ANDA SEDANG MEMBACA

12

Datuk K sponsor Sokernet!

Jorji Selasa, Mac 09, 2010
Tuan-Tuan,

Kepada pasukan-pasukan yang telah mendaftar untuk Kejuaraan Futsal Sokernet 2010 dengan segala hormatnya diminta untuk memasukkan wang penyertaan sebanyak RM160 kedalam akaun Maybank 1580 8817 1683 FIRDAUS B. AHMAD. (dan simpan resit/slip bank sebagai bukti pembayaran- juga email ke sokernetmail@gmail.com)

Pembayaran hendaklah dibuat selewat-lewatnya sebelum 13hb Mac 2010.
Untuk rekod, setakat hari ini sudah 3 pasukan membuat pembayaran.

Kejuaraan Futsal Sokernet 2010 bergantung sepenuhnya kepada yuran penyertaan pasukan kerana FAM secara rasmi menolak untuk menaja pertandingan ini.

Diberitakan, malam ini team futsal Sokernet akan berlatih disatu lokasi rahsia sekitar KLCC sekitar jam 10 malam. Kepada yang berminat untuk menyertai latihan, yang dikendalikan oleh M. Karathu, sila hadirkan diri jam 10 malam tepat!

Sekian.

12 Ulasan:

Speed Junkie berkata...

Sah sah la lokasi rahsia...camne nak dtg join training? x ikhlas langsung mengajak...

mr. hafis berkata...

gua dah bank-in. jaga-jaga pasukan lawan.

Lucius Maximus berkata...

Jemputan tu untuk team futsal Sokernet je. Sebab team power tak wajib berlatih, kalau rasa nak berlatih je baru datang.

Tapi bila lawan nanti, hanya Johari je yang kenal Manickavasagam

P.O.N.G berkata...

erk....Manickavasanggam tu team mana?skali ngan team johari ke?

sekian terima kaseh

j or ji berkata...

Alamak. perubahan waktu. Jam 9 malam pulak katernyerrrr...

speed junkies, kat the zon katanya ada futsal.

hafis ; TQ!

Rembo berkata...

celaka apasal lambat bagitau! bagitau semalam la. gua dah tempah alice in wonderland 3D.

jiambang berkata...

slip bank pun kena email gak ke bro?

FdausAmad berkata...

Emel je takpe...

nanti apa apa hal ada bukti, nak bawak naik mahkamah pun senang..

mr. hafis berkata...

adeh scanner takde ni. jap den amik gambar.

jiambang berkata...

haha.naik mahkamah eh?orait2.

nasr berkata...

bro, gua dgr cite team Meriam Buloh bru bayar td. try lu check email..

FdausAmad berkata...

UPDATE:

Team Futsal yang bayar baru ada 6 team.

Team yang belum bayar, sila bayar kalau buleh hari ni sebelum ManU menang 8-0 malam nanti.

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...