ANDA SEDANG MEMBACA

62

Makin Dibiar Makin Menjadi

Pipiyapong Abdillah Hamzah Selasa, Mac 09, 2010
Tolong beritahu gua, budak budak baju merah ni main apa ni? Main apa ni? Hah? Keh keh keh.

62 Ulasan:

pakkordi berkata...

Gua masih berharap team merah ni menang epl tahun ni.

Mr. Shcomey™ berkata...

baju merah tu main2 sama baju kuning.haha

Shankly berkata...

keputusan smlm adalah di sengajakan ...

atas persetujuan Bookie² bersaudara.

win win situation.

Beating utk 4th place mencecah trilloin ..jauh lebih thriller dr perebutan juara EPl ..

HafizChan berkata...

Hmm...
Agaknya Liverpool memang bermurah hati musim ni.

GGMU

azlan berkata...

aku nampak zainal abidin hassan ber'sms' dgn gerrard semalam. bincang taktik agaknya.

Jarr berkata...

wakakakakaakaka...
sklempes dan membuat gua tak cukup tido jer bangun pagi...baik gua semayang tahajjud...

kecewa gua ngan performance team kesayangan gua pagi tadi..nasib baik solat subuh dpt menenangkan hati gua yg lara...arghh.

farwalis berkata...

sabar jarr sabar.. mungkin sebab tak berkat kot? terpampang cb didada...mungkin.....mungkin.... lagi dua season kita juara Euro..

Jarr berkata...

hehe gua sabar...takde hal...
next season baju StanChart...ada berkat?hihihi..

P.O.N.G berkata...

aku serba salah plak.....nk komen kat sini ke nk komen yg kat ari tu punya....mana la pegi nye mat2 fakta ari tuh????

setelah berfikir sejenak...
aku buat keputusan nk tulis kat sini je....

di Yahoo! Fantasy...aku terpaksa memilih gerrard dan juga Maxi dia bahagian midfield....
kepada Maxi..aku maaf kan sebab tak mahal...so tak de kesan apa2....
yg bangang nye gerrard...dah la mahal...ada ke dapat 0.5 point je????adoyai...main telur tul la mamat tuh...

aku: bro..kalau aku tak amik gerrard tak pe ke minggu nih?

kawan aku: gila!!!...rugi mampos la kalau tak amik....dia tu kapten yg merbeles...Liv tgh form skrg nih...kalau amik 5-6 player Liv pun tak pe...

aku: tp Liv away game..tak yakin la aku...

kawan aku: cehhh...away ke...home ke..sama je la...Liv tgh kejar top table tuh....kompom nye la...torres at least 2-3 bijik mlm nih...gerrard assist....

aku: ok...aku rasa nk amik gerrard ngan maxi je la....

kawan aku: hahaha...bersiap sedia lah utk menyesal....tgk mcm aku...5-6 org player Liv aku amik...

tu baru sikit perbualan aku dgn kawan aku...tak larat nk tulis panjang2...sbb semua fakta merapu yg dia bagi....

jadi..pas ni aku tak mau pilih player liv lagi dah....

sekian terima kasih..

meyour berkata...

Hidup Zainal Abidin Hassan!!!!
Defence Terbaik yang pernah Malaysia Hasilkan!!!

Jarr berkata...

wahahahaha...fantasy putbol rupanya...aku sejak kenal erti bolasepak...pastu wujudnya fantasy putbol,tak penah aku jenguk benda alah tu p.o.n.g...ni kau nak ngadu pelaburan kau hanchuss la ni..lenkali jgn dengar ckp org..ikut instinct sendiri...

kan dah lari bajet nak payung aku ciken wing nnt...keh keh keh...

P.O.N.G berkata...

meyour: aku rasa kalau zainal abidin main smalam..liv tak kalah kot....dia leh ganti Carragher...striker plak amik la...azizol abu hanifah ke...jan janostak ke....midlield bole gak amik emile mboh mboh....

jarr: tak pe jarr...point aku taklari jauh sangat...still on track...ciken wing oh ciken wing...

Jarr berkata...

agak agak skit nak suruh zainal abidin main liverpool...

liverpool pernah bid Ariffin Osman ngan Raimi Jamil...pastu nak swap ngan Stig Inge Bjoernbye & Veggard Heggem...tapi Terengganu takmo,terengganu try usha Fowler ngan McManaman..takkn liver nak kasi lepas time tuh kan...

sudahnya deal collapsed.

beliabencibungwahab berkata...

Ayt bese dr bro shankly..b4 game bookie 2 bookie nih..lps klh game, bookie gak..adoiiyaaaiii..hahaha..jgn mrh bro shankly..haha..

NikLas berkata...

betting untuk Benitez dipecat bpe trilion bro Shankly... gua nk tau fakta je.

elmaaniq berkata...

Zainal Abidin Hassan - defender terbaik Malaysia?
Biar betul?

Yang paling aku ingat, Pahang kalah 4-0 dengan Singapura dulu dia lah punca. Sebab seminggu sebelum tu dia ada pergi ke Singapura.

elmaaniq berkata...

Raja Lawak Di Slovakia --> http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/RajaLawakdiSlovakia/Article

Kelon Eric Bana berkata...

menjadi hampeh

Jarr berkata...

sangat memalukan....fungsi FAM dah cacamarba...

SFB berkata...

peh... keji btol FAM. Team kita sekadar jadi bahan je kat sana ni...

boxsystem berkata...

nama pun LOSERpool, apa yang seprais nye?

Jarr berkata...

correction Liverpool,takde club nama LOSERpool.

wheeeeeeeeeeeeeeeee

boxsystem berkata...

haha. fan yang tak takleh terima FACHT!

Jarr berkata...

hahhahaha...fact la tuh,fact dia Liverpool.

cer google LOSERpool...ada?takde kan? =))

hehehehhe...kalah ttp kalah bro..no excuses.aku bukan jenis fan yg takleh trime kenyataan...;)

p/s: raiden & p.o.n.g, ciken wing jgn lupa minggu ni..

boxsystem berkata...

haha tak kisah la aku nak panggil liverpool ke .. loserpool ke kan?

P.O.N.G berkata...

jarr: ko ada facebook??? aku merayu kat ko...tolong la join....ko cari kat link bawah tu...

boxsystem: ko gi kat link tu...mmg ada!!!

http://www.facebook.com/group.php?gid=76476008634

p/s: jgn lupa ajak adik shankley join skali...

boxsystem berkata...

hahaha terbaik la p.o.n.g

P.O.N.G berkata...

terima kasyeeehhhh.....

Jarr berkata...

:D ada fb...tapi relevan ke aku join?kikikiki...

PakCu berkata...

FAM memang hampeh. Semua patut letak jawatan ! Penipu !

P.O.N.G berkata...

jarr: lagi mau tanya kaaaa????tak salah kalau ko join....aku tak kan cakap apa2 kat ko....sku diam je....join la demi ciken wing yg tercinta....

Jarr berkata...

weeeheeeee....racunn baaaaaiiikk punyerrrrrrrrr...wa bawa laptop masa mkn ciken wing,wa click "join" depan lu..baru syok mkn sayap ayam...huhuh

P.O.N.G berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
P.O.N.G berkata...

yeahhh....camm tu lebih afdhal....sure ko jalan berkepak kepak pas tuh....join yek jarr...

Shankly berkata...

guwa br balik dr lunch ngan kutu² yg sll bawa walkies talkie ..

"mlm nie dan mlm esok .. byk gulung tikar" katanya seruis sambil matanya terbeliak..

"nape bro" ..guwa tanya smbil pekena kopi jantan
Bila Jantan tu kena gigi, gua dah dapat rasakan makcik ni ada campur air tebu sikit dalam kopi tu :))..

" mlm nie ..Chelsea bungkus , arsenal bungkus .. Man U pun 50-50 " jwb kwn gua sambil isap nusantara hijau slow²

"oh .." jwb gua dlm hati ..

tiba tiba .. bersambung

P.O.N.G berkata...

waaaaaahhh.....dia mai dah...dia mai dahh...shankley suda mariiii....

Jarr berkata...

tu dia scousers bersuara :D

P.O.N.G berkata...

hahaha...dia nk wat suspen tuh....aku masih menunggu sambungan citer...

p/s: shankley...ko pun nk ciken wing ke??

boxsystem berkata...

shankley tamo cite sbb dia tak sure lagi ape ending nye .. kohkohkoh.

P.O.N.G berkata...

ala...aku rasa ending dia mesti ada kaitan ngan bookie gak.....

Lucius Maximus berkata...

Woi ingat ni chatbox ke?

FdausAmad berkata...

brader 2 orang ni kalau gua tak nampak masa futsal 28 mac ni siap..

kehkehkeh

P.O.N.G berkata...

ala enchik....kat sini je la pun buleh borak....kang tak de org komen..erk...bila nk post pasal skuad harimau di slovakia nih...dah gatal siku aku nk mengomen nih....erk...28hb ni mmg aku nk gi....tapi....

(bersambung...)

Jarr berkata...

ayat lebat dari p.o.n.g nak kasik reason takleh pegi...

aku mmg tak pegi ye,berada diluar kawasan time tuh..harap maklom.

sekiang.

P.O.N.G berkata...

weh jarr.....jgn le cam tuh.....jom arrr....sape nk ngabihkan ciken wing?????aku walaupun tak main...(tp tringin nk main tp tak de team)....aku tetap nk pegi...tp kalau aku tak jadi pegi pun tak pe..sbb aku mmg dah ada niat nk pegi...niat tu penting....

NikLas berkata...

haha..kurang2 nye fan arsenal, chelsea, man u boleh bjaga mlm tgk CL football.
Lpool ada game x midweek??? jwpan nya ada..tp lwn Wigan... tp kalah, tp yg pasti bukan CL la, tapi ada ati nk tmpt ke-4, brapa bnyk tapi daaa..

tapi xpe... bookie2 jadi kaya, nti bole la diorg beli lpool dr tgn Tom Hick & Gillet... pastu buat lpool sbagai pertaruhan..byk untung tu...tapi (gua xde idea dh, sapa2 nk sambung silakanlah, Shankly?? any idea)

zack zukhairi berkata...

RECENT ACTIVITY

Zack joined the group Loserpool FC. · Comment · Like

Oh Me berkata...

Makin sukar untuk Liverpool maintain top ten....dan ada logiknya juga kerana Man City berbelanja besar...sudah tentu dia mahu menyertai the best 4.

Kalau Liverpool hilang tempat untuk ke Champs League next season aku tak terkejut....

Tapi takpe...Susah dan senang kita bersama ok....jgn jadi macam fan team lain yang senang bertukar arah bila team goyah....

Jarr berkata...

oh me - true.i dont put any high hopes with current performance.cuma enjoy the rest of the season and see what will happen.

there's nobody to blame.liverpool sendiri yg tak konsisten sejak awal and dorang kena buat post mortem for next season.

honestly,andaikata liverpool main league 2 sekalipon (merujuk kpd leeds yg hebat satu ketika dulu),hati aku ttp ngan Liverpool.

pride of merseyside. :)

meyour berkata...

jarr, lepas ni kalau lu masih stay ngan team tu...memang xde la highlights kat sportcenter

Jarr berkata...

:D takpe...FA mesti ada live telecast...tgk leeds season ni,brape kali team dia kuar live masa FA..boss gua kat opis kecow pagi pagi ckp leeds ada tunjuk live..hahaa..kesian org kampung leeds...

deus X machina berkata...

owh toreh
owh benitez si botak tengah

SHaMRiL berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
MuKaHaNTu berkata...

Diam la Pong...ni post kem Arsenal. Sibuk pulak.

P.O.N.G berkata...

dia sudah mareyyyyyy....jarr....shankley...bawak2 la berkawan ngan mukahantu tuh....dia sesat tuh...

jarr...jom arr gi putsal tuh....jom arr....

zack zukhairi: ko mmg patut berbangga dengan keputusan ko utk join Loserfool...TAHNIAHHHHH..

p/s: aku rasa liverfool dah wat 34kali post mortem...sama je..tak de ubah apa2 pun...

Luca De Ketiak berkata...

pong..

lu da register team lu lum?

ke pong pang je?

orang_es berkata...

harap pihak pengurusan sokernet sediakan ruangan chat / shoutbox untuk pembaca sokernet(jarr dan pong terutamanya), baru interaktif sikit.

Pipiyapong berkata...

Gua lempang kang sia je...

talkIZcheap! berkata...

Lucy, Pipi, pasang la chatbox satu kat sini, kui kui kui...

P.O.N.G berkata...

ketiak: aku dah register..gagagaga....

orang es: wah...wah..hebat PROTON!!!aku ngan jarr je yek....apasal plak nampak aku ngan dia je???tak pe la..aku tak nak komen dah arr...

pp : lu nk lempang sape weh...ajak aku skali...dah lama tak pelempang n bagi terajang kat org...skali skala lepas geram ok gak...

kareem berkata...

lu 2 org pegi mintak ym masing2 la...

Jarr berkata...

lempang aku nak taruk mana?pajak gantung?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...