ANDA SEDANG MEMBACA

26

Tanda Tanda Anda Menyokong Pasukan Lemah

Obefiend Weiland Isnin, Mac 29, 2010
Sila ambil perhatian simtom-simtom dibawah

Kemenangan straight forward keatas team yang cak ayam disambut macam kemenangan cup final. For example pasukan anda membelasah team sampah seperti Sunderland tapi bising satu kedai mamak.

Anda kerap mengingatkan orang ramai tentang accomplishments team anda berdekad dekad yang lalu. The fact that you have to repeatedly remind people of past glory is a sign enough your team is bloody no mark. Hanya anda sahaja yang ingat kejayaan Piala Coklat Choki Choki 1989. Orang lain tak peduli. Tapi anda nak jugak bagitau yang team anda menang piala tu berkal-kali.

Line up team anda sekarang kerap dibandingkan dengan line zaman pra sejarah. For example: “Aku rasa Alistair Edwards lebih ngan dari Rosaiful Nizam Omar”

Manager juga mengalami situasi yang sama seperti diatas.

Anak anda tak hendak support team yang anda support. Instead derang support team yang berkaliber lagi ternama. Contoh : “Anda support Liverpool tapi anak anda support Everton”

Memulakan saingan liga setiap tahun dengan mantra “This is our year!!”

26 Ulasan:

Pet Shop Boys berkata...

yeah first!


hahaha betul tu....

sephia berkata...

simptom yg sdg merebak di suma pelusuk anfield.

Joe berkata...

ada lagi satu...

Bookie berusaha gigih nak dapatkan agreement dari anda

Shankly berkata...

actually i not undestan wat u try to highlight to ppl?? a cak ayam writing or annoying fact??

or maybe u got brain error..

when i was kid and my teacher always remain to me
"proud to history boy.."
"give them kredit and appreciate . is a honour we in part of history man.."
and a viewtyful teacher talk to me slow slow and smoth smoth ..
"keep continues the history and spreading to all arround you.. becoz they always jeles with our history.." ♥♥
kah kah kah

Alke berkata...

Statement torres sungguh lawak di suratkhabar pagi ini, "The best is yet to come", oi! orang dahh ujung season la..."Torres warns top-four rivals: we've got more" itu pun nak kecoh ka? tempat ke EMPAT!? WTF??!! kalau nak cite tempat ke 4, masukla dalam bacaria ke, bambino ke, majalah bujal ke. Orang duk sebuk cite pasal perebutan EPL title and Champions League, Liverswimmingpool nie sebuk nak inteframe...gelinyah!!

Jarr berkata...

aku dah nampak entry ni sebagai entry semata mata nak hentam liverpool tanpa hala tuju,disambut oleh komen komen berilmiah dari fans kelab kelab lain juga.doesnt matter, carry on.
nak play it rough?bring it on.

farwalis berkata...

chelsea diharap teruskan usaha untuk menang champions league. dah berapa season dah ni sejak duit masuk ratus juta.

Nazri berkata...

peh, pembakaran terbuka.

talkIZcheap! berkata...

jarr, sila lawat blog aku, aku tulis khas utk ko... siap kredit lagi...

shankly pon bole tumpang sekaki... tiada bayaran dikenakan!

Oh Me berkata...

bagi fan Liverpool dan Chelsea yang dah lama terkandas dalam perubatan takhta Champs League, jangan lupa membantu menyokong Man u dan Arsenal pagi esok ok....


EPL boleh!

Jarr berkata...

talkizcheap! muehehehehee...
aku petik je tadi bro...lu gi tulis bebetul...
tima kasih...:D

azlan berkata...

SETUJU DGN SHANKLY. GUA PUN PROUD DGN HISTORY MAN UTD. CUMA BEZANYA MAN UTD STILL CONTINUING IN CREATING HISTORY.

azlan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
azlan berkata...

obe: lu ni pedas sgt la bro. silap silap chelsea sama jer mcm liverpool, x menang apa apa tahun ni. kurang kurang liverpool boleh menyorakkan sejarah silam.

GGMU.

fikiranlicin berkata...

Nottingham Forest punya suppoter rilek aja. Kelab ini lebih berjaya di Eropah dari Arsengal dan Chelsex...ini fakta.

Raiden berkata...

Liverpool kalah kena bahan, menang ponn kena bahan ke??

Berilah ruang untuk fan pool bergembira, nanti Jarr mengamuk kang die tulis panjang2 baru korang tau hehe :p

Shankly berkata...

#azlan ..

history merujuk kat sini ..

http://4.bp.blogspot.com/_7KFHPhpVyG4/S6M1ZCd-EuI/AAAAAAAAAH8/4sO80k-Eqh8/s1600-h/25704_1359701625577_1022618509_1065638_8334296_n.jpg

kah kah kah

azlan berkata...

Shankly: betul la. kan aku dh ckp, kurang kurang liverpool boleh menyorakkan sejarah silam. ada aku tipu?

Shankly berkata...

#azlan

should be like this ..

" SETUJU DGN SHANKLY. GUA PUN PROUD DGN HISTORY MAN UTD. CUMA BEZANYA MAN UTD Struggling IN CREATING EUROPEAN HISTORY. "


nger ngee ngee

BanDeLa berkata...

pembakaran secara sengaja ka apa nie...kehkehkehkeh..chelsex..chelsex..chelsex...kehkehkeh

Kehek berkata...

@azlan
pembetulan fakta.
Celsi telah kutip satu cup ya ini season.
Charity Shield CUP
peduli la sumbangsih ke, sumbangsaran ke, it's still a cup ayte?
dah ada satu.

in fact, Celsi still in the race of the league title & the percentage of winning are still high. tak gitu? ini peluang...tak boleh nak bagi kompomasi lagi...tak mau cerita lebat...
ohh, tak lama lagi mau pegi final FA lagi..ada lagi peluang nak kutip lagi satu..ini pun berpeluang juga..juga tak boleh nak bagi kompomasi lagi..

rasa2 kalau dua2 ni tak dapat dikucup pun, dah ada satu CUP.
kan kan kan?

to compare with The Kop(erasi), cup pun masih belum ada, peluang pun takda juga.
apa yang ada..ohh ya....sejarah..
pelik juga kan....hurm....
penyokong The Kop(erasi) musti waktu SPM dulu sejarah buleh A Satu kan?

ayob berkata...

charity shield tu dapat cup ke? bukan dapat shield ke? kalau menang title, FA cup, sekali dengan charity shield, diorang tak cakap menang treble bang. diorang kira double je.

mohd faizal bin sarif berkata...

pd pandangan aku yg ikhlas,liverpool mmg sering dijadikan bahan jika nk dibandingkan dgn chelsea ,arsenal adn mu.kenapa?ade sebabnye beb.

- tak konsisten.kureng konsisten utk terus melakar sejarah dan sering terkeluar awl pada peringkat awl saingan utk mane2 cup.
- wording2 sinis yg selalu di keluarkan oleh torres,rafa dan gerrard kadang2 agk terlalu kelakar utk di nilai.sbb kritikan serta ayt2 tu sbrnye patut ditujukan pd diri sndiri.
- suke sgt bercerita pasal kemenangan yg dh lapok.kemenangan tu polak tak membawa ape2 makne selain dr memuaskan isu2 personal.

itu pendapat aku.
ggmu

orang_es berkata...

@shankly

should be like this ..

" SETUJU DGN SHANKLY. GUA PUN PROUD DGN HISTORY MAN UTD. CUMA BEZANYA MAN UTD Struggling IN CREATING EUROPEAN HISTORY. "

not as struggle as liverpool rite, next season europa cup pn blm tentu dpt main. setuju?

qeqeqeq...

Holden Caulfield berkata...

Gua nyanyi lagu You'll Never Walk Alone.
Tapi bukan sebab Liverpool tapi Celtic.

Sumpah game Celtic lagi layan dari Liverpool.
Oh ya - gua rasa kalaulah rakyat Malaysia ni ada bersifat seperti fan Liverpool,pasti dia akan cakap macam ni,

"Ala,takpe la kalah dengan Uzbekistan.Dulu Malaysia belasah Korea 5-0 tu.Jepun 7-0 tu."

Jadi perasaan feel-good-channel tu terus berleluasa sehingga satu tahap bila Malaysia satu hari nanti,ditibai Timur Leste dalam game bola.

Jangan sampai Liverpool turun divisyen dua baru nak sedaq,dah la.

Dalam cerita Ice Age 2,Sid the Sloth yang bodoh bangang tu ada keluarkan kata-kata pujangga,

"We got our good memories before,but we cannot stuck there forever.We got future to move".

Aku rasa sesuai kot Sid the Sloth jadi pakar motivasi Liverpool.Bagi sedar dia kat mana sekarang.

Oh ya,aku teringin gak nak tengok skarf biru putih kat Liverpool macam skarf hijau kuning MU yang cuba halau Glazer.Tom Hicks dengan George Gillett apa citer?

Aizat.h berkata...

Biarkan je la Man Utd dgn egonya, Chelsea dgn duitnya, Arsenal dgn budak sekolahnya dan Liverpool dgn sejarahnya. Tak ada team yang perfect.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...