ANDA SEDANG MEMBACA

20

SOKERNET KARAOKE SESSION: LONDON BRIDGE IS FALLING DOWN

Nazri Ahad, Februari 28, 2010 ,

Come on guys, sing along

clap clap

20 Ulasan:

NikLas berkata...

aku x tau nk komen apa.
artikel bisu ni x beri apa2 makna.
come on Arsenal...

talkIZcheap! berkata...

'falling down, falling down~~'

nyanyi ler sekali, nk komen mendenyer? huhu

al-rashid berkata...

macam haram!

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

ntah..org suruh nyanyi....bukan suruh komen...

London Bridge is falling down~~My fair lady

Shankly berkata...

stamford bridge is falling down ..
stamford bridge is falling down ..
stamford bridge is falling down ..
stamford bridge is falling down ..

siPenGarut.. berkata...

Stamford Bridge is broken down,
Falling down, falling down.
StamFord Bridge is falling down,
My fair LADY....

Obefiend Weiland berkata...

nice burn......

Popo berkata...

tp kalo ikut fact..tu bkn london bridge..sebenarnye tower bridge..london bridge jauh sket dr tower bridge..
apepon ianye takde kaitan dgn wayne bridge yg taknak salam dgn jt kat stamford bridge smlm..

Ewen Wasilin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Raiden berkata...

kalah menang bese la adat..no offense tapi The Blues memang men teruk gler smlam..Papepon ak yakin cese tetap akan menang liga..Cheers sume Blues Fan!!

KTBFFH!!

deus X machina berkata...

Liveblogging Final Carling Cup
10.00 pm @ erk888.blogspot.com

Encik Akmal berkata...

oh, patut la ramai budak2 sekolah lepak kat K-box sekarang ni. Rupanya sejak dari tadika lagi diorang dah dididik dengan sesi karaoke.

pihak KEMAS kena ambil perhatian.

jaya jr berkata...

even sky is falling down lg ok kot..

iKHwAn berkata...

best gak lagu ni.. layan lah sambil tgk ulangan gol2 city smlm..

gascoigne berkata...

Chelsea kalah! padan muka! haha..berlagak sangat....buat artikel interview rafalah, sibuk je kutuk kelab lain...kelab sendiri tak terjaga. Padan muka berlagak sangat!

The Charlatans KL berkata...

haha, chelsea. memang bahan gelak dari dulu. tabur la berapa banyak duit pun, pretenders will always be pretenders. tiap kali ujung minggu kompem aku gelak tengok banner kat stamford bridge -> proud of our history. mid noughties dulu sume gloryhunter berpusu-pusu masuk chelsea, lepas tu buat2 tau pasal vialli, zola, petrescu, babayaro, plg kuat pun peter osgood la bagi muka sikit kan. pastu boleh kate sokong sejak lahir. hahaha sumpah kelaka.

dan yg paling kelaka nye bila man city naik fans korang pun dok kondem man city spend big. aduhai. hipokrit agung. kalu takde roman abramovich aku bajet sekang ni chelsea lebih kurang stended tottenham villa everton etc je.

Raiden berkata...

kalah ke menang ak tetap The Bluesss..

who needs history?? fan2 libepul je minat citer pasal sejarah2 nie..wakakaa..nak history bek ak sokong Selangor takpon Preston North End..

The Charlatans KL berkata...

who needs history? ni haa brade,

"those who cannot learn from history are doomed to repeat it"

ha quote ni ade dlm buku sejarah tingkatan 4 KBSM tak silap aku. tengok la ape jadi sekang kat parma, boavista, leeds united etc? haaha.

Raiden berkata...

The Charlatans KL, ko mesti fan libepul kan..sampai quote buku sejarah pon ko leh ingat..

ak setuju "those who cannot learn from history are doomed to repeat it"

dan sesuai dikatakan "those who learn from history cannot repeat it"

Seperti Liverpool yang kuat belajar sejarah tapi xleh nak ulang zaman kegemilangan dioarang dulu..ekekee

note: Leeds bukan xbelajar history, tapi xmerancang masa depan..

aswe messy berkata...

so suruh malaysia lupekan la...
sejarah lame tu...
baru boleh repeat jd champ.. ye dok??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...