ANDA SEDANG MEMBACA

20

Biru mata hitam ku

Jorji Ahad, Februari 28, 2010
WAYNE, TERRY, TEVEZ AND HILLAAARRRIOOUSSSS!!

20 Ulasan:

fairuz berkata...

wayne bridge memang panas sama terry...hahaha...salam pun tidak...

Obefiend Weiland berkata...

FFFUUUUUUUUUUUUUUU!!

kena tapau bro

julu berkata...

terry dah nyanyi dah
"maafkan aku... maafkan aku.."
(lagu p ramli)

yui berkata...

tiba-tiba dia sambung nyanyi
"bermula baru............semua untukmu"
(faizal Tahir)

iKHwAn berkata...

sape x pns bro.. main ngan awek org tu.. klu stakat sms tu xpe lg..

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

sejak 2 menjak ni pnuh ngan artikel mengenai chelsea ek.. mmg tgh pns chelsea ni skang.. spanas gmbr bogel ashley cole.. haha.. go! go! chelsea chelseXX..

p/s (2 'X' tu phm2 lh tuk sape..}

NikLas berkata...

punya la bagus keeper no 2 chelseX ni.
siap buat gaya jalan itik lg time tevez nk sepak penalti... kuek kuek kuek...

lwn inter nanti byk lg la bolos.
team org tua dah pancit... hahaha

al-rashid berkata...

cis, trend bahan chelsea pulak..

bujang bahagia berkata...

ak ingt keeper chelsea power..tp hampeh gk...

talkIZcheap! berkata...

semua dah pakat tukar kem...

(semua pengulas sokernet nak buktikan yg diorang tak pakai internet pejabat ke? smua post pada ari yg ahad yg sama? ke pakat2 duk CC skang ni? huhu)

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

mane x panas...bayangkan kawan baik tikam dari blakang...tu pon kira pro la jugak masih bermain match tu...klu aku, aku suspek aku dah masuk dlm lokap dah time nih sbb kes blasah bapak budak

Shankly berkata...

lebih baik menipu di padang (dives) dr menipu kwn ngan wife...

Obefiend Weiland berkata...

@SHANKLY - lol

orang_es berkata...

buku keeper* hr tu obe dh bg kt fabianski, macamana la hillario nk ulangkaji hahaha..

*http://sokernet.blogspot.com/2010/02/arsene-wenger-mudah-lupa.html

epinmiera berkata...

wayne bride mmg cool,wa salute spring kat die lahhhh ! even wa bkn fan bridge tp wa fuck terry. tu yg die mental main cam haram sampai chelsea kena tibai 4~

iKHwAn berkata...

Keh keh keh.. padan muke obe, aritu sibuk sgt kutuk keeper team org lain, kan dah kena kat keeper chelsea s'diri.. tevez bg tendangan ala2 canggung je tu.. pun x dpt nak save.. pasni blh lh obe kumpul balik naskah2 asal "THE SOCCER GOALKEEPER TRAINING MANUAL" tu bg kt keeper chelsea lak bc.. jag asyik bc mjlh PLAYBOY je.. haha..

NikLas berkata...

hilario tu umur dh dekat 40, patutnye bole la save bola ala canggung tu..tp dh tua2 pun x reti2 lg. abis season ni konpem bersara lah.

fabianski tu muda lg obe oiii, still have room for improvement.

Jarr berkata...

lauk campo...siap tempoyak.

aswe messy berkata...

pasni chelsea boleh panggil halim napi la..

anNa|Liyana berkata...

hahahhahahhahaha...

korang ni buat aku gelak guling2 sampai jatuh katil la...

pity terry and chelshit/chelsial..haha..no offense ok? nama tu mmg sesuai tuk dorang..

tp terry muka mmg innocent abis...kesian dia..suh tunggu raya lah baru mintak maap..hahaha..

-kipas susah mati MU-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...