ANDA SEDANG MEMBACA

9

Futsal Sokernet lagi!!

Abdul Sokernet Sabtu, Mac 27, 2010

Permainan akan dijalankan di 2 court, 5 dan 6 Sport Planet Ampang, bermula jam 10 pagi sampai 1 tengahari.

3 jam setiap court.

Semua sekali ada 360 minit. Masa adalah terhad dan mencemburui. Jadi diharap semua team datang dan terpacak di sana pada pukul 9 pagi. InsyaAllah ada sikit majlis perasmian yang akan disempurnakan oleh saudara Nazri.

Dibawah ni template jadual perlawanan beserta senarai pengadil yang terlibat.

-------
Group A dan B main gelanggang 5

Group C dan D main gelanggang 6

Urutuan perlawanan gelanggang 5.

Main 5-5 (takde rehat)

1A vs 2A (ref 3B) diikuti 1B vs 2B (ref 3A)

3A vs 4A (ref 1B) diikuti 3B vs 4B (ref 1A)

1A vs 3A (ref 2B) diikuti 1B vs 3B (ref 2A)

2A vs 4A (ref 4B) diikuti 2B vs 4B (ref 4A)

1A vs 4A (ref 3B) diikuti 1B vs 4B (ref 3A)

2A vs 3A (ref 1B) diikuti 2B vs 3B (ref 1A)

Urutan perlawanan gelanggang 6

1C vs 2C (ref 3D) diikuti 1D vs 2D (ref 3C)

3C vs 4C (ref 2D) diikuti 1D vs 3D (ref 2C)

1C vs 3C (ref 1D) diikuti 2D vs 3D (ref 1C)

2C vs 4C (ref 1D) diikuti 1C vs 4C (ref 3D)

2C vs 3C (ref 2D)

-----
Suku Akhir (selepas rehat 2 minit)
Main 7-1-7
1.Juara A vs Naib Juara C (ref tempat ke-4 B)
2.Juara B vs Naib Juara D (ref tempat ke-4 C)
3.Juara C vs naib Juara A (ref tempat ke-3 D)
4.Juara D vs Naib Juara B (ref tempat ke-4 A)

-----
Separuh Akhir (selepas rehat 2 minit)
7-1-7
1 vs 4 (ref tempat ke-3 A)
2 vs 3 (ref tempat ke-3 B)

-----
Final
10-1-10 (pengadil sokernet..ini kalau sokernet tak main semi, kalau sokernet main semi..kita pakat pakatla tengok macam mana sapa yang boleh jadi ref).

Tshirt Sokernet akan di distribute pada pukul 9 am. Undian group pula akan dijalankan lebih kurang pukul 9.30 am. Pengadil (wakil pasukan) sila beri nama pada urusetia sejurus selepas undian dijalankan.

Dukacita dimaklumkan Sokernet tidak mempunyai stopwatch, jadi sesiapa yang ada jam digital boleh la kita buat dia jadi stopwatch pada esok pagi.

Kalau ada apa apa pertanyaan atau pembetulan pada struktur jadual, sila ajukan diruanagn komen. Kita bincang sama sama secara ilmiah.

1Sokernet!!

*Kalau ada rezeki, ada la lintas langsung dicenel 812..kalau ada rezeki la..

9 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

Lupa...untuk Gropup D,
permainan adalah 8-1-8, bukan 5-5.

pakkordi berkata...

Gua harap gua dapat group D, tak dapat D gua harap 2A atau 2B. Paling gua tak nak jadi 4C.

kucing berkata...

team gua esk a b c. versatile

kareem berkata...

chanel 812 program ape?sportcenter?

FdausAmad berkata...

Lagi satu lupa..

Kalau grouping tempat ke 2 dgn ke 3 sama point (sama dari segala aspek), kita terus buat penalti 3 bijik.Sape menang penalti layak pegi quarter.

mr. hafis berkata...

uih. tgk goal laaaaaaaa.

BanDeLa berkata...

fdausamad...gol+bolos+rekod pertemuan+point...semua sama kan..bagi lambung syiling jak la..jimat masa dan tenaga ref...kehkehkeh

julu berkata...

walawei... jeles nye aku....

nasr berkata...

apekah yg berlaku?? mane entri futsal smlm?? ape cerite?? siape yg mng??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...