ANDA SEDANG MEMBACA

9

Pesanan Juara

Pipiyapong Abdillah Hamzah Jumaat, Mac 26, 2010
Tak main, tak dapat baju. Padan muka.

Gua ada satu benda nak cakap menjelang Kejuaraan Futsal Sokernet 2010. Memandangkan dana Sokernet Lucius dah pakai banyak (juta-juta) untuk Copa Libertadores, kita dah tak cukup duit nak beli bola sedap. Memang buat hal betul brader tu. Nasib baik gua jenis kasi muka kat orang tengah kalah.

Berdasarkan pengalaman gua, bola kat Sports Planet memang tak sedap. Ada yang shape dia macam celaka lari. Untuk orang orang yang passing tepat macam gua ni, memang susah la nak cari makan ye dak?

Jadi kalau siapa siapa ada bola futsal sedap dan sedap sedap rembat, tolong bawa sekali, orait?

9 Ulasan:

pakkordi berkata...

Gua try la. Jgn ada yang bawa bola pantai dah lah. Team gua allergic.

azlan berkata...

model tu ciki ke jantan??? awat tak pakai marion jd model baju?

iftitah berkata...

kalau sponsor bola tak dapat tshirt?

nasr berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
pakkordi berkata...

Gua bawa seketol.

Pet Shop Boys berkata...

Tengok camne budak Arsenal post...rileks je....bercerita tentang perpaduan semua...

Fan MAn U dan Chelsea semua post nak kasi panas....

Pipi ni jadi bagus, baik, terhormat, gentleman sebab dia belajar kat Puncak Perdana ni...

Obefiend Weiland berkata...

mana t shirt gua sial

talkIZcheap! berkata...

wtf psb??

tajulchelsea berkata...

Chelsea,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...