United bleh tgk beautiful dan menang cup, akaka!! (kadang2 kalah itu satu bonus...)

Shankly berkata...

latest Update

Gerrard put England's recovery down to team spirit.ESPN News

Gerrard 3 - 1 Mesir

hahaha

Jarr berkata...

crouch 2 utey...s.w.philips sutey....m.zidan sutey...england 3- egypt 1....well done.

kg halaman aku menang gak,spain 2 - france 0

d.villa and sergi ramos. wheeeeeeeeeeeeee

Joe berkata...

aku x suka gerrard
dia penah ckp "i want manchester united to die"

MaOi berkata...

shankly : gerard score 3 ke malam tadi?

P.O.N.G berkata...

si kemetot ngan si renjong yg score....aku bangga ada gak player Manchester score...city pun city la...janji Manchester...

maoi: kalau gerrard score 3biji smalam...for sure aku lari telanjang tgh hari nih...

Jarr berkata...

p.o.n.g - wakakakakakakakakakakaka...mengong.dah lepas berani arr ckp...=))

next game tgk??wakaakakakaka

P.O.N.G berkata...

weeehhh...jarr....ko ni nape???nk sgt tgk aku telanjang ke????

kepada rakan2 sekalian...aku tiada hubungan apa2 ngan en.jarr....

jarr..ko gi la cari org lain..aku maseh suci...hik..hik...hik....(gelak kecil sambil tutup mulut)

Heysátan berkata...

"i want manchester united to die"

P.O.N.G berkata...

skit lagi weh nk cukup kan 100 komen...ayuhhh!!!!!!!!!!!

encik remy berkata...

hye...komen ke 100..hhaaha

Jarr berkata...

meh gua penuhkan....lagi 2 comment!

MaOi berkata...

100!

MaOi berkata...

100!

P.O.N.G berkata...

hooooouuuyeaaahhhhh......!!!!!!!

iampali berkata...

mane entry baru ni? bosan da tunggu

Jarr berkata...

gua dah sangap...........dah comment 103 dah ni..nak sampai 200 kot.

boxsystem berkata...

pool fans, GENERALLY sume emo2 belaka. member aku ramai gitu .. kohkohkoh.

gula-gula berkata...

pong, ak rse bace dari atas lu yg lebih emonye..
hahaha..i'm neutral here :)

P.O.N.G berkata...

gula-gula: tak pe la...bukan nye kacau sesapa pun...

jarr: sabo jarr....tak lama lagi dah...esok kompom ada yg baru nye...kita redah kat situ plak nnt....

p/s: jgn makan banyak 'gula-gula'...satgi gigi rosak...n bole kena kencing manis...

kareem berkata...

gua syak ari isnin baru ade entri baru.Maklumla pengulas sokernet mana mampu pkai strimix sndri..rembat opis aje kejenyer

julu berkata...

aku wat netry baru ni..
MU menang.. mjur wolves x pndai men bola.. sama mcm diouf..

afterc berkata...

wakakakaka..sokong kareem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...