ANDA SEDANG MEMBACA

44

Untuk semua peminat MANCHESTER UNITED yang berwibawa, berilmiah lagi cool.

j or ji Jumaat, Mac 26, 2010


Teruskan menyokong hingga ke penghujung musim. Ingatlah, ilmu dan wibawa semua tak berguna kalau tidak menjadi juara. Kalau duduk no 6 atau 7, boleh bawak kewibawaan itu masuk tidur.

Amboi... amboi... amboiiii!

44 Ulasan:

Lucius Maximus berkata...

Hahaha, jawapan yang terbaik dan aku setuju!

Hazwan Arif berkata...

rooney injured.aduss

Joe berkata...

thanks j or ji
this post make my day

Shankly berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
sephia berkata...

semestinya berwibawa semuanya..bukan beRwIBAwa..riba itu haram.hehe

Shankly berkata...

hahahaha .. tanda² awal .. man utd bungkus masuk hospital...

next week

bayern 3 - o Man Utd.

Oh Me berkata...

hahaha...Sokernet mengamalkan Kronisme.

dah macam UMNO dah Sokernet ni...

Joe berkata...

hahahaha .. bukan tanda² awal .. liverpool dah lama bungkus...

last december

liverpool 1 - 2 La Viola (Anfield)

Shankly berkata...

#joe -itu sbb liverpool (dgn sokongan Bookie) dah sign MoU ngan UEFA -

Liverpool akan menjadi 1st club ever in history Win EUROpe LEagua !!!! -

UCL - dah register 5 kali wokays ...

Aril Cantona berkata...

alaa shankly..real madrid dah register 9 kali pun dorang tak kecoh..

duduk je kat europa league tu diam2 sambil fikirkan macam mana nak layak europa league next season kah kah kah!

Aril Cantona berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Joe berkata...

Liverpool akan menjadi 1st & ONLY club ever in history Win EUROpe LEagua !!!! -

sbb Chelsea, United n Arsenal every year compete CHAMPION League

Pet Shop Boys berkata...

"alaa shankly..real madrid dah register 9 kali pun dorang tak kecoh.."

Real Madrid kecoh apa.....

tulah fan Man U ni asyik obsess dengan kelab dia je. ignore lansung kelab lain..

deus X machina berkata...

Glory Glory J Or Ji
Glory Glory Man United!!!

Jarr berkata...

sudah sudah la tu semua..
takkan hari hari nak citer benda sama jer..
yg ni ckp man u sucks, yg ni ckp liverpool sucks..no point.

every single entry walaupun takde kena mengena ngan liverpool, end up kat komen penuh ngan pasal liverpool ngan history..man u ngan record breaker..

marilah kita amik cth tajuk yg jorji wat kat atas,komen dengan berilmiah dan jadilah fans yg cool.bakar membakar tu stended arr, tapi bila berlarutan sampai tahap yg tak sepatutnya pon nanti org nyampah.

cuba wat entry betul betul berilmiah,pasal bolasepak.treat sokernet as sokernet, bukan tempat nak membahan sama sendiri.fans liverpool, rileks,jgn cepat melatah,lets walk the talk dan berharap kesudahan yg terbaik utk kita season ni, fans man u, good luck dlm title race nanti dan CL.chelsea cuba menang all the remaining games kalau nak sekat man u...

tak boleh ke korang citer citer pasal bola dengan berhemah.korang jgn sampai Bungwahab masuk and tarbiyah sorang sorang nanti...huhuhu :D

Shankly berkata...

#aril - spnjgn hayat ak di sokernet .. ak x penah tgk lagi org citer pasal spain club keh keh ..

#joe - sbb Chelsea, United n Arsenal every year compete CHAMPION League

keh keh keh -- seriyes kah ni!! ..
stkt main x der maknanya kita citer pasal "Euro of Fame"- ha ha ha halia

p/s teringt plak kat abg Suker - bengkok kaki sepak penalti
sama ngan encek terry biut kakinya sepak penalty..
apakah persamaan kedua² nya ..
kempunan 7 keturunan menang ....

Pet Shop Boys berkata...

Betul tu jarr big bird....janganlah kita nak bergaduh macam Moyes dan Manchini plak.

Walaupun Liverpool tiada lagi dalam Champs League...season ni dan kemungkinan besar season depan...sebagai peminat EPL kita kena support team EPL yang berjuang di Champs League. kekalkan rekod baik team EPL di sana walaupun hanya beberapa kerat player England saja yang main dan yg lainnya adalah Korea....

jadi aku menyeru, baik peminat Liverpool atau Chelsea yang terkeluar dari saringan UCL, kita sokonglah team EPL yangn tinggal...

tak perlu kita doakan kekalakan mereka.

Maka itu good luck Man U, walaupun fan kau poyo takpe.
Good luck Arsenal, walaupun peluang nak beat Barca amat tipis.

Good save the Queen!

andiadam berkata...

alamak..sikit2 nak delete komen.dah macam utusan malaysia dah..

racync berkata...

entah kenape...wa minat spurs..dis season da jd big 4..xper..wa sorg2 je minat pun wa xkesah..hehe

SFB berkata...

ilmiah sungguh. cool bro j or ji.

BanDeLa berkata...

komen berilmiah ker yg banyak kena delete 2...kehkehkehkeh..

Jarr berkata...

kalau ikutkan delete, semua komen ni layak didelete termasuk yg aku komen ni..unable kan komen biar semua terkebil kebil je baca,tapi nak komen pape takleh.amacam?wakakakkakakaka

aishah aurelia berkata...

jarr :
sekadar sikap, anda bukan seorang liverpool sekiranya anda mengharapkan kemenangan manu,
you are not manu supporter enough if you wish to watch liverpool win-match and lift a silverware.

itu rukun penyokong liverpool dan manu.

talkIZcheap! berkata...

shankly comes again to prove his (bookies) prediction is wrong all over the places ;p

Love you mate!!

HafizChan berkata...

Akademi Fantasia korang ngundi sapa eik?

Jarr berkata...

cik aishah :)

saya tak mengharapkan dan tak penah tgk pon man u lift whatever cup they've won.

what im trying to say here, sportmanship kat dlm sokernet neh..now im being rational and realistic.yes, if you're true scousers or mancs you takkan harapkan pape from your rivals.

but my point is different, cuba baca dari sudut sukar,mcm sudut pukulan penalti ke.ecehh.

tapi,there's metaphor behind all the words i've said.chill sis. :)

aishah aurelia berkata...

en jarr..

saya faham..
saya juga seorang yang rasional dan realistik. juga optimis.
anda seorang yang bersemangat sportmanship.
saya juga..

akan tetapi, when it comes to a matter pertaining manu,
err hilang segala rasional, realistik saya.. hehehe jangan marah aaa..

katakan pada saya yang anda memang takde hal kalau yg menang liga itu arsenal, chelsea, mahupun portsmouth yang menang fa cup.
tetapi bukan manu.
setuju?

dan cuba kita singkap kembali setiap patah perkataan yang tercetak di laman komen ini,
adakah mereka (manures) bersikap rasional, realistik, ataupun semangat kesukanan jantan terhadap kita dan pasukan kita?
mungkin ada.. hmm mungkin.. itu pun kalau saya terlepas pandang..
tapi saya rasa takde.( sangat pasti!)
saban hari, kita diperkotak-katikkan(wahh ni dah emo nih! hehe)

jadi di sini, tak perlulah kita memberikan mereka madu dan susu,
walaupun kita sangat pasti apa yang akan kita dapat, hanya tuba dan carlsberg.

ini hanya pandangan peribadi saya, dan tidak mewakili liverpoolfc keseluruhannya.

Goonersville berkata...

and here we go again...season ni byk sgt unexpected n surprises yang kua n itu yg wat season ni amat2 menarik,UCL full of surprises n x mustahil the giant will fall to the minnows...peace (^_^)V

Faiz Tapit berkata...

bla... bla... bla...

Liga Super Malaysia sape nk tgk wei??
hahahaha

Aril Cantona berkata...

gua ada try cari google,gua type la "liverpool the best club in england.

sekali keluar ni.

i rest my case.

Jarr berkata...

aishah..i get your point. :)

jom kita gi minum nak?

Raiden berkata...

jarr, jangan minum todi, dosa woo..

kalo ko jumpe Shankly, papah la dia balik, asyik mabuk je..

Jarr berkata...

Raiden, huishh...walopon lepas zaman hitachi ngan crown paints sponsor...sampaila candy...tak ku sekali kali minum todi bro..wahahaa.

shankly insyaallah kalau aku jumpa, aku tolak dia dlm keta sorong. :D

Shankly berkata...

#aril contana - hahaha lawaknya .. gatal ketiak aku tgk gmbr kau tu ..

Raiden berkata...

haha takpe jarr, pasni standard chartered pegang, bolehlah menabung pulak..

Everton pon dengar kate nak buang Chang cap gajah, die nak amik rimau Maybank taja lak..

Jarr berkata...

haha july gak gua order jersey baru...keh keh keh.

huih kalau maybank sponsor, mesti mcm harimau muda jersey everton..ke dorang tukar rimau bawah pokok plak?

akuhensem berkata...

shankly gay

nasr berkata...

hightlight lebih sikit kat tournament futsal nanti jorji, kat sini bukan main meriah pasti masa tournament nanti pun meriah. jar, shankly, raiden, jor ji, lucius, goonerville, pp ngn jor ji main team mane?? nk kenal2 gak.. huhuuhuu..

j or ji berkata...

nasr : datang dan saksikan sendiri kelincahan mereka-merka ini :)
adakah mereka benar2 lincah mengawal bola atau hanya ...?

:)

P.O.N.G berkata...

ji: ko larat ke nk berlari????kang semput kang....siap ambulans la weh...hahahha

j or ji berkata...

pong : aku simpanan. :)

Luca De Ketiak berkata...

aishah..

team sokernet kurang keeper ni..

gua syak lu bleh jadi keeper.

takkan la orang nak rembat makwe kan?

takkan dorang takde ati perut kan?

alah.. yang lain2 tu, dok pung pang kat sini tak guna gak kalo tak datang ahad ni..

gua nak tengok, pakai cakap tu, pandai main ke tak?

kalo takat pandai cakap, pandai main, tapi main telor, tak payah..

anNa|Liyana berkata...

kalo man utd mng dgn bayern 7/4 ni, itulah hadiah ari jadi plg best..

begitu juga dgn game pd 3/4 dgn chelc...

kalah gn bayern ok lg tp tidak dgn chelc.

tektik berkata...

@ aril: "did you mean manchester united?"...hahaha terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...