ANDA SEDANG MEMBACA

23

Scholes 100 gol

Jorji Isnin, Mac 08, 2010

Scholes 100 gol. Tak payah la aku nak tanya pasukan lain, Manchester United dah duduk kepala liga. Dengar-dengar AF8 dah nak start, korang tau la camna nak ejas TV kasi tukar siaran. Benda tiap tahun buat, takkan nak ajar lagi.

23 Ulasan:

Hell Torres berkata...

kah kah kah...terbaik....AF8 ye..hehe

zahir adnan berkata...

perang saudara akan meletus di rumah bagi merebut seketul remote..ha3

talkIZcheap! berkata...

Scholesy, Scholesy... He score goals!!

gula-gula berkata...

1 je? pfff..
hahaha

Raiden berkata...

pehal ngan Berbatov kat belakang tu?? kena sampuk ke apa?? huhuhuh..

meyour berkata...

dah tua nak mampos....baru achieve gol ke 100...
hebat lagi Zainal Abidin Hassan...

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

ni lah poblem aku sbenarnya bila Bola vs AF8..

Jarr berkata...

dah tua nak mampos....baru achieve gol ke 100...
hebat lagi Zainal Abidin Hassan...

~~warghkahwarghkahwarghkahwarghkah...aku pecah tembolok baca komen nehh...~~

azlan berkata...

zainal abidin tak pernah menang EPL. setaraf steven gerrard la kiranya zainal abidin ni.

Jarr berkata...

aku sambung gelak utk komen azlan ~ wakakakakakakakaka....

julu berkata...

haha..aku gelak gak
steven gerrard standard zainal abidin hassan jek.. hahahaha

MaOi berkata...

hahahahahaha..

lawak-lawak..

gerard sama dengan zainal abidin..

wakakakakakaaka..

Raiden berkata...

huh gol 100 nak bangga ke??

Lampard setakat nie dah ada 145 gol untuk Chelsea xkecoh ponn..

tu belum campur kat West ham - 38 gol

total 145 + 38 = 183 gol!!

Scholes, Gerrard hatta Zainal??..ptfff..(tahan gelak)

NikLas berkata...

terry pun bnyak gol..gol tanduk ngan kepala.
x sempat nk kira brapa.. smlm sbijik time lwn Stoke.
tu blom kira ngan Ex Gf wayne bridge lg.

pape pun..Scholes antara Midfield terbaik BPL spjg zaman

kareem berkata...

AF8 lu boleh plak layan...subscribe streamyx xmau...

fikiranlicin berkata...

apa dok repot2 hal zainal ni? Skoles ni hebat tapi tak pernah angkat wel kap mahupun euro cup. Baik lagi Theo zagorakis ngan cannavaro, tak payah nak sumbat2 100 gol. ini fakta.

Azfar Ridhwan berkata...

jangan kecoh2. ni lagi kecoh:

http://ballytalky.blogspot.com/2010/03/picture-of-weeksamir-nasris-cool.html

ciriT berkata...

100 gol tu utk epL saje bai...

tapi macam tak kena je 145 goal lampard tuh,, rasanya tu utk sume competition tu, kalo stkat lampard duk ngn chelsea, setau aku mamat ni tak lepas lagi takuk 100..

ps:atokken, mane ko?! menyamar pe

talkIZcheap! berkata...

ada banyak player hebat yg tak penah angkat piala ngn team kebangsaan diorg... Terry, Lampard, Gerrard, sume2 player england la senang citer, CRon, Messi pon blom pernah lg dgn skuad senior Argie... brape nation jer yg baru menang world cup dan euro pon kalo nak buat perbandingan? huhu..

100 gol dari midfield, dengan satu kelab jer dlm EPL... hanya Ryan Giggs yg penah buat... er, aku rase CRon pun kalo tak silap (tu pun kalo dia masih boleh dikira sbg midfield la...)

Manure11 berkata...

as of 8 March 2010 :
Lampard's number of goals for Chelsea in EPL is 95 out of 310 appearance, 18 out of 42 in FA Cup, 18 out of 28 in League Cup and 22 out 82 in ECL.

tajulchelsea berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
tajulchelsea berkata...

chelsea terbaikkk..........

tajulchelsea berkata...

1992–93 Manchester United
1993–94 Manchester United
1994–95 Blackburn Rovers
1995–96 Manchester United
1996–97 Manchester United
1997–98 Arsenal
1998–99 Manchester United
1999–00 Manchester United
2000–01 Manchester United
2001–02 Arsenal
2002–03 Manchester United
2003–04 Arsenal
2004–05 Chelsea
2005–06 Chelsea
2006–07 Manchester United
2007–08 Manchester United
2008–09 Manchester United
2009–10 Chelsea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...