ANDA SEDANG MEMBACA

15

Iklan Terkini ASTRO B.YOND Leaked #2

Obefiend Weiland Jumaat, Mac 26, 2010
MOARRRRRRRRRRRR!!

Hari tu macam ada accusation aku hentam Le Arse L'Injured. So aku hentam lagi 2 team dari THE BIG 3 dam satu team dari OUTSIDE THE BIG 4....

sadness

STEVIE CUNT

wazza wankaaa

15 Ulasan:

I Am Legend berkata...

ini tak adil, mcm mana dengan portsmouth, blakcburn, aston villa dan selangor red giants?!!!

Nazri berkata...

haha,

Yang Ronney fuck tu kelakar.

Haha.

Shankly berkata...

Gmbr 1- normal lah org nangis .. dia spent juta² land then kecewa .. oppkoslah menangis ..tu pun nak kecoh.

Gmbr 2 - Gerrard - ciri² hebat sorg kapten yg mempertahankan hak² dan anak² buahnya.

gerrard " ko tak tgk dgn mata kah??"

Gmbr 3 - rooney - Ciri² kurang ajar dan P*ukimak.. tak baek utk kesihatan 1malaysia

Rooney -" P*kimak punya referee..$%^&*!@! ..uti pun nak paul.."

Pet Shop Boys berkata...

Apa nak jadilah dengan budak Rooney ni....referee tu baik sengaja bagi penalti kat Man U pun dia nak mencarut kat refree tu....

macamanalah bahasanya bila berdepan dengan pelacur2 tu ye?

Si Sepakan Maut berkata...

naiss

Raiden berkata...

'satu team dari OUTSIDE THE BIG 4...'

paham2 le sape..

SFB berkata...

haha pukul keliling. baru adil & saksama. huhu

Jarr berkata...

:D tak paham..outside big 4 ada 26 team lagi..sapa?lalalalala...

FdausAmad berkata...

Update entry boleh pulak..

ayobkelubi berkata...

maaf...rasa sokernet dah macam sub agen astro jek..down with the kapitalis!. keh keh keh..jgn marah obifiend..

boxsystem berkata...

cun la obi. hahahahaha.

E berkata...

gambar 1

tengOk dua Orang belakang rOman tu senyum sampai ke telinga. hahaha sangat mengejek, Ok!

Luca De Ketiak berkata...

uish! kagum gua ngan obie!

mesti terror jadi ref nanti kan?

reader sume, sape nak tengok obie jadi ref, jangan lupe datang futsal ahad ni..

oh ya! gua nak maklumkan pasal banner pada hari kejohanan nanti, banner tu pipi yang design. ya! obie memang terror bab photoshop tapi dia bz benor kot sampai gua mintak tolong dia designkan banner pun haram dia wat dek.. takpela. keje free, tak sume orang nak wat idok?

Azri Rotten berkata...

Obefiend dah jd salesman astro ke ape nih...

Obefiend Weiland berkata...

@LUCA

sory negor. gua jarang cek facebook. lepas tu gua tengok thread bincang futsal banyak menganjing. terlepas lak gua tengok lu suh wa buat banner

lawa lagi si PIPI design. kalau aku design nanti RAGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...