ANDA SEDANG MEMBACA

62

Arsenal % - 0 Porto. (Butang shift gua ni rosak laa...)

Pipiyapong Abdillah Hamzah Rabu, Mac 10, 2010
Dah tak lama dah Arsenal nak main perlawanan sedap macam ni

Menang cukup-cukup makan je dengan Porto pagi ni. Emmm... orait laa daripada tak main atau tak menang langsung ye dok?

Tak sabar dah ni nak pergi Madrid.

Sambil tu pula, menang liga inggeris. Peh...

62 Ulasan:

gula-gula berkata...

agak2 la nak seronok pun.. 5 ke %? hahahhahahahahhahaha...

gol nasri paling terbaikk..

E berkata...

makan besar!

xluwiex berkata...

nasri da start onform...chanteekkkkk

Mr. Shcomey™ berkata...

tak kemane la arsenal. cam skrip tahun2 lepas jugak..

iKHwAn berkata...

Mana dah FIRAUN2 Kechil yg sibuk menghentam ARSENAL ms perlawanan pertama kt Porto aritu..? Arini biar dorang telan balik ludah ke muntah dorang balik tu.. hehe..

izlan yusof berkata...

HAHAH. TARGET 9-0 KAN. 5-0 PUN JADI LAH.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

dengar certa arsenal antar orang risik ambri yahya

oranglidi berkata...

RIAK AOK SKARANG. HAHAHHAHAA

talkIZcheap! berkata...

tu dia... hidup Nicklas Bendtner! striker terhebat arsenal!! (hat-trick siiutt, huhu)

Jgn result sama ngn game dlm gmbar di atas, sudah...hehheh

oh, pastikan tak jumpa United dlm mana2 leg yg lain yer, huhu...

Lucius Maximus berkata...

Ceh, laju je

azlan berkata...

korang ni, tak sensitif langsung dgn perasaan fan liverpool. jgn ler letak entry psl champions league.

the bkon berkata...

kahkahkah
dan dan butang shift rosak
go gunners go!

yui berkata...

i loikeeeeeeeeeeeeee

Armyrule berkata...

yahoooo....kenduri kendara la kita yob...

P.O.N.G berkata...

oh bendtner...harga kau pasti naik....aku tetap simpan ko...

Jarr berkata...

wahh..tahniah...tahniah..
azlan,takde nak kecik ati de...semangat bola tu ttp ada..hikhikhik...

tetiba bendtner 3 biji dia sauk..makan rumput je porto pagi tadi..

feroz_sulaiman berkata...

"orait laa daripada tak main"

statement lu sungguh kejam!! huhuhu

Ejoi berkata...

Kemenangan ini untuk Ramsey! 5 Gol untuk Ramsey!

Apa nak kisah kalau terpaksa jumpa Manchester United? Kalau dah power, redah saja apa lawan yang datang. Jangan jadi pengecut macam Floyd Joy Mayweather yang banyak sangat dalih bila Manny Pacquiao ajak bertinju.

epinmiera berkata...

style la,sambil tu ramsey buat hatrick,gigit jari la si porto~

Oh Me berkata...

Wow....Tahniah Arsenal.

harap dapat jadi wakil EPL ke final.Sebab Chelsea memang dah tak boleh pergi jauh dah....

FdausAmad berkata...

Belagak cepat sangat ni gua tau dah apa kesudahan dia nanti.

boxsystem berkata...

LOL. Shankley mana Shankley? aku tak sabar nak tau sambungan cite dia smalam. Hahahaha.

Kita hidup berjiran dan bermuafakat. Kesensitifan penyokong Liverpool harus dijaga. Hahahaha.

azlan berkata...

epin:Ramsey hatrick? ko ckp psl main bola ke apa ni?

GGMU

Jarr berkata...

hatrick kat PES 2010 la azlan....injured option setting dia disable.

gurau je weihh...:p

Revolt berkata...

cesc tak main pun bole menang.. menang besar pulak tu.. haha..

Jarr berkata...

maybe kalau cesc main takleh menang 5.who knows?

3 je ke...kalau David Rocastle masih ada mesti dia bangga ngan arsenal...haha.

feroz_sulaiman berkata...

klu cesc main..porto kena tibai 10-0..who knows?

Jarr berkata...

the other way round la bro...hahaha.

if kan..if. :p

iqmal berkata...

setakat lawan porto boleh la sumbat sampai %

mr. hafis berkata...

"Wow....Tahniah Arsenal.

harap dapat jadi wakil EPL ke final.Sebab Chelsea memang dah tak boleh pergi jauh dah...."

ade bomoh kat sini.

gula-gula berkata...

manyu terkedek2 xde rooney score 1 je ngan wolves
tajuk dan dan tuka "gol ke100 scholes"

pftttt~ hahaha

Oh Me berkata...

Chelsea takkan boleh counter attack punya dengan Inter beb....lu ingat berani ke Drogba nak score against Mourinho punya team? hahaha....

cam Ac Milan pandai, malam ni dia letak beckham kat kerusi simpanan, sebab dia tahu Beckham takleh perform dibawah tok guru lama dia....

mangifera berkata...

owh. congrats. akhirnya cam ada harapan lah tahun ni london club finally getting CL trophy. or is it Man U again to win? Or is it barca again?

Kita tunggu dan lihat.

Joe berkata...

mangi from tronoh
familiar faces

bujang bahagia berkata...

hahaha...arsenal budak sekolah...tp tetap menang...menang besar lak 2..man utd n chelsea caner....?malu bro klo kalah...

ayob berkata...

"setakat lawan porto boleh la sumbat sampai %"

ayat biasa orang yang tak boleh terima arsenal menang.

COYG

Popo berkata...

dah menang tu mmg terer la..nak ckp camne lagi kan..
pastu kalo kalah plak dgn yang tak main terus tu..mmg caples la..

mmg arsenal tahun ni bole sapu bersih..tak caya sudah!

HafizChan berkata...

tahniah la arsenal.
At least tak kena tipu "owh rupanya perlawanan persahabatan je" macam dekat slovakia.

GGMU

pakd0 berkata...

aku da agak dahh...
k0mpem laju jer si pp update...

SFB berkata...

huhu jgn 1 game je perform pastu terkolap sudah le..

GGMU

Ahmad Hamidi berkata...

macamane tetibe bendtner pandai score pulak ni

Knicher Sc. berkata...

stail update pendek-pendek sekarang ni.

bujang bahagia berkata...

setahu ak,xdk rooney,cuak ferguson...

deus X machina berkata...

rooney main hari ini
dan beckham hanya di bangku simpanan hari ini


Liveblogging M.U vs AC Milan-3.30 pagi ini di erk888.blogspot.com

boxsystem berkata...

setakat Milan boleh la blasah 4-0 ... hahahahaha.

palytoh berkata...

pembetulan... 7 - 2 tu .. kacang je miLan..

Raiden berkata...

haha pasni mesti nazri same gak cam pipi cepat je update..cett milan kuda tua boleh r..

syazwan berkata...

keh3..

Jarr berkata...

mana entry man u vs milan nehhh....

beckham muka emo semalam...:D

P.O.N.G berkata...

makin slow la update kat sini....diaorg tak wat keje ke????

boxsystem berkata...

aku dari smalam nak dengar sambungan cite shankley ni ...

MaOi berkata...

tu la pasal.. senyap je shankly ni.. tgh tunggu berita dr geng bookie dia kot.. hahaha..

Raiden berkata...

ke dah kena marah ngan boss asyik main internet kat opis je??..kehkehkeh..

Oh Me berkata...

eh mane fan Man u punya review ni? tak teruja ke beat AC Milan 4-0?
makin bongkak ah fan Man U ni Rooney on fire...

Sian Real Madrid...spend 200 juta abuk pun tarak...Kaka entah kemana, Alonso entah kemana....balik Liverpool lah Alonso oi!

MaOi berkata...

watpe nak teruja sangat pun.. belum menang CL lagi.. lek-lek sudah.. team yg tak pernah menang CL je teruja bila menang besar sekali sekala..

P.O.N.G berkata...

shankley mana leh komen apa2.....team kesayangan dia kan dah tak de.....tak de la modal nk tulis....kan shankly..kan..kan..kan????

boxsystem berkata...

shankley ... sambung la cite ko cepat ... hahaha.

P.O.N.G berkata...

nk sambung mende nyee...team dia kalah lagii!!!....gagagaggagaga

Hafidz berkata...

alah..arsenal mmg mcm ni tiap tahun..
kejap lagi,senyap la nih..
percayala~~~~

tajulchelsea berkata...

blah ar arsenal!!

tajulchelsea berkata...

chelsea berbaik...

Goonersville berkata...

tajulchelsea - terbaik?memang baik sebab bagi inter menang 1-0 je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...