ANDA SEDANG MEMBACA

17

Piala FA - Chelsea 2 St(r)oke City 0

Lucius Maximus Isnin, Mac 08, 2010

Tinggal lagi 2 perlawanan nak tuntut Piala FA balik. Amacam semua (kecuali Arsenal, Liverpool dan Manchester United)?

17 Ulasan:

Jarr berkata...

boleh kot season ni amik FA...terasa final mcm Chelsea vs Aston Villa je rasa...amacam semua?(kecuali arsenal,liverpool & man utd)....

talkIZcheap! berkata...

villa mesti nak lupakan frustration pada carling cup!! Go go villain!! huhu...

(FA cup jer harapan nk kekalkan pon, ye tak?)

julu berkata...

2 perlawanan pon, susah bai..
apepon, korg amek la FA tu.. sbb MU dapat EPL dgn UCL....

mrlrie berkata...

apsal sejuk jer sokernet skrg nie... takda ulasan yang mencabar minda

Shed Ultras berkata...

bkn jumpa villa kat semifinal ke?.. final hope jumpa spurs.

al-rashid berkata...

terbaek..!!!!amacam semua?(kecuali arsenal,liverpool & man utd)...

bujang bahagia berkata...

arsenal just focus on target....champion epl 09/10..

feroz_sulaiman berkata...

ciss...tiru!!!

P.O.N.G berkata...

aku terpaksa sokong villa......

Raiden berkata...

wehh jarr..semi lawan Villa r..final ak rase jumpe spurs (kalo diorang lepas ngan Fulham r)..sah2 satu piala dah dalam kabinet..

Jarr berkata...

owh ye la..sorry,my bad..
so maknanya confirm arr ni chelsea amik FA?
kalau benar bagai dikata,kau payung aku ciken wing NZ ye raiden...(p.o.n.g sekali :p)

Raiden berkata...

memang dah sah konfem..ntah2 redknapp siap pos lagi piala ke Bridge nak cover takut dimalukan kat final nanti..muahahaha..

payung?? ak ok jer..tapi p.o.n.g xbleh, die sokong villa..heheh..

NikLas berkata...

man u amik carling cup... chelsex amik FA(X) cup, EPL Arsenal amik la. CL kat sapa?? Eropa kat lpool(harap2 dapat la 1 sorg). hahahahahaha

talkIZcheap! berkata...

niklas... aku rase takde la sampai baik sgt camtu, sorang dapat satu... United carling, Spurs FA, EPL United, CL pun United... kitorg sapu 3 jer, tak mboh r byk2 sampai 6 cam Barca... =D

NikLas berkata...

tu la ko, len kali amik pakai la pepatah lama, ikut rasa binasa, ikut hati mati, ni x ko main ikut rasa je. haha.

aku x dapt nk rasa, so aku agak Arsenal utk EPL, CL lantak la..tp yg pasti bukan Liberpool.. kah kah kah

tajulchelsea berkata...

chelsea!!!

tajulchelsea berkata...

1992–93 Manchester United
1993–94 Manchester United
1994–95 Blackburn Rovers
1995–96 Manchester United
1996–97 Manchester United
1997–98 Arsenal
1998–99 Manchester United
1999–00 Manchester United
2000–01 Manchester United
2001–02 Arsenal
2002–03 Manchester United
2003–04 Arsenal
2004–05 Chelsea
2005–06 Chelsea
2006–07 Manchester United
2007–08 Manchester United
2008–09 Manchester United
2009–10 Chelsea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...