ANDA SEDANG MEMBACA

40

Liverpool 3 - sunderland kalah

dingin Isnin, Mac 29, 2010
Yeay! (Reaksi pemain Liverpool bila aku siku perut Rafa)

Maaf lama hilang. Sibuk kejar akhirat, sampai dunia ditinggalkan. Ok, cukup untuk pemanas badan.



40 Ulasan:

deus X machina berkata...

dingin kembali...hekhek

starr struckk berkata...

stelah lama menyepi. akhirnya kem liverpool mula bersuara.

Raiden berkata...

cmon libepul!! hehe..

agak2 leh kejar ke spurs??

Mr. Shcomey™ berkata...

off topic: mana ulasan futsal sokernet? nak taw gak sape menang.. huhu

afterc berkata...

dingin muncul sebab liverpool baru menang...kalau kalah lagi mesti dia x berani muncul

palytoh berkata...

yep.. taruk gambar futsal korg semalam.. nak jgk tumpang seronok tengok huhu..

Shankly berkata...

Fantastic start from Fantastic striker for fantastic goal - Andy Gray

azlan berkata...

sambil kejar akhirat, sempat lagi promote carlsberg. kok yer pun lu edit & delete la dulu perkataan 'carlsberg' tu.

GGMU

dikwahab berkata...

hek eleh azlan sembang cam best

Jarr berkata...

lama tak nampak tuan dingin neh..finishing cam gampss semalam...banyak depan goal kelaut perginye...nasib baik menang...man city menang lagi semalam..sklempes.spurs tgh mencanak plak ni...hmm.tawakal jer...

daddy riki berkata...

salah ke dikwahab? dapat pahala kan buat benda baik

farwalis berkata...

baiklahhhhh abang torres!

Pet Shop Boys berkata...

Actually Budweiser lagi sedap...Carlsberg ni macam rokok Benson ah, rokok jamban.

FreeMen berkata...

keep it up lads! - YNWA.

Jarr berkata...

carlsberg apa barang...corona arr best...takde issue lain selain nak bahan kan ngan carlsberg?

typical..........

Shankly berkata...

aku lebey suka ngan home made - nature punya pukulan..

tanduwai and tuak ..:))

apa brg minum arak ..

Jarr berkata...

kiranya lu suka brew sendiri la ye shankly? ;)

azlan berkata...

menang dgn kelab bawahan pun nk kecoh.

Jarr berkata...

azlan - kau tak paham agaknya,biorle fans nak raikan dengan team apa dorang menang.bawahan ke, pertengahan ke...aku bajet ko ni org "atasan" ni...mesti suka makan pisang kan? :D

drizzter berkata...

congrats to libaspool .. harap2 dapat la kejar spurs n man citeh ..

NOT!... kakakaka!

orang_es berkata...

ntah azlan ni, biar la fan liverpool nk gembira2 skt. walaupun mng dgn sunderland...... jer.

Joe berkata...

minggu ni liverpool x sign kontrak dgn bookie ke?

talkIZcheap! berkata...

agak 'dingin' post ini...huhu

Jarr berkata...

joe - shankly lupa nak roaming line dia masa kat sana...so takde berita.

talkIZcheap! berkata...

Shank...er, Bookie Mathematical Theory:

"Liverpool ---- 72
Man City ---- 70
Man Utd -- 69
ARsenal -------67

Form ( 7 Games Terakhir)
Liverpool - WWWWWWW - 21 points
MAn City - WWDWLWD - 14 points
Man Utd - LLLLLLL - (21pts)
Arsenal - LLLLLLL - (21pts)"

post on: 2010 Mac 24 13:08
artikel: Harapan Terakhir Umat Manusia (Lucius)

Table 29/03/2010
Man Utd 72 points
Chelsea 71 points

kalau Chelsea dan Man Utd seri hujung mnggu ni, Liverpool bleh cium kamera lagi... :p

Now, I'm waiting for the other prediction to come 'true'

"Champion League - Lyon
Europe League ---------LIVERPOOL
BPL____________________LIVERPOOL(??)
FA Cup ------------Aston Villa (very unlikely given the thumping :p)
Leagua cup - Unknown Club"

btw, hebat jugak unknown club tu yer...

azlan berkata...

iyolah..celebrate lah kemenangan korang tu. no problem.

GGMU

pakkordi berkata...

Torres punya 1st gol mendiang arumugam pun tak leh save. 2nd gol memang sinis.

Joe berkata...

dah 20 tahun rupanya Liverpool sign kontrak dgn Bookie... ada berapa tahun lagi? Ke nak renew lagi kontrak?

pada pendapat aku, Bookie ni agak tak adil dan berat sebelah....asyik bagi Liverpool je yang kalah...

Bookie epl n Bookie champion league orang yang sama ke? cmne plak dgn bookie league cup? Liverpool dapat triple-pay m.o.u. contract ke season ni?

aku rasa Bookie suka deal dgn Liverpool, sebabnye diorang memang menepati janji...

Joe berkata...

Portsmouth aku rasa mesti dah deal ngan Bookie dari langit...

fikiranlicin berkata...

1s gol torres tu dalam winning eleven gua selalu buat.

Joe berkata...

1st gol torres tu maksudnya dia hutang dgn bookie 5 ribu pound

torres = Bookie tak suka player ini sbb slalu langgar kontrak

penerima wang upahan Bookie yg paling lumayan semestinya Lucas...

Jarr berkata...

Lucas kena tembak ngan bookie ko tak tau ke joe?

bookie dah bosan tgk Liverpool kalah,so skang ni bookie nak liverpool menang plak...muehehehe.

meyour berkata...

SELAMAT BERJAYA MENJUARI EPL..... buat LIVERPOOL!!!!!

tektik berkata...

liverpool menang? uih, peristiwa bersejarah ni beb.

NikLas berkata...

beach ball episod 2...

FreeMen berkata...

stakat kenal epl terus sapot tim kat atas apa kelas. ;))

-YNWA

orang_es berkata...

@freeman

lu time kenal epl, support tim kat mana? gua agak tim kt no.5 mwahahaha...

-YAWN

iampali berkata...

@orang_es - kejam sangat tu bro..tapi i like!! haha

FreeMen berkata...

eh wa time tu sapot southampton. maklumlah lalang kan. hahaha.

-YNWA

talkIZcheap! berkata...

i'd rather walk alone...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...