ANDA SEDANG MEMBACA

57

"Selamat Hari Lahir Luci" - Jose

Obefiend Weiland Rabu, Mac 17, 2010
Selamat hari lahir Luci.

Setahun lebih tua kamu hari ini. Sebagai orang kuat Sokernet dan Chelsea Hardcore Sexstars, sokongan kamu terhadap team dari Londre amatlah dihargai. Oleh itu terimalah hadiah ini dari saya.

Yang Benar

Jose Maurinho
Si Istimewa dari Milan

p/s : Eto'o wanted to contribute also so I let him

FUUUUUUUUUUU

57 Ulasan:

P.O.N.G berkata...

terbaik dari ladang.......

ymn berkata...

chelsea hebat di ranjang
tungang langang diatas padang

daddy riki berkata...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Munky itu Hanjeng berkata...

tahniah inter milan...dan kepada chelsea,anda telah lakukan yang terbaek..

kepada penyokong man utd..terimalah serangkap pantun dr old trafford..

Pergi ke kedai membeli kacang..
Untuk dibuat sebotol peanutbutter..
Manchester united ttp teruskan kemaraan..
"coz we are not arrogant,we are just better"

sekian wasalamu...

MaOi berkata...

komen ymn terbaik setakat ini..

Joe berkata...

sama je skrip bola tiap2 tahun
(utk chelsie ler...hehehe)

ps: ke tahun ni lagi teruk?

azlan berkata...

Copa Libertadores please!!!!!

SocketWorld berkata...

Chelsea bole cuba lagi tahun depan.....
kalau tahun depan gagal, bole cuba lagi tahun berikutnya.. dan berikutnya.. dan....
(dan jgn lupa tukar manager... dan tukar lagi.. dan lagi..)

Popo berkata...

hahahah obe taknak ke buat logo chelsea yg kalah nih??
takziah gak utk luci..jgn nyorok dlm gua dah la..

HafizChan berkata...

salam harijadi bro luci

bujang bahagia berkata...

wah...chelseaaaaa.......terharu...
budak sekolah pn bleh g quarter.....terharu...

farwalis berkata...

popo. bukan dingin dah buat ke logo baru chelsea ritu?

Popo berkata...

farwalis.dingin punye logo takde animation.tak best.nk obe punye.ade liplap2..heheh

pakkordi berkata...

Gua nak usulkan pada BOD anfield supaya lamar Jose. Lu memang bagus lah.

jalang berkata...

wakaka

Shankly berkata...

chelsea kalah .. mcm x de benda .. nmpk sgt x glamernya ..

bookie² pun rileksnya sbb da tau .. tak kemana mana juga ..

cuba tgk .. LIverpool check out dr CL .. kecoh satu dunia.. benitez bole blah .. gerrard nak movelah ..apalah ..apa lg news news .. worldwide headline..
tulah liverpool worldwide punya pukulan..

chelsea kalah .. sian .. x der ngo ngo bergabung antar memorandom ke apa kah ..

senyap jer .. kat sokernet pun komen komen semua cool , biasa² jer .. pengulas pun tak tahu nak tulis apa ..sbb chelsea x der apa² menarik..

keh keh kehe \m/

akuhensem berkata...

chelsea kalah x glemer normal la bro..liverpool kalah glemer sbb dah lama x menang cup bertahun2..sejarah je diorang tau...palyer diorang xde skandal sebab semua gay..penyokong pun semua gay kot..sejak zaman bill shankly lagi...hahahahaha

Joe berkata...

kalo aku ni fans liverpool, tobatlah aku senyap dan x masuk dah sokernet sampai lepas worldcup
itu pon aku rase mungkin 2-3 bulan saja, pastu kene bahan lagi...

pakkordi berkata...

joe, tu pasal la lu bukan fan liverpool.

bungwahab berkata...

lucius aku nak mintak kebenaran untuk emailkan artikel2 ko terus kepada pihak pengurusan chelsea dan akhbar utama di london.artikel2 genius ko patut dijadikan bahan bacaan wajib player2 chelsea supaya boleh merasa jadi juara eropah.
kepada pembaca sokernet jangan kata lucius tak sumbang apa2.

SundayPeople berkata...

padan muka!

Joe berkata...

kenapa nak bising2 kalo team kita xde kat dalam list juara-juara liga perdana inggeris kat seblah ni?

Juara-juara Liga Perdana Inggeris
1992–93 Manchester United
1993–94 Manchester United
1994–95 Blackburn Rovers
1995–96 Manchester United
1996–97 Manchester United
1997–98 Arsenal
1998–99 Manchester United
1999–00 Manchester United
2000–01 Manchester United
2001–02 Arsenal
2002–03 Manchester United
2003–04 Arsenal
2004–05 Chelsea
2005–06 Chelsea
2006–07 Manchester United
2007–08 Manchester United
2008–09 Manchester United
2009–10 ? (Taktau lagi tp potong jari wa brani ckp bukan Liverpool)

talkIZcheap! berkata...

there's always another year... (and another Millions Euro players or another managers! :D)

ayobkelubi berkata...

kami selaku peminat liverpool tidak lah macam peminat2 kelab EPL yang lain yang tidak tahan hati untuk dijadikan bahan.

kami selaku peminat liverpool mmg mengikut lumrah rakyat jelata liverpool yang keras dan kasar (kalau tak takkan gerrard tak menumbuk orang kan?) yang sedia diri untuk dijadikan bahan.

kami selaku peminat liverpool yang banyak lagi imunisasi sebagai ubat untuk bertahan dengan penyakit yang dinamakan sebagai "Almenangibisingsangatukalahisenyapunmacampondan
" daripada peminat kelab EPL yang lain.

kami peminat liverpool memang peminat liverpool.

terima kasih.

p/s : takleh lebih2..kitaorang kan tak jadi apa champions tahun ni kan?.

julu berkata...

halamal.. laps ni xde la ulasan chelsea.. de copa libertadores jek.. keh2...

anyway.. chelsea kalah dgn team mntap wei shankly.. main pon mantap.. liv??.. tepuk dada tanya fans liv sndri lah..

azlan berkata...

sepatah haram aku tak paham motif bebudak liverpool nih. Aku rasa Chelsea yg kena bahan utk post yg nih, tapi Liverpool lak yg mcm terasa. Trauma sgt ke asyik selalu kalah??

GGMU.

jiambang berkata...

mane post dr kem chelsea?

Obefiend Weiland berkata...

@jiambang

hai

saya geng chelsea. does that count?

MaOi berkata...

biasa lah peminat liverpool.. gila glamer.. org tgh cite pasal chelsea.. dia pulak nak cite pasal liverpool.. adeh..

mohd faizal bin sarif berkata...

ok la tu kot chelsea klh di peringkat2 yg org kate bole tahan.at least ade lg kejuaraan epl die org bole kerjakan.arsenal pon sme gua salute.budak2 je.tp still bole bg challenge.yg paling tak bole belah liverpool.pum pam pum pam sana sini psl history.history is past.where r u now? kite tgk ahd ni kalo mng dgn mu pasti belari2 satu padang mcm menang cup.wakakakakak

ggmu

RyuJi berkata...

liverpool fan = badut muke tebal..huahua..

bungwahab berkata...

bebudak chelsea memang bengap sama macam pengulas diaorg yg tengah menikus fikir idea nk buat artikel bodoh lagi.

iampali berkata...

bahan team sendiri plak..nampak sgt xnk kena bahan

gula-gula berkata...

hahahaha..ayat berapi dari bung..

mr. hafis berkata...

bung. jom bertumbuk.

namakasiklainkalibolehtak berkata...

kepada obefiend.
padan muka.
kah3.

kareem berkata...

Obefiend cepat2 bahan team sendiri sebelum bungwahab hentam(eh, hentam jugak die)...

Fan liverpool plak tetiba bersuara dlm ni nape? Org nak bahan chelsex ni tetibe plak rase nak bahan lvpool...bunguk betui...Tapi gua ucapkan selamat berjaya la hujung mggu ni kpd anak buah benitez...

Goonersville berkata...

mana abg pipi?

jiambang berkata...

bung mmg terbaek ..

azlan berkata...

dah kalah pastu emo, pergi langgar security guard. ntah apa apa kapten sex nih.

http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=757169&sec=england&cc=4716

GGMU

beliabencibungwahab berkata...

shank2..x fames laaa..bookie keco la..adoi2..lantak pi la bookie nk watpe..chelsea klh ngn sape..Inter..ok..bkn malu besa la kn..its ok..better team mare..chelsea made mistake, so klh la jwbnye..tp ok la klh ngn Inter kn..Liv??..haaaaaaahahahhaha..grouping pown x lps, lg mau bising..nih kamis nih pown blom tntu lps ngn Lille 2..adoi2..yade2..suluh2 la dri 2 ktne sblm ngate org yee abe shankly..ahahhaha..jgn mrh bro..beseloroh je..haha..

HARYA berkata...

tapi apepun chelsea mmg x men bola, die pegi men ragbi, langgar2 orang, tutuh org sekali, ngan guard2 pon die tutuh, mantop abes... TUTUH pak guard waa cakap luu..naseb bek referee x kene.. yela.. selalu yg tutuh referee tue drogba..

-in arsene we trust-

mangifera berkata...

hrrm...chelsea sangkut lagi. apakah? adakah ini tulah jose? kalau lah roman sabor sikit. tapi yer la...jose tak hebat macam rafa. malas nak ulas panjang2 kenapa. sendiri baca lah.

apapun, next year still ada lagi. tp...ancelotti still kat bridge ke next year? did he lost his midas touch? or....

memang chelsea players takde capacity nak menang CL? nak kira kan skuad paling mantap dah ni, creme of the creme dah ni. kenapa? why? adakah players simpan energy dan nak avoid injury utk world cup?

Shankly berkata...

beliabencibungwahab.

mari kita blajer sejarah Champion L.

dah lupa kah?? Liverpool beat inter wokey ..

main cantik di anfield . main lagi canteek di san siro ..masa tu abg Alonso masih ada ..huhuhu

Jarr berkata...

mmgla kami fans liverpool takkan petik pasal liverpool kat entry chelsea kalau takde org petik dulu...tetiba ade komen indirectly nak bahan liver kononnya tapi mmg nampak direct sgt pon..mau tak fans liverpool yg lain pon turut serta memberi komen,pastu lu nak bising tak paham apsal petik liverpool sini plak..apa pun chelsea lu org dah lakukan yg terbaik..cuba lagi tahun hadapan...Jose mmg terbaik dari segi tactical..mental player dioa pon terkawal..

so mari berharap lagi 2 kelab EPL akan success di CL season nehh.

Goonersville berkata...

beat inter tahun brape?sape manager?sape player?ape daa,2010 bro,wake up

MaOi berkata...

goonersville : takpe la.. biaq pi la shankly nak cerita pasal game2 tahun2 lepas.. season diorang dh habis awal2 dh.. takde mende nak cite dh pun.. kasi can la..

Popo berkata...

ape la demam supporters liv nih..diorg dlm mimpi lg kot..cite bende ngarut2 je..takpon yg diorg cite ni bkn psl bola kot..
gi tmpt lain lah!

Oh Me berkata...

Oi supporter EPL janganlah gaduh!! Musuh kita adalah team Italy dan Spain ok!!

Kita semua english ok!

tajulchelsea berkata...

chelsea da bez!!

beliabencibungwahab berkata...

xde arr kn bor..dok citer taun brape da 2..skunk taun 2010 bro..citer la skunk nye..nk repeat sjrh skali skle 2 xpe laa..nih 24 jam asik 2 je modal nye..jgn kte kem chelsea..kem club2 pnykng latvia pown muak nk bce..hahaha..

bungwahab berkata...

belia..
apsal ko bodoh sangat.lantak ler org nk cerita taun bila punya.

beliabencibungwahab berkata...

Bungwahab? Abaikan..bola dak nih 1 hapak pown tataw..bola bwh taw la kowt..hahahha..

Goonersville berkata...

gua x terer bab sejarah...sebab gua tau eja bola time umo gua 4 tahun...mase tu gua pn xtaw sape itu liverpoop,manure,arsenal,chelsex....

Raiden berkata...

adeh entri Chelsea Libepul kena bahan kahkah..

sekurang2nya Chelse x out group stage main Europa standed team2 cam Juve yang kalah ngan Fulham..

kpd Fan Chelsea, EPL + FA Cup sah taun nie kita punyer..

P.O.N.G berkata...

wehhh...wehhhhhwehhh....sudah2 la sembang pasal liverfool......tak de maknanyee....kalau korang panggil karam singh...hasbullah...awang..shebby...marion caunter..hatta lee chong wei skali pun....tak kemana jugak liverfool tuh.....tak de masa depan....
PERCAYALAH.....

talkIZcheap! berkata...

hidup Fulham! hentam Juve 4-1, harharhar!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...